Ūdesnpīpes
0
Dikti ieinteresēja šis pasāciens... Varbūt kāds var padalīties pieredzē, konkrētāk- kur dabūt tā lētāk, utt?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
visur tās maksā ~vienādi. Es ieteiktu bodi Gertrūdes ielā. Tur sakarīgs onka strādā, jams visu paskaidros. visdārgākā pīpe tabaka, ogles, soma pīpei izmaksās ~60 ls
0
Visleetaak ir, ja kaads paziistamais brauc uz Egipti un atved. Vismaz mana maasele taa nopirka, sanaaca krietni leetaak kaa Latvijaa. Tachu, ja nav taadas iespeejas, tad, godiigi sakot, nemaz iisti nezinu, kur ir leetaak muusu veikalos.
+2
Ģertrūdes ielas vecis gan ir dikti augstprātīgs. Neatsveicina, un uz jautājumiem atcērt strupi.

Es tabaku pērku Alberta ielā bodītē "Alberta pīpes". Tās īpašnieks IMHO ir krietni sakarīgāks tēls un būdams kaislīgs smēķētājs savu preci pārzin no a-z. Tur ir arī ūdens pīpes, tiesa par cenām nav ne jausmas.
0
Alberta ielā lētākā, man liekas, bij ap Ls 25 - bet diez vai vērts tādu pirkt :)
0
Visprātīgākais protams ir ja kāds atved. Bet ja tai Ģertrūdes ielā dārgākā pīpe maksā 60 Ls ar nav slikts varinats. Parasti jau pīpe uz kuru ir vērts skatīties izmaksā krietni virs simta.
+1
Kursa biedrs atveda no taam taalajaam zemeem, bet nu nekaadi nevaru saprast kas tur no taas uudenspiipes. Nee nu varbuut, ka ir jeega, ja caur vinju piipee zaali, bet tas parastais duums manii neizraisiija pilniigi nekaadas emocijas. Peec taa dranjkja parastu cigareti izvilku ar divkaarshu baudu. Un ne jau nu taapeec, ka kautkas nebija taa sastelleets. Viss bija chiki, bet nu nee, ne prieksh manis. Itkaa ekskluziiva lieta, bet jeega nekaada, tikai vietu daudz aiznjem. Kautkaada mode baigaa laikam, hvz, tad jau garshiigaak ir parasto piipi ienjemt un kaadu reizi pakuupinaat.
0
Visleetaak ir, ja kaads paziistamais brauc uz Tu nguskas apgabalu kamčatka un atved. Vismaz mana omite taa nopirka, sanaaca krietni "leetaak" kaa Latvijaa. Tachu, ja nav taadas iespeejas, tad, godiigi sakot, nemaz iisti nezinu, kur ir leetaak muusu veikalos.
0
fufels ar tiem 25 ls, var uztaisit no trislitrenes tadu pipi ka nu
0
frichos ar vienu pusnarkji pashi uztaisiijaam ja caur alu laizz tos duumus tad ir itkaa savaadaak nervi pat mieriigaaki paliekaas, bet eh parastaas piipes pierastaakas
+2
nu man arii kaut kaa ne seviskji. cigaretes tad jau labaak patiik.
0
Neesmu gan pats sen bijis, bet īsts baudījums ir (vismaz bija) aizejot uz Habibi ūdenspīpēm Ģertrūdes ielā (pie Brīvības ielas), jo tur ceturtdienās, piektdienās un sestdienās dejo priekšā seksīga vēderdejotāja, kamēr pats pīpē to to smaržīgo draņķi. Maksā Ls6, bet, ja neiet viens (vienam iet būtu dīvaini,manuprāt), tad nav jau tik dārgi.
Kādreiz atpūtai tas ir forši, bet pirkt jau gan es tādu pīpi nepirktu, jo neesmu nekāds dižais pīpētājs.
0
pats esmu taisiijis
0
to f:
Hm, ja Tev interesee seksiigas veederdejotaajas, tad iesaku kaadreiz aiziet uz Alegrias koncertiem, kur dejo patiesi profesionaalas meiteines shiis veederdejas, he, un tur taadu meitenu buutu daudz, vieniigi uudenspiipi tur nesanaaks vienlaiciigi uzpiipeet, skatoties uz dejotaajaam:) Tur patiesiibaa loti skaisti dejo arii indieshu dejas un flamenko, tas taa, ja varbuut interesee...
+1
Nezinu gan, kas tā ir par Alegrias, bet kaut arī ir patīkami paskatīties kā seksīgas meitenes dejo, tomēr neesmu jau tik apsēsts ar viņām. Drīzāk jau aiziešu uz kādu metāla konci, he, hē.
0
to f:
Es jau saprotu, es tik taa, ja nu patiik paskatiities, kaa cilveeki profesionaali dejo, nemaz ar nedomaaju, ka esi apseests:)
0
ja! iet blenzt ka dejo babas, vienkarshi dejo, un kustina roku/kaju pirkstu, zin paris stundas klausities stastu par dizo lotosa ziedu, o es jau jutu kulturalo baudijumu. Nu a kas tur "seksiigas" pasgaidro man; drizak garlaicigi.
ps. biski smiekligi paliek tie mirtiegie lautini kas doma ka ir baigi snobiski, tur nez', darit kaut ko eskotisku. ( piem.dzivokli uztaisa ķiniešu stila ha ha ha)
0
Pats ar var uztaisīt. Tik nebūs tik glauna ka bodē pirkta. :)
0
Zinu, ka un kā var, bet... Jā, izksatītos jau labāk, ja, kā viens ieteica, nospertu Kipa aparātu no ķīmijas kabineta skolā, bet tas varētu būt sarežģīts pasāciens :DDD
Nē, nē, gribas tomēr tādu smuku...
0
2 augury: gaumes cilveekiem ir dazhaadas, taapat arii katrs izveelas cik aprobezhots vinsh veelas buut (gan labaa, gan sliktaa noziimee).
..un par vaarda "snobisks" noziimi labak nerunaasim.
0
2 trubas + dajebkaads nosleegts traux - var uztaisiit kruta no kjiimijas piederumiem uc fetishistiskaam lietaam :) atshkjiriiba ir taada ka duums uudenii atdzeseejaas un paliek maigaax bet nu kaa cigareshu alternatiivu toch nau veerts
0
He, neatturējos tomēr no parunāšanas par to snobismu. Tātad, pēc "Jumavas" svešvārdu vārdnīcas, viena no divām vārda "snobisms" nozīmēm:
2. AUGSTPRĀTĪGA ATTIEKSME PRET CITIEM, PRETENZIJAS UZ PĀRĀKUMU INTELEKTUĀLAJĀ JOMĀ, GAUMĒ UN MĀKSLAS IZPRATNĒ vai savas sociālās vai profesionālās piederības izcelšana.
No comments :)

0
Intar, labs! :D
0
Deadfall biski iedomigs
0
a snobisms gan laikam bija domats tada zina ka pati atieksme - iedomiba ka esi labaks vai tur kartejais neaprobezhots ka Deadfall tikai tapec ka dari kaut ko kas skaitas smalki (tatad autopilota klusti par intelektuali) un pec pareiza stila; nu vsmaz agrak ta bij' to es saskatu visada eksotiskaja sviesta, neakshu tur liet par ka labk butu ar spriguli pa lauku, bet vienkarshi tas eksotiskas lietas (ari cigari) man liekas sviestainas.

Deadfall nu bet es jau nebiju domajis uz tevi, tik ta, izmetu domu graudu, visparigi
0
Baidiijos kaa taa arii buus, aizgaaja teema par snobismu:), mana vaina!

Vispaar snobismu piemineeju taapeec, ka tas tiek lietots sliktaa noziimee un cilveeki uz sevi to neattiecina(driizaak uz citiem), katugan logiskaak buutu to attiecinaat uz sevi, jo tikai pats civleeks var konstateet, kad vinsh ir snobisks un kad nav. Savukaart citu cilveeku snobismu var viegli paarprast.
Piemeeram, cilveeks pasuuta restoraanaa viina pudeli pa Ls 100, dzer un teelo, ka vinjam tas baigi garsho(patiesiibaa taads skaabuliitis vien ir). Luuk tas ir snobs. Bet ja cilveekam no tiesas garsho tas viins un vinsh par vinju ir sajuusmaa, tad tas nav snobs. No malas skatoties, priekshstts buus maldiigs.

Vai mees sevi pieskaitoshie pie sociaalaas grupas "metaalisti" un nonievaadami sociaalo grupu "urlas":), vai mees neeesam snobi?

augury, tev taisniiba, es esmu bisi iedomiigs, biski slinks u.t.t., iisaaksakot liidz ideaalam taalu:)
0
absolūti piekrītu Faunam- ūdenspīpe tikai tāda niekošanās vien ir. Vienīgais kam viņa der, tas ir zāles pīpētājiem-iesācējiem... (dūms mīkstāks, mitrāks)... Tākā es zāli nepīpēju, jo uzskatu, ka kaņepe ir viens riktīgs shit, kas notrulina smadzenes..., laiku pie ūdenspīpes nekavēju. Tabakai viņa absolūti neder... tāpēc es labāk paņemu savu ķirškoka pīpi un labsajūtā pasūcu kādu aromatizēto tabaku (piem. ar ruma garšu)... vai vispār... parasto cīgu un labi.
0
nee zaales piipeetaaji iesaaceeji piipee no plastmasas pudeles ar no cigareshu pacinjas follijas izveidotu uzgali bok. uudenspiipes sniedz atsvaidzinoshu efektu - veesu aromatizeetu duumu turklaat pats galvenais jau laikam skaitaas ceremonija pati. un tam pasham zaales piipeetaajam starp kodiigu caur iisu trubeli ievilktu duumu vai veesu kuplu duumu caur uudenspiipi izveeleeties otro variantu shkjiet tikai logjiski. cigaretes piipee paarsvaraa atkariibas peec a ja veelies piipeet lai guutu baudu tad nu neviens atvieglojums nav liex tachu.
0
Es gribu ūdenspīpēt (labs vārds :D), jo 1) mmmmmm..:) ; 2) bik tomēr bail ir no sarkanā plaušu vēzīša :/
Tā jau nav smēķešanas aizstāšana, tā ūdenspīpe, tas ir, mmm, nu, varbūt kādam no jums ir kāds CD īpašā plauktiņā, kas tiek uzlikts retās reizēs, bet tad klausīts ar 100% atdevi un izabudot katru niansi, pilnīgi nododoties mūzikai, mjāāā... Lūk, tas man ir ūdenspīpēšana. Vells, Kauju pie Saules sagribējās...
0
Kāds no jums nemāk teikt, par kādu piķīti man tas prieks varētu atnākt no štatiem? Sver ~5kg
0
maleejs liks vēlāk pateikt 1996: pisies dirst!!!...
0
Viņš gan ir nelaipns...
+1
par tām ūdenspīpēm... bija viena pirts, kurā tur bariņš stāvēja ap to agregātu, man ar' deva... visiem patika...nu un man arī patika... es domāju tad...
0
Man nav jāmīlējas kakāt?
0
nja baigas sarunas....
es jav ar so to zinu par H20 pipem, jo mana maja ar tada atrodama un pipeju es diezgan biezji=]
tatad saka ka tas visletakas arzemes... Turcija utt, bet ka saprotams ne jav visi var braukt uz arzemem pakal pipem.
0
nja baigas sarunas....
es jav ar so to zinu par H20 pipem, jo mana maja ar tada atrodama un pipeju es diezgan biezji=]
tatad saka ka tas visletakas arzemes... Turcija utt, bet ka saprotams ne jav visi var braukt uz arzemem pakal pipem.
0
prieks, ka Tu varēji aizbraukt... kāpēc Tev patīk?
0
Pats mēģinājis neesmu, bet viens čoms ieteica paprovēt ar ūdenspīpi iepīpēt "Agdamu", apdullums esot pamatīgs...

Vai kāds no jums ir mēģinājis ūdens vietā izmantot ko stiprāku par ūdeni, niekodamies ar ūdenspīpi?

+3
kādos 15~16 gados kādā pirtī sākām eksperimentēt. ielējām viņķeli un pīpējām - noreibām un kunga prātā vīnu nahren un šņabi iekšā... daudz iepīpēt nevarēja, bet grieza tā, ka vēmēji rindā pie žogiem turējās! :D
0
vispār tas vecums ar (s)pirtīm baigi palicis atmiņā.
+1
^ Nu, pirtī pēc izsviedrēšanās organisms zaudē daudz šķidruma, tāpēc apdullināties kļūst vieglāk, dullums arī iestājas ātrāk...
0
:D spirtis :D

Daudz nav pīpēs - tik pa viesībām reizes 3 laikam. Pilnīgi nekāda efekta, tāpēc nemaz vairs neizmantojo šo iespēju.
0
tas process foršs - smarzīgi dūmi, pīpe ievelkot purkšķ.
0
efekts tiešām nekāds, tad jau labāk par to pašu naudu nopirkt ko zaļāku...
0
^^ drīzāk itkā oglīti grauztu ...
0
Kaut kad sensenos laikos, es arī piešāvu kaut kādu grādīgo tur apakšā, visi spļaudijās- man vienam tikai patika.
0
Ir mēģināts ar vīnu - tāds patīkams reibums uznāk.
Kā arī vīns + kādi 100-200g absinta - vēl patīkamāks :D
0
Ir nācies bieži pīpēt caur vinčuku. Nu šausmīgi nemaz nesita galvā , bet velkot dūmu bija tāda patīkama spirtveidīga garša , it kā tu velc šmigu plaušās, bet galvas sāpes vēlāk ir ļoti normāla parādība!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
krabathor
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas