Cannibal Corpse "The Bleedi
0
Liekas pats labākais Viņu sniegums Death Metal viļņos
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
atvainojos parb aizmirsto burtu peirakstīšanu ...ng"
0
nekas unikāls
0
...tAs tāpat kā Snoop Doggy Dog pateica, ka viņš vairs nebūs gangsteris?
0
...un vienmēr esmu apgalvojis, ka lai skanētu radio tas vispirms ir jāieslēdz.
0
es jau vienreiz kaut kur forumā stāstīju kā mums ar Blūdiju ir saistībā ar bleedingu... laikam forumā pie CC...:))
0
hmm, vislabākais kas no CC ir, ir Gallery of Suicide.... i will kill you... killed by my rage... :D
0
man akal ar Barnes aiziešanu galīgi negremojas, manuprāt Bleeding bija vis vis+ IEPRIEKŠĒJIE IEPATĪK... bet kad ieradās fišerpuika vairs nav tas, it kā jau kruta ir, bet izturēt nevaru, ielieku kluci biksēs...
0
Fishers manupraat ieksh CC ir jau paaraak sen , lai vareetu apspriest Krisa aizieshanu un Dzhordzha ierashanos , un kas kam saistiibaa ar to patiik/nepatiik...
0
Man atkal vislabaak patiik Fisherpuika :O
0
Otrais pasaules karsh manupraat ir bijis pietiekami sen, lai to vairs neapspriestu.
0
la la la ... es (mazais tārps- nē) piebeidzu forumu... kurš pret?
0
.
0
ak nē māgiskais punkts... bāc ar mazo b, jo to nomāc lielais punkts... kas tagad būs, vai tiešām Baltijas jūrā kritīs atomu bumba (jālasa ar izteiksmi, it kā teiktu vecs onkuls)...
0
Prāta Virpa Tū Tauzend Mač ("Tū Tauzend Mač") neattaisnoja Baltijas implantu pie(magnātu) rīcību...tikmēr gaidu droīdu ar paslēptu/iemontētu "eksistēt implantu°...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas