Falkenbach
0
Kuri vēl zina šito grupu? Šodien pirmo reizi to izdzirdēju un iepatikās tik ļoti, ka nespēju Jums nepajautāt.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jā, patikās viņu "Ok Nefna Tysvar Ty" albūms.
0
man ir ...En Their Medh Riki Fara un ...Magni Blandinn Ok Megintiri. nu jā.
0
Es arī pavisam nesen uzzināju par tādu Falkenbach,arī šausmigi iepatikās.Starpcitu tas ir one man band..nu vēl viens ģenijs!Pašlaik klausos dziesmu The heatenish foray,šitā Falkenbach dziesma riktīgi ieper!
0
Man taa nepaaraak patiik Falkenbach.Klausiities jau var.Iesaku paklausiities taadus Rivendell.
0
Riverdance? :D
0
nē, elfu nocietinājums Tolkina aprakstītajā Vidusszemē...
0
man demo sanaca paklausiities, grupu noskatiju diletantiska vacina del, kas atgadinaja windiru, muzika ari lidziga, vairak gan tumshaka noskana bet nu nav pure pagan black, nav tada instrumentu daudzveidiba ka windira, patik ari tas ka notushejes gitaru rifi pari sint., nav tik uzmacigi. Diezgan sarezgits pec uzbuves un daudzslanains, zel ka shadiem projektiem nav tik liela noieta.
0
Rivendell neesmu dzirdejis, bet ja ta ir austrieshu grupa tad nekas pratigs ari nevar but. Sviests dziedat par pasakam (un frichiem par kadu dizu lepnu vestures mantojumu ari neesmu dzirdejis, par ko tad lai shie dzied), droshi vien kaut kads fantasy bullshits.
0
Fantasy, bet ne bullshits :p
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas