Rock FM gals
0
Sodien peedeejoreizi Metinaataaji
Un riit jau jaunaa rezhiimaa ar tikai 2 DJ bez jebkaadiem raidiijumiem un tad augustaa teiksim atvadas uz visiem laikiem.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Arī kaut kādas baumas dzirdēju. No kurienes tādas ziņas? Bēdīgi. Negribētos ticēt, ka tāds radio neatmaksājas.
0
Taas nav nekaadas baumas.
Beediiga patiesiiba.
1.apriilis, bet smiekli nevienam vairs nenaak...
0
Te nu jaadara ir 1! Zigmaaru Liepinnu prom uz gallas kombinaatu!
0
jaaglaabj SWH Rock!!!!!!
0
Vajadzeetu ko dariit, bet es domaaju, ka Zigmaaram naudas macinns svariigaaks par visu! Vinnam pat vienalga, ka visi roka fani vinnu tagad noeediis.
0
Viss atkarīgs no naudas.Radio pārtiek no reklamēties gribētāju naudas.Bet radio ar relatīvi nelielu klausītāju skaitu neviens negrib reklamētis.Nez vai mataino ādas jakā interesē tas,ka "parok vatei tagad pavasara atlaides".Skumji.Es nicinu naudu.(Laikam tāpēc tā nicina mani,ha.)
0
Vai tad, piemēram, kaut kādam Radio Zemgal būtu vairāk potenciālo klausītāju, bet tas tik skan un skan jau nez cik gadus.
0
Nu ja nnem veraa, ka SWHrock vareeja normaali uztvert tikai Riigaa un taas robezzaas, tad klausiitaaju skaits bija liels.
0
visi pazistamie chomi klausiijas metinaataaju. Vienreiz izdomaajam taadu kaa savu "ievad rulliiti" tipa - trula muzika cilveekiem bez peronibas ( fona skan visi popsigaakie gabali), pekshni mezoniigaakasi slaids pa pa rifu un tiek nodaardinats ti paaris smagi akordi, fonaa 3 reizes zemaaka balsii saka:" muzika , cilveekiem ar personiibu"

tas but baigilabi vai ne, bet vis visumaa zheel ja beigs raidiit to raidiijumu. Nu pats swh rock nekads labais nebija, bet metinaataajam , visu cienu !
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas