Iemāciet spēlēt uz gi4as
0
Es ļooooti vēlos iemācities spēlēt uz gi4as,help me!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nabadziite! bet tas ir aarsteejams:) var arii vienkaarshi gaidiit un ja nepaariet, tad nocirst sev pirkstusm/
0
Sadabū giču un spēlē! Tas ir visvienkāršākais veids (un daži teuic, ka labākais...) Ja notis zini, tad vispā nav problēmu! Ja nezini, spēlē tāpat... Es tā arī iemācījos...
0
;D
0
Vajag pusliidz jeedziigu dzirdi un ritma izjuutu. Tad izprintee kaut kaadus tabus no neta. Nu kaadu vienkaarssu metal dziesmu. Uzliec uz cd to dziesmu pec tam, paklausies un meggini izspelet.
Nu bet gudrak sakuma ir patreneeties parastos akordus un iemacities atrast notis uz ggitaaras grifa.
Speeleejot gammas, vari labi iesildit pirkstus.
Nu bet gudrak sakuma ir patreneeties parastos akordus un iemacities atrast notis uz ggitaaras grifa.
Speeleejot gammas, vari labi iesildit pirkstus.
0
uz klavierēm viegli spēlēt, uz gičas arī, uz vijoles grūtāk- baigi mazā, kārtis šļūk nost ;)
0
Es šito jau rakdtīju tēmā par bungām, bet tomēr... Uzraksti Jurim: juriss@vide.lv - tur varēsi iegādāties (lēti) pašmācības līdzekļus (labus un saprotamus :)) - rokam un arī pat metālam... Vai arī ienāc www.guitarcollege.ru uzzini par to sīkāk...
0
tam Jurim nav kads cits mails vai tel nr?mailbox over quota...
0
9653011
0
Vinam veel saits kaut kaads bij; tachu, kaa vins saka, tas esot nedaudz novecojis...
come.to/juriss
Katraa zinaa, vari kaut kaa meeginaat mekleet arii caur turieni...
come.to/juriss
Katraa zinaa, vari kaut kaa meeginaat mekleet arii caur turieni...
0
Akordi sheit:
www.all-guitar-chords.com
www.all-guitar-chords.com
0
Var maaciities pashmaaciibas celjaa, bet tomeer iesaku vismaz 4 - 8 stundas apmekleet privaatskolotaaju, lai ieguutu pareizu tehniku.
0
es pirms 4 gadi iemaaciijos 4 akordus kaukaadus paaris nirvanas gabalus ar maaceeju kad saaaku dzert pofig iestaajaas uz gitaaru dabiigi ka viss aizmirsies
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!