kas i folkmetāls?
0
kāds nevar tā īsumā uzrakstīt kur es varētu atrast kādus materiālus par folkmetālu? (t.i-kas tas ir, pazīstasmākās grupas, kā radies..) redz, es vinju klausos, bet ar manām zināšanām ir drusku par maz lai pētniecisko darbu uzrakstiitu, uz kauko taustāmu jāatsaucas...:/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Uzzini, kas ir folklora/folks, un uzzini, kas ir metāls, salipini kopā un gatavs!
0
Google visu zin......
0
nu ne jav nu definiicijas.. google ir grupas:) un taas es zinu:)))
0
Maģistra darbu raksti? vai varbūt doktora disertāciju?
0
Neskaitot atsevišķas grupas - tukšs patoss un sevis slavināšana it kā uz folkloras pamatiem.
0
Slayeram-vispaar rakstu eetniecisko videnee. uz taadiem augstumiem kaa disertaacija veel nemeerkeeju:)
0
www.google.lv ir informacijas dievs
0
Uzraksti iisu metaala veesturi, seno muuzikas instrumentu aprakstus, kaadus instrumentus izmanto grupas, par ko dzied utt. To tachu pats vari izdomaat, kas ir folkmetaals. Un var jau arii atrast kkadus aprakstus par folkmetaalu. Ja nemaldos panacejaa. Labs + buus intervija, piem., ar SF. Zinu, kaa taadus darbus veidot. Bet driizaak tas jau buus projekts, nevis z.p. darbs. Ja vajag zinaat veel grupas, jautaa.
0
nu ko, ja jav pt te neviens to nezin... radīšu savu folkmetāla definīciju';)
būšu vienīgā, kas to aprakstījusi, he he;)
0
nu folkmetāls vai kāds cits metāls jau nav fizika, kur ir aksiomas un vispārpieņemtas definīcijas. Tev ir visas iespējas precīzi nodefinēt šo lietu, un tad, iespējams, nākamās paaudzes atsauksies uz tavu izstrādāto folkmetāla definīciju! tik Skyclad neaizmirsti pieminēt
0
Palasi svētos rakstus, varbūt tur kas stāv rakstīts. (Šis topiks noteikti ir patoss)
0
Nu manā uztverē folkmetāls muzikālā ziņā būvēts uz tiem pašiem black/death/other pamatiem un piesviests klāt kāds tautiskais instruments piem. dūdas. Mūzikas motīvi nereti taisīti balstoties uz tautisko mūziku un teksti pats par sevi saprotams arī ir par tautiskām tēmām. Tas tā, mani spriedelējumi.
Ja tu gribi baigo uber pareizo definīciju tad visupirms sadabū definīcijas visiem metāla un vēlams arī citiem mūzikas žanriem. Apsties kā tās ir taisītas, kādi nozīmīgi mūzikas aspekti tur aprakstīti un cep augšā definīciju folkmetālam.
0
folkmetāls - bariņš jautru lauķu, ar ģitārām, vijolēm, stabulēm un dūdām... :D t.s. smaga lauku kapella.... :)
0
nu tas taa primitivi un "nerespekatabli" skan, hehe
es par ieprieksheejo komentu....
mans miilakais, pie kura var "uzdancot".....
0
korpiklaani, lai arī bišķi pa vieglu priekš metāla bet makten labie
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
LaurisPo
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas