Finntroll
0
Nu gan jau buus kaudze emociju, bet nu lai iet.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Shodien uzzinaaju ka Finntroll ir jauns albuums. Nu par cik neko no taa ko es gribu nevaru dabuut, nokashaaju shos. Nu ar taadiem gruutiibu nav. Nu... pirmaa dziesma man tiiri labi patika. Shkita, ka shie buus kaut ko jaunu sadomaajushi (nu relatiivi protams). Uz beigaam radaas aizdomas, kas veelaak pamatojaas, ka shiet ne par mata tiesu nav mainiijusies. Kopumaa, atkal garlaiciigi. Jaunais vokaals patika.
0
black ... liekas somiem "apvieniibaa" ar daziem citiem skandinaviem :) ir 9 vai 10 HUBu tiikls veltits tikai metalam. adrese ja pareizi atceros mourningpalace.no-ip.com vai kas tms :D - tur jau toch buus gan finntroll gan barathrum gan tvangeste uc jaunakie gabali
0
Vai kadam ir zinas par 22. maija notiekosu pasakumu Cesis tipa esot kaut kads outdoor fests?
0
Atkal garlaiciigi? Nu veciit, es klausos visus vinju albumus, katru pa trim reizeem vismaz. Kad shos dzhekus aaraa klausaas, aaraa uzreiz debesis kljuust zilaakas un zaale zaljaaka. Jauns albums? Ja tu domaa Nattfödd, tad tas jau nemaz tik jauns vairs nav, bet ku labs, ai ku labs. Visu cienju puikaam par neatkaartojamo origjinalitaati un veseliigo humora piedevu. Tikai labu varu par shiem teikt. Visiem iesaku, kas nejuutaas paaraak true and evil un var atljauties paklausiities sho to jautraaku. Pie alus un zoles ideaala muuzika. Noskanja garanteeta, no jautriibas veicinaashanas liidz pat momentiem, kad pie vareni uzburtaas seno laiku atmosfeeras pilniigi vai asarinja jaanoslauka. Sadzeerushies trollji pie ugunskura dziesmas dzied, super super.
0
Papildinot manu sauso veerteejumu, tas kaapeec vispaar piemineeju sho albuumu, ir tas ka shkiet Finntroll ticis galaa ar probleemaam, un ir speejis izlaist albuumu kuraa ir vairaak kaa 3 dizesmas.

Par to ka shii muuzika ir pie alus uz zoles, nevaru nepiekrist. Es pat buutu prieciigs vinjus redzeet dziivajaa. Bet nu taa lai klausiities tajaa izpratnee kaa visu paareejo, ir smagi. Aatri apniik. Un beidzamasi albuums nav iznjeemums.

Par DC, jaa ir hubi skandinaaviem, vaacieshiem, poljiem. Vai ir kaads arii krieviem, baltkrieviem vai ukrainjiem?
0
Redzēju klipu "Trollhammaren" (laikam tā viņu sauca). Jautrība pa visu rubli. Pilnīgi gribas pārvērsties par nemazgājušos trolli un ar pliku pakaļu, aurojot, skraidīt apkārt. To darot vēl jāpacenšas neizliet alu, protams.

Tā dziesma bija labā, bet laikam (kā Fauns teica) esmu pārāk "true and evil". Tomēr varētu vēl kaut ko no viņiem klausīties. Ko jūs ieteiktu?
0
Visu, visu no vinjiem klausiities un priecaaties. Man ir visi albumi ierakstiiti diskaa kopaa ar visiem Windir. Ja interesee, varu kautkaa iedot.
0
somu Finnpauti, bļe
0
nu nezinu gan par tiem klipiem. Redzeju jaktens_tid (live) un kvalitaate bija slikta. Izmainiiju arii ipashu nav, varu pateikt ka tiem kam patika patiks vel jo projaam. pirmais songs manupraat biski pa smagu Människopesten. Bet man patiik ka pirms dziesmam ir tadi ievad motiivi kaa dziesmaa bastuvistan. Tipa peras peras pirtinaa, tad atlaugas durvis un iegazas vien baigi dusmiigais trollis iekshaa. Zaibis. Shitas dziesmas no ka ofic pirtina jaklausaas. Mans favoritais songs noteikti ir trollhammaren. Ari urswamp patiik (visi patiik :). Arii labaa atrumaa vini speele, protams tas meldinas diezgan vienveidiigas. Tomeer katra dziesmaa ir sava odzina.
0
to kk:(
iesaku tev Nattfodd. Tur ir labie gabali - piem., "Trollhammaren". pats tikai tagad šōs atklāju!!!
0
Labākā somu grupa!!!
0
trollis grauza gaļu -rōw....
a man ir "Trollhammaren" klips :)
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas