QOTSA
+4
Šodien jālaiž uz QOTSA Arēnā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Aizkāps ar vells ar ārā.. Vairāk gan pašu Džošu, kā leģendāro Kyuss ex dalībnieku un , principā, līderi redzēt dzīvajā.
+2
Haha, lielisks PR taimings, Pēteri! :D
Par konci - man šķiet, ka liela daļa no tās mega atbalss un putras problēmas pazustu, ja vienkārši netaisītu to puszāli ciet. Es saprotu, ka PR cilvēki to ir prasījuši, bet svarīgākajām jau it kā būtu jābūt nodrošināt labu skaņu tiem, kas ir nopirkuši biļetes un atnākuši. Tā jau koncerts, setlists un Hommes šovs super. Prieks, ka "The lost art of keeping a secret" nospēlēja, šo viņi vairākos citos tūres koncertos nav spēlējuši.
Par konci - man šķiet, ka liela daļa no tās mega atbalss un putras problēmas pazustu, ja vienkārši netaisītu to puszāli ciet. Es saprotu, ka PR cilvēki to ir prasījuši, bet svarīgākajām jau it kā būtu jābūt nodrošināt labu skaņu tiem, kas ir nopirkuši biļetes un atnākuši. Tā jau koncerts, setlists un Hommes šovs super. Prieks, ka "The lost art of keeping a secret" nospēlēja, šo viņi vairākos citos tūres koncertos nav spēlējuši.
+2
Man prieks,ka Made to Parade un Straight Jacket Fitting (pirmoreiz šigada tūrē) nospēlēja...
+2
Pasāciens pa pirmo zorti.
Skaņa no "nu tā" pakāpeniski uzlabojās līdz super (vismaz tur kur es stāvēju).
Dziesmu izvēle manām ausīm laba, bet ne perfekta - Like Clockwork, izņemot I Sat by the Ocean, varēja skipot, bet vairāk ielikt Era Vulgaris.
Made to Parade un Straight Jacket Fitting - arī pilnīgs yeaaaaaaah !
Sadziedāšanās kā dziesmu svētku sadziedāšanās naktī !
Koroč - QOTSA tā ir super klase, kam reti kas stāv klāt.
Skaņa no "nu tā" pakāpeniski uzlabojās līdz super (vismaz tur kur es stāvēju).
Dziesmu izvēle manām ausīm laba, bet ne perfekta - Like Clockwork, izņemot I Sat by the Ocean, varēja skipot, bet vairāk ielikt Era Vulgaris.
Made to Parade un Straight Jacket Fitting - arī pilnīgs yeaaaaaaah !
Sadziedāšanās kā dziesmu svētku sadziedāšanās naktī !
Koroč - QOTSA tā ir super klase, kam reti kas stāv klāt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!