Iron Maiden
0
Man te gadījās netīšām noklausīties viņu albūmu "7th Son Of A 7th Son", kas mani nogāza no kājām. Biedri, kādas jūsu atsauksmes par sho darbu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Viens no augstaakajiem punktiem (ja ne augstaakais) IM karjeraa. Tas vienkaarshi ir disks kuraa var just ka grupa ir pilniigi "uz vilnja". Tur ir iedvesma un speeks. Vispaar visaam dziesmaam tajaa diskaa piemiit kaut kaada sirreaala aura, taada gruuti aprakstaama apokaliptiska pieskanja (atbilstoshi teemai). Iipashi tas izpauzhas dziesmaas "Moonchild" un "Only the Good Die Young"
Iisi sakot - viens no maniem (daudzajiem) visu laiku iecieniitaakajiem albuumiem.
Iisi sakot - viens no maniem (daudzajiem) visu laiku iecieniitaakajiem albuumiem.
0
He he kā var netīšām noklausīties??? labi skan
uzskatu ka tas albums bij ironu zenīts man gan tuvāks gabals clairvojant vai kā tur rakstījās
uzskatu ka tas albums bij ironu zenīts man gan tuvāks gabals clairvojant vai kā tur rakstījās
0
grūti pateikt, vai tas ir augstākais Iron Maiden sasniegums, bet noteikti var teikt, ka tas ir viņu melodiskākais albūms, kas līdz šim iznācis. Katrs jau uzskata to albūmu par labāku no Iron Maiden, kurā tie spēlē viņam tuvākā melodijā, man vislabāk patīk Fear of the Dark albūms, tas ir daudz ātrāks un arī ar savdabīgām dziesmām, ieteiktu noklausīties.
0
nu kā otru labāko uzskatu brave new world 3 gitaaras ne jau vienmeer tas aatrums man tas svariigaakais ja gribaas aatros tad kaut vai tos pashus metalium uzlieku
0
mjaa baigi gudrie juus te visi ar interesi palasiiju recenzijas...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!