hokejs
0
Cik nozīmīgs Jums ir hokejs, vai šeit ir tāds, kuš neskatās čempionātu??Tikko noskatījos spēli ar Austriju- pilnīgi apraudājos, kad himna skanēja, tā ir tik pacilājoša sajūta...=0)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu, nē - šito es neciešu. Hokeju cilvēki skatās tikai tāpēc, ka to skatās visi. Daudzi pat nezin, ko nozīmē vārds aizmugure utt. Citiem, piemēram, bāru īpašniekiem un alus tirgotājiem, tā ir laba iespēja nopelnīt. Es šogad esmu sev nosolījies speciāli neskatīties nevienu spēli tikai tāpēc, ka tas ir komerciāli un populāri, lai gan agrāk skatījos visas spēles, ko rādīja pa visām televīzijām manā TV. Nevaru ciest trīs cilvēku tipusL 1.Tie, kuri izmanto hokeju, lai tiktu prom no mājām un piedzertos, kaut gan par pašu spēli viņiem pilnīgi vienalga. 2.Tie, kuri pasaules hokeja čempionāta laikā kļūst par pārākajiem divu nedēļu patriotiem, nenormāli fano tikai par Latvijas izlasi un tik kaitinoši uzsver to, ka viņi ir īstākie fani un iet visos tajos ielu gājienos, un kliedz Latvijas vārdu, lai gan pēc tam viņiem ir pohuj. 3.Tie, kuri rūpīgi seko līdzi spēlei, iegaumē kaut kādus komentētāju izteicienus un pēc tam nākamajā dienā pēc zaudējumiem spriež, ka, piemēram, pret kanādiešiem vajadzēja sviest šaibu zonā un tad mesties cīnīties par to vai arī, ka to Irbi vai Kerču, vai Žoltoku, vai ko nu tur vispār nevajadzēja ņemt uz čempionātu, jo lūk viņš tur neiemeta no kaut kādiem diviem metriem, kaut gan vārtu augšējais stūris lūk esot bijis brīvs un vārtsargs esot skatījies uz citu pusi vai tml. Ja komentētājs to nebūtu pateicis, tad viņi to pat nebūtu pamanījuši. Man, piemēram, klausoties Skyforger mūziku ir daudz pacilājošāka sajūta par Latviju nekā skatoties hokeju. Āmen.
0
Hokejs tomeer vieno, ja iestit tad ir pacilaatiiba prieks lielai dallai, un tas ir taa pat kaa koris, kad iedziedaas 30 000, tad vienkaarshi skudrinnas saskrien, kad zaudeejam vaartus taa pataas, vienotiiba, bet par nozzeelu tikai uz hokeja chempionaata laiku...
0
nuu, neba jau viss komerciaalais un populaarais automaatiski ir meesls...es kaa sekoju liidzi tam, kopsh laikiem, kad veel siiks biju un Latvija speeleeja B un C grupaas un ar lielaaku vai mazaaku interesi turpinu to dariit arii tagad (tiesa gan pie neviena no tiem 3 cilveeku tipiem nepiederu :) un man px, ka nepiederu tam Latvijas iedziivotaaju mazaakumam, kas hokeja PČ liidzi neseko, tak jau pozers :) Labaak jau lai hokejs ir patriotismu veicinoshais faktors nekaa kauch kaada Eiroviizija :)
0
ieniistu.
0
kudar, ir arii ceturtais tips- tie kuri intereseejaas par sportu un skataas hokeju taapeec, ka tas ir pasaaules cempionaats, nedomaajot par komercializzeetiiibu pasaakumaa. Nenoliedzami pastaav arii visi tavi ieprieks mineetie cilveeku tipi, kuri man arii nepatiik- liekulosana, bet tam visam var nepieveerst uzmaniibu, un speeles skatiities sava prieka peec!
0
Kā reiz mans tips.
Es fanoju par hoķi kopš pirmās klases, kad vēl sekoju līdzi Rīgas Dinamo, un, pats par sevi saprotams, arī C un B grupas spēlēm. Un netaisos tagad pārtraukt skatīties tikai tāpēc, ka līdzjušana kļuvusi par masu hipnozi ar pieliešanos (labi vismaz, ka tā nepāraug masu dumpjos, kā daudzkur citur)
Tas būtu tas pats, kas - tu klausies un cieni kādu grupeli kopš tās demo laikiem, vai kaut vai pirmajiem diskiem, kad par to praktiski neviens nezināja. Tad grupai izdodas komerciāls izrāviens, tipa, gadās uztrāpīt uz stīgu, ierakstīt teicamu disku (vai da kaut dziesmu), kas "aiziet", un nu blice ir žurnālos, TV n crap... bet tu - nostājies pozā un paziņo: "šitie ir pārdevušies, tos klausās visi, vot tāpēc es neklausīšos". Tas ir tikpat stulbi kā skriet pakaļ pārējiem tikai tāpēc, ka "tā dara visi (-as)".

PS. Jaunais Finntroll tomēr ruul bezjēgā, kā arī Mayhem.
0
kudars, es skatos hokeju, bet neuzskatu ka skatitos tapec ka visi skatas, jo es skatos praktiski visas man pieejamaas sporta paarraides!un ari latviju atbalstu pie katras iespejas, ne tikai uz chempionata laiku!manuprat tu esi diezgan aizlejis garam ar savu anti-mainstream komentu...
0
Jūs visi uzreiz domājat, ka mans komentārs bija adresēts jums visiem personīgi? Ne jau metalurgiem es veltīju pārmetumus, bet tiem, ko varētu saukt par hokeja pokemoniem. Tiem, kas pieder pie tiem trim iepriekšminētajiem tipiem. Pats arī agrāk visu skatījos. Atceros, ka biju aizvests kā kādus gadus piecus vecs sīcis uz Latvijas izlases pirmajām divām spēlēm pēc neatkarības atjaunošanas Sporta pilī pret Lietuvu un Igauniju C grupas kvalifikācijas turnīrā kaut kādā 1993. gadā. Vienkārši pagājušajā gadā, skatoties spēles un redzot kā pirms katra iemetiena TV taisīja divdesmit sekundes ilgu reklāmas pauzi, lai tikai varētu ātri iegrūst skatītājiem acī to kadru, kad Antons dabū ar šaibu pa galvu, jo ierauga Aldari, mani pārņēma dusmas un nicinājums pret to, kā tauta tiek iespaidota uņ izmantota dažu personu labklājības celšanai, tagad klāt vēl tā neuzceltās halles lieta. Ja Latvija tiks finālā, tad es arī skatīšos spēli. Nu, vienu periodu... Varbūt divus... :)
0
Reklaamas speeles laikaa tie$aam ir kaitino$as un taa halles buu$ana nozheelojama..., bet tas neliedz skatiities un baudiit hokeja speeles. Galu galaa pati zinu, kur$ alus man gar$o :)
0
Protams tas ir katra zinjaa,vai just liidzi muuseejiem vai smiiknjaat par fanu trakuliibaam.Nju ir jau taa,ka daljai hokja chempis,galvenokaart,saist... ar traku piedzershanos,kad pati speele paliek otrajaa plaanaa.Tas man skjiet mulkjiigi,bet fanu vienotiiba,kas valda speelju laikaa ir patieshaam fantastiska:)Nju jaa,sauliit,zin gan,ka Tev garsho Uzavas tumshais:)
0
par tam reklamam...tiiraas shausmas...manis peec vareetu paraadiit visu speeli bez reklaamaam, un peec tam obligaati likt noskatiities 15 min sizhetu ar reklamam...savadak kamer interesantajiem un neskaidrajiem momentiem rada atkartojumus, es esmu spiests skatities reklamas
0
Lielāko daļu spēļu noskatos. Man hokejs patīk. Punkts.
0
...nauda, nauda, ne cilveeciigums valda. Hokeju skataas entie tuusktoshi cilveeku un firmaam ir izdeviigi, ka vinnu reklaamu redz tik daudz cilveeku, taa kaa TV bosam kabatas pilnas ar naudu, raada tik reklaamaas un par skatiitaajiem nospllauties, jo shaa vai taa hokeju gribees tak redzeet, bet ko labaak buushu labs un miillsh un llaushu baudiit skatiitaajiem speeli, nee labaak nemshu naudu, braukshu uz Havajaam un nospraagshu laimiigs - boss...
0
to Angeldevil:
Kaa Tu to zini? Varbuut mums kaadreiz vajadzeetu kopaa to iedzert?....
0
tiesnesi ziepees :(
0
bla bla, Pagān! "...nauda, nauda, ne cilveeciigums valda." nu ja tu esi cilvēks ar lielo C, tad esi tāds labdaris un izveido no savas kabatas bezpeļņas TV kanālu. ja Tu negribi reklāmas, negribi, lai firmas maksā, skaties maksas kanālus...that's all!!! ...un gan jau nav "TV bosam kabatas pilnas ar naudu". diez vai Latvijaa uztureet TV kanaalu ir ljoti ienesiiga lieta.
0
vareesi atkal braukt pretii, ka es Tev piesienos, bet man vienkaarshi besii taas standarta fraazes... Tu esi normaals dzeks, sakariigs, cik zinu neesi narkashs, bet nu... Tavas runas jeb gaudas... Tu man atgaadini pensionaaru, kas dziives nomaakts visur saskata ljauno... "cilveeciigums"!!! nu Tu runaa varbuut pat kaa hipijs... iesim visi pljavaa, vilksim duumu un buusim cilveeki - buusim pie dabas kruuts, vareesim nodoties sencu tradiiciju atjaunoshanai..utt
0
Es nesuudzos, tikai centos paskaidrot, kaapeec taas reklaamas hokeja starplaikos! Starp citu visur es nesaskatu llauno, driizaak saskati tu, jo TV bosam tomeer labi, ka nauda rokaa var iet kost he he! Un es nesuudzos ka negribu reklaamas, atziisti, tev taas tomeer noteikti arii tracina...
0
ir nu gan probleema - reklaama. Tad jau sev acis jaaizdur un ausis jaaizbaksta, ja tik ljoti gribas noveersties no komerciaalaas pasaules. Nekur nespruksi. kudaram viedi vaardi izveelaas par tiem 3 tipiem. Man 3. tips sajuusmina visvairaak, tie ir reaalie dzheki. Bet ne jau deelj taadiem kraamiem es neieshu to speeli paskatiities. Es vinjas skatos maajaas, jo ciest nevaru taas publiskaas mauroshanas un siekaloshanaas. Pat ar savu sievieti divataa nevar skatiities, tai ar jaakliedz kautkas muuzhiigi. Redz kur tas idiots, tas forshs dzheks, tas reku tik smukinjsh u.t.t. Vislabaakais veids kaa choleet ir sadruumusham zvilneet pie TV un njurdeet, pirst un atraugaaties. Lai gan ja taa padomaa, man viss laiks pie TV paiet taadaa garaa, taa kaa, kaada tur vairs atshkjiriiba. Ai nezinu neko. Aizmuldeejos.
0
to Sauliite:
he-he,kaa nju nezinaashu,ka pati man to pateici:)Protams,ka kaadreiz veel vajadzeetu iedzert:)Sveicieni no mazaa geograafa:)
0
es jau taa kaa hokeju skatos taapee ka vish man patiik, nevis taapee ka ir saradies pas hiem gadiem aurojosh puulis.
tas ir taapat kaa ar futbolu, museejie tika chempii un uzreiz saradies fanu pulx kaa leerums, visi baigie spechuki labi ja redzeejushi tik 2 speeles ar turkiem, a kur tad lielie fani bij agraak kad muuseejie papisa gandriiz katraa speelee? iisteniibaa pohuj - sheit jau sen visi kaa grib taa arii atpuushaas
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas