BAL SAGOTH
0
ņu, onkuļi un tantes, ko teiksiet par Bal Sagoth mūziku? man jau nāvīgi patīk....
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
es arii nesen shito teemu uztaisiju un visiem bija pie dirsas vai pajaat vai veel tur nezin kas Bet teikshu ka ar nepacietiibu gaidu jauno albumu un datorspeeli ko vinji tur taisiis
0
o jaaaaa DAATORSPEEELI!!!! tur bus pilns ar plikam babam un tad tik vares sist
0
kaut kas lidzigs kad grupa uztaisa par sevi datorspeli, laikam aerosmith bija tas geims kur vajadzeja izshaidit visu toleti un tad paradas grupas!!!!!!!! o loti saturigi
0
nu man taas asociaacijas ir savaadaakas un es negaidu neko perversu vai asinjainu un nesaku ka tas obligaati buus kautkas baigi kruts.
0
BalSagoth?? Sorry, es visu ko varu meginat saprast, varbut ari nebija ssiss grupas labaikais ieraxts gadijies, bet cik bijusi darissana, tad ,man tas liekas ar super ssvaku giccu production, tizlu vokaalu un viss pareejais aarpraatigs sviests.
0
Vieniigais, kas man patiik no Kiss ir vinju datorspeele "Kiss Psycho Circus". Tie, kas visur meklee baigo saturiigumu iesaku biezhaak dzert kefiiru un eest rupmaizi.
0
kiss p.c. man ari patikaas
0
hmmm, a kur tad ir info par to spēli par bal sagoth?? mājas lapa viņiem nekā tāda nav, tikai ir info par jauno albūmu, kad tas nāks klajā.... apgaismojiet mani.... :)
0
info par vinju toposho RPG izzusa no vinju saita diezgan sen un jaunais cd iznaaks vasaras saakumaa, kaa vinji pashi teica - varbuut iznaaks tik aatri. Jaa, taa KISS speele baigi iebezdeeja shii vaarda labaakajaa noziimē.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
LaurisPo
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas