Paradise lost...
0
Vai kaads var pateikt,kas ar vinjiem iisti notikaas(kaapeec saaka speeleet to,ko tagad)
? pirms taa,interw.veel teica,
neko citu nespeeleeshot,ka taa ir "iistaa" muuzika vai tml.,bet tad..un tagad...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kas notika? Tiem idiotiem apnika speeleet doom/death, jo redz, zeeninni bija izsmeelussi visas idejas ssajaa stilaa. Nu vismaz ai ciennas pret vinnu kaadreizeejiem atbalstiitaajiem, grupa vareeja prasties un nomainiiti stilu, lai turpmaako shitu razzotu ne jau ar Paradise Lost vaardu.
0
pilniigi piekriitu..par to,ka nelietiigi tiek apkaunots grupas nosaukums...
0
aa...nu tad shis tas top skaidraaks... baac,bet tomeer sajuuta baaigi pretiiga,kad naakas redzeet ko no pashreizeejaa staffa...
0
Nu, bet tur neko nevar izdariit. To passu izdariija Metallica(nevajadzeeja nemaz saakt, man no Loaud(taa bija laikam?) naak veemiens),LAtvijaa Huskvarn saaka speeleet shitu, arii Dzelzs Vilks ar kaseti "Palodze" paraadiiji, ka reaali spllauj visrsuu metaalam. Bet tomeer procentuaali ssaadi metaala nodeveeji nav nemaz tik daudz, tapeec jau vinnus taa rii ieveero.
0
mjaa...Metalica vispaar ar ragiem duunjaas ...pat nav ko teikt... mums, attiec. muuzikas piekriteejiem atliek vien uz veciem ierakstiem seedeet... :)
0
Nuuuuuuu! Tas jau tikai uz paaris grupaam attiecas. Nevajag seedet, vajag passiem radiit to kas patiik. Ir lloti daudz jauno grupu, kas ir lloti labas un liek klokki tiem vecajiem bukiem, kas grib speelt ssitu un tajaa passaa laikaa saglabaat ciennu no vecajiem faniem.
0
arii taa... bet ir taada interesanta lieta,muusu sab. jo ir tie,kas baigi noliek shiis jaunaas grupas...pat gribeetos zinaat,kaapeec? tiek uzskatiits,ka nekas jauns un gjeniaals shajaa muuzikaa nav radaams... es taa nedomaaju..
0
Piekriitu.es nenolieku jaunaas grupas nepavisam. Pats raujos 2 grupaas 2 reizes nedeellaa. Ja passi neciiniisies, tad nekas jauns nebuus. Es nesaukssu vaardos, bet nu ssobriid ir lloti daudz jaunu grupu(puse ir pat lloti labas un ar milziigu potenciaalu), bet viena dalla popularitaati iekaro ar ssovu un attieksmi. Iepriekksseejaas paudzes metallori taadaa zinnaa bija muzikaali profesionaalaaki.
0
nu ja... :)
0
Par to PL mainiishanos jau ir atkal tas pats kas ar daudziem citiem - buutu nomainiijushi nosaukumu, neviens neko daudz nekakaatu. Ir jau normaali, ka, laikam ritot, cilveekam dziives uztvere un gaume mainaas, un tur neko nepadariisi...
0
Nu jaa, vecums naak, bet vesalais sapraats aiziet!
0
taa jau ir.kaukas tieshaam vechiem ir aizgaajis pa pieskari. eksperimenteetaaji atradushies
0
es vienkaarshi nespeeju iztureet...skatoties vecos melnbaltos ierakstus..tik laba,
lieliska muuzika bija!!! un vechi ar,kaa vajag.. ;)
0
Esmu priecīgs par tagadējo Paradise Lost, ļoti labi, ka nomainīja stilu. Nedomāju, ka būtu labāk, ja viņi tagad būtu sevi izsmēlusi DOOM grupa, šobrīd mūzika ir pirmklasīga. Kas attiecas uz Dzelzs Vilku, Juris vienkārši nogura no metāla un saskatīja jaunus mūzikas apvāršņus. Kāpēc gan sēdēt un mocīties DEATH metālā, ja vairs neko tur nevari sakomponēt, tikai tādēļ, ka kāds tevi uzskatīs par nodevēju. Kas vispār ir nodevēji? Domāju, šāds apzīmējums ir aplams. Ir taču tā - pastāvēs, kas mainīsies. Cilvēki attīstās, tāpat viņu muzikālā gaume un ieceres. Ja es Death, Doom vai Trash stilā nevaru vairs attīstīties, tad jāmeklē jauni ceļi! Un nav grupai jāmaina nosaukums līdz ar stila maiņu, nekas jau nemainās, tikai attīstās mūzika, daudzām grupām pat sastāvi paliek tie paši.
Un tas pats attiecas arī uz kritizētajiem Metallica!
0
Saprotu beldegir viedokli. PL nekā nenosodu. Man gan, jāteic kā ir, vislabāk patika "Icon" un "Draconian Times". Tomēr frāze "līdz ar stila maiņu, nekas jau nemainās, mainās tikai mūzika" ir visai absurda un pati sevī jau ietver pretrunu.
0
frāze "līdz ar stila maiņu, nekas jau nemainās, tikai attīstās mūzika" es gribēju teikt(nepareizs citāts:(
Attīstība taču ir pārmaiņas, ne tā?
P.S. Arī "One Second" man patika.
0
Tas albūms ar bitēm uz vāka (nosaukumu neatceros)gan likās garlaicīgs.
0
:) 100% svaigs... ar biteem uz vaaka. Sorry... liriska atkaape.
0
Par PL neko sliiktu nevaaru teikt... Vecs, labs... ar laiku veel garshigaaks paliek (man personiigi...) Pedeejos neklausos un nepleeshu matus no dibenaa... un iispeniiba poh kaapeec vinji tagad speele ta un nespeele savaadak... un par tam pasham biteem uz vaaka, ja nedaudz aizmierst ka tie ira PL shis vietam labi "razkolbasi" ;)
kas par stiila mainju... viss mainaas... cilveeki iet mezza... klausaas mayhem... dusmojas... nevienu nemiil... peec paris gadiem nez no kaa cilveeks sak pats pelniit naudu... paradas jaunas iespeejas, intereses... par pagaatni paliek tikai siltas atminjas... tiem kam tas nav izdevies dusmojas liidz shim... a tolka?
0
Ui... vaita nevar pelniit naudu, klausiities mayhem un iet uz mezhu? (dusmoshanos un neviena nemiileeshanu es izlaidiishu) Nu labi NAUDU es nepelnu, bet nu nomaksaat maaciibas un pabarot sievieti ar beernu sanaak. Veel uz kaadu koncertu sanaak aiziet un alu iedzert. Atkal liriska atkaape... tipiks ir par PL :) Kaut kaa shodien man komenti uzjautrina.
0
blja, nu var buut man ne tik labs piemeers i sanaacis... ja jau velk uz liriskam atkaapem ;)
i taa, ka reizeem baudiit parbaudiitas sievas taisiitas kotletes ir lietderigaak nekaa megjinaat izpraast un sapraast kaapeec vinjas maate tajaas neliek saali...
0
to KK
Tu mani pārprati. Es biju domājis, ka Paradise Lost Gadījumā stils mainās, bet viņu pašu attieksme pret mūziku (tās izpildījumu, kvalitāti, melodiskumu un dziļumu) nemainās. Nav pretrunu šeit, vai ne?!!!
0
Ar taam jaunajaam grupaam jau ir kaa ir. 90 procenti lien apakshaa kautkam. Mums luuk patiik Dark Funeral(visspilgtaakais piem. vismaz black jomaa), taapeec mees censhamies speeleet taadaa pashaa garaa. Pat skanju meegjina dabuut peec iespeejas liidziigaaku. Pilniigs stulbums. Miskastes faili. Nebuutiiba un paareejaas kakas. Vienkaarshi neizturami reti paviid kaada svaiga skanja, kaads jauns paveersiens. Un tas nenoziimee, ka shis muuzikas novirziens ir izsmelts. Man pasham ir padomaa grandiozi shovi, kurus ar laiku realizeet, un kaadus nekur neesmu maniijis. Tikai laikam nedaudz par grandiozu, taa chaabiigi ir ar realizeeshanu, bet tas, ka ir kautvai tikai ideja taadam laukjim kaa man no kautkaadas 3. pasaules valsts vien noziimee, ka ne suuda nav nosmelts no lielaa smagaa katla. Pachekojot grind, gore rindas vispaar rodaas iespaids, ka tas ir tikai saakums(vismaz muzikaali). Paarsvaraa diezgan garlaiciigi taas blices speelee. Kaapeec sewvi ierobezhot ar kautkaadiem standartiem, asociaacijaam? Jaaeksperimentee daudz un dikti. Jaapaarsteidz publika ar kautko negaidiitu un iipatneeju. Tikai taa miiljie. Piedraazt visus Nightwingus, trink trink, vee I am the blackest raven of all, oh so ancient and evil. Nu cik var.... Hail Satyricon ar savu lielisko jaunatklaasmi black metal, saakot ar Rebel Extravaganza. Spljaaviens sejaa tiem, kuri apgalvo, ka black ir miris, un tagad iid, ka redz shitie jaunie darbi ir kakas. Ha haaaa. Satiirs pareizi teica, ka Rebel iespeejams ir blackest vinju album ever. Secinaajumi - jaameklee un jaaizkopj savs skaneejums, kas jaadabuu origjinaals un neatkaartojams. Iespeejams, ka jaapamasee arii anaalaa smadzenju puse, jo perversijas muuzikaa ir tikai uz labu(es nerunaaju par lirikaam, bet tieshi par pashiem noshu virkneejumiem)
0
Arī taisnība.
0
Man jau arī liktos pareizāk, ja Paradise Lost būtu nomainījuši nosaukumu, jo ar to grupu kas spēlēja Paradise Lost mūziku viņus vairs praktiski nekas nesaista, bet to jau viņi nedarīs un iemesls tam, man šķiet, ir visai skaidrs - Paradise Lost ir pazīstams "brends", kurš ir iegājis apritē un mainīt nosauk. ir gandrīz tas pats kas sākt visu no sākuma. Un sākt visu no sākuma nozīmē palikt gandrīz bez faniem un bez nauda$
0
Patiesībā grupu stila maiņas mani neuztrauc. Esmu daudreiz bijis patīkami pārsteigts redzot kā kāda grupa pārvēršas (piem Savatage, Dimmu Borgir, Morbid Angel, Lake of Tears).
Bet runa jau nav tikai par to ka stils tiek mainīts, bet KĀ tas tiek darīts. Tādos kā Paradise Lost gadījums ir pāris visai uzkrītošas un nepatīkamas iezīmes.

Tās stila maiņas vienmēr ir no smagākas mūz uz vieglāku. Nu labi tas vēl tā, lai jau būtu. Piem. Tiamat "A Deeper Kind of Slumber" man patika.

Vienmēr grupa pāriet no garākām, radio formātam neatbilstošām dziesmām, uz tipisku radio formātu ~3:30 līdz ~4:00. Līdz ar to agrāko instrumentāli izstrādāto dziesmu (kompozīciu) vietā nāk parasti "gothic rock, pop" hīti kuros pēc viena panta un viena piedziedājuma jau viss ir praktiski skaidrs. Var jau teikt, ka es neko no tādas mūz. nejāedzu, bet piem. Paradise Lost "Believe in Nothing" es tieši tā arī klausījos - katras dziesmas pirmo pantu un pirmo piedziedājumu. Tālāk vienkārši nebija interesanti.

Ja agrāk albūmā bija 8-9 dziesmas, kuras bija dažāda garuma un kurām bija vairāk nekā tikai tipiskā "pants piedz. pants piedz. (varbūt) īsa starpspēle, piedz. piedz." struktūra, tad tagad viss ir tieši tā. Un diskā ir 12-14 dziesmas.

Sasummējot visu to kopā - nezinu vai var tik droši apgalvot, ka neviena no tām grupām, kas nomainīja stilu neizdarīja to lai labāk nopelnītu. Tas vai viņām tas izdevās ir cits jaut., bet ja runa ir par nolīkiem...
0
Paradise Lost man prsonīgi šobrīd - sākot ar One Second un beidzot ar Symbol of Life, patīk vislabāk.
un es zinu, ka viņi nenomainīja stilu, lai nopelnītu, vienkārši nebija iespējams turpināt muzicēt gothic/death stilā. Man ir dažas dziespas, kuras nāca pēc Draconian Times un teikšu godīgi, šīs dziesmas bija ļoti samocītas, varēja just, ka Death viņos ir beidzies un viss. Nāca One Second un nākamai loģiskais solis- albums "Host", kas manuprāt, bija un ir lielisks albums, tāpat kā visi nākamie albumi. "Believe In Nothing" cik man zināms arī pašiem paradise Lost dalībniekiem nevisai apmierina un daļa vainas ir jāuzņemas šī albuma producentam John Fryer, jo viņš esot tā teikt piekāsis grupu ar šī albuma production. Bet dziesmas jau tāpat ir kolosālas un nav galīgi garlaicīgas, manuprāt protams! Pēdējais disks Symbol Of Life ir kolosāls, pilns ar enerģiju un vēlreiz pierāda, ka ar Paradise Lost viss ir vislabākajā kārtībā. Es uzskatu, ka ja šāda mūzika nepatīk, tad nav ko arī izteikt neatbilstošus komentārus par mūziku, kas sveša.Es pats gan arī pirms pāris gadiem stingri uzskatīju, ka bez brutal death pasaulē vairs nekā cienīga un klausāma nav (zinu, ka ir arī šeit daži tādi), bet laikam ejot manas domas pilnīgi un galīgi mainījās, un labi ka tā, ir tomēr jābūt daudzpusībai, domāju, ka iestrēgšana vienā mūzikas stila ir ļoti kaitīga gan pašam, gan paša grupai! Iedomājaties, ja ka kāds smagajā mūzikā nekompetents cilvēks sāks izteikt savu nepiemērotu viedokli par death, black u.t.t. tad tak te sāksies kari, pazīstot te dažus labus "ekstrēmus" šo stilu aizstāvjus. Tāpēc...
Un ko gan mēs īsti paši saprotam no tā, kāpēc tā vai cita grupa rīkojas tā vai savādāk. Mēs nezinam šo grupu personīgos iemeslus, bet apdirsēji esam lieli. Labāk jau uztraukties par savu grupu izaugsmi un mūzikas kvalitāti, kas tomēr atpaliek no tik iemīļotajiem "apdiršmajiem" objektiem.
ir jau protams labi, ka ir savs viedoklis, tikai reizēm ir jāpadomā, ko tad "es"īsti" saprotu no tā, par ko šo voedokli publiski izsaku!!!
Man Paradise Lost ir un paliek favourite band.
0
haa haa haaaaaaaaaa
vieteejaas grupas veel ir jaunas, dzeki jauni, bet vinjiem ir energijja un idejas, kuru PL vairs nava velaak siis grupas izaugs un buus labaas, bet PL buus dziivie mironji un jau tagad kaa taadi izskataas!
0
Nosaukumu mainiit vajadzeeja un neviens nedirstos.
0
scum
Izlien no saviem Pampers String un tad kaut ko borzī par leģendārām rokgrupām. Paradise Lost ir vērtība, kura paliks tāpat kā Iron Maiden, un enerģijas viņiem netrūks, kamēr jau tagad daļai jauno grupu jau tā izsīkusi un jāsāk meklēt, ko nokopēt, ko atdarināt.
0
Veelreizz ha ha haaaaaaaaa!
no PL (piedirstais losis) taadas passas legjendas kaa no manis baleriina. nemuldi par pamperiem man ir 31 gads cik tev? tu te PL taisi par legjedaam bet vispaar labaak pasaki godiigi kad tu peedeejreiz pats klausiijies host vai believe in nothing vai one second?
0
Un neapvaino Iron Maiden saliidzinot vinjus ar PL!
0
Arī man PL ir viena no vismīļākām grupām... Galva man par viņu stila maiņu nesāp - uz klasiskā rokenrola fona, ko es klausos bez metāla, viņi izklausās ļoti labi...
Un tādas dziesmas kā "Harbour" un "It's Too Late" no "Host", uzskatu, ir vispār vienas no izteiksmīgākajām PL vēsturē...
0
Tas ka tev ir 31 gads nenozīmē, ka nav pamperu, jo tavas tizlās piezīmes liecina, ka tev ir vēl nedzimuša bērna intelekts. Un šie albumi + Symbol of life ir labākie Paradise Lost vēsturē tu piedirstais losi.
0
Tu ar mani runaa kaa ar kaadu no saviem tiinju draudzinjiem. Es tev jautaaju nevis cik tie albuumi ir labi bet kad tu vinjus peedejo reizi KLAUSIIJIES!! tas par kaut ko liecina. nedzimusham beernam vispaaar nav intelekta un es nedomaaju ka tu proti noteikt intelekta daudzumu. tu vienkaarshi dirsies. nesaprotu kaapec tu mani lamaa. nedomaaju ka tu speej uz saviem "elkiem" reaali paskatiities. legjendas vinji nav un ari NEBUUS. iemaacies atbildeet uz jautaajumu kuru tev uzdod nevis turpini tikai slaveet savus PL
0
Es tev skaidri atbildēju un klausījos šos albumus es vakar visus pēc kārtas. Es ar tevi nerunāju kā ar tīni, jo man draugos nav neviena paša tīņa, es arī nediršos, man besī, ka kāds cilvēks, šajā gadījumā tu tēlo lielu mūzikas kritiķi un iedomājas, ka var te noteikt, kas ir leģenda un kas nav. Palasi mūzikas presi, varu ieteikt Rock Hard un Sweden Rock, kur skaidri un gaiši rakstīts, ka Paradise Lost ir viena no leģendārajām britu grupām. Un objektivitātes man pietiekami, jo vērtēju profesionāli.
0
Aiz ciennas pret Beldegir, es negribetu iipassi veel izteikties par Paradise Lost!
Es nekad nesapratiissu, kamdeell vinnam tas patiik viss(ja veel buutu vecie ieraxti miilaakie, bet vinnam patiik tak jaunie!), taapeec es meegginaassu ssoreiz pakluseet ssajaa jautaajumaa. Bet klausies Beldegir, varbuut Tu man paskaidro dazzos vaardos, kur ir burviiba tajaa visaa?
Es domaaju, ka tas viss, it iipassi peedeejie ieraxti ir.......nu Tu zini ja:)
Bet pasaki man, kas tur taads ir?
Loggiski, ka braukt virsuu Tev par ssito bandu jeegas nav, jo reakcija buus taada pati no Tavas puses, kaada buutu no manas, ja Tu man brauktu virsuu par CANNIBAL CORPSE!
0
Tieši tā, nu mēģināšu paskaidrot.
ir tak tā, kad Tu klausies kādu mūzikas stilu un šajā mūzikā spēlējošu grupu, kura ir tā sakot favourite band, Tu sajūti šo mūziku personiski, respeltīvi, jūti šo mūziku sevī, tā paceļ tevi pāri ikdienai, liek aizdomāties par kaut ko u.t.t. Nu lūk, man līdzīgi ir ar Paradise Lost.Viņu šābrīža mūziku es uztveru varētu pat teikt personiski. Man jau vispār ar elektroniku pildīts roks ļoti patīk, tas jau arī ir noporotams pēc manas dalības manā grupā, nu Tu jau zini. mani muzikālie pamati ir šāda mūzika, tur slēpjas arī Tevis minētā mūzikas burvība. nav arī īpašas jēgas skaidrot līdz pašiem sīkumiem, kas tur tāds ir, man ir, Tev un daudziem citiem nav - cilvēki ir dažādi un ar dažādu mūzikas uztveri. Piekrīti?! Nu lūk, apmēram šada atbilde Tev.
0
Piekriitu! Bet Tu arii piekriiti, ka lai neaizvainotu Paradise Lost cienitajus, teiksim, ka vinnu muuzika ir loti vienkaarssa(nu es domaaju vairaak tos ieraxtus, kas Tev patiik), taa? Tas laikam ir tas variants, kad ar minimalu vienkarssibu var panakt lielu efektu un tik un taa labu muziku, ja? Manaa variantaa tas butu kadi gabali no Six Feet Under, tavaa Paradise Lost pedejie veikumi.
0
Nu, apmēram uz to pusi!
0
Paradise Lost jauns bundzinieks - John Singer(ex - Blaze Bailey). Jaunais albums solas būt ļoti labs un smags!
0
Vai, sorry, Jeff Singer!!!
0
Shades of Gog albumu vēl nav pārspējusi neviena grupele pasaulē.
0
sorry - God
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas