Machine Head
0
Through the ashes of Empires
fantastiksi
Imperium arii
fantastiksi
Imperium arii
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ir gan, beidzot sākuši spēlēt kā Burn My Eyes - Burning Red laikos
0
@ gabali pat man patiik. Bet apniciigi gan. Visu cd vienaa panneemienaaa nespeeju noklausiities. Sorry, par daudz vienveidiibas un garlaiciiguma.
0
2 gabali bija domaats:)
0
@ gabali pat man patiik. Bet apniciigi gan. Visu cd vienaa panneemienaaa nespeeju noklausiities. Sorry, par daudz vienveidiibas un garlaiciiguma.
0
Nu nav tur ne vienveidīguma, ne garlaicības!
0
Labi, jaunajaa ir 6 akordi vairaak, varbuut atkal atgriezies vecajaas sliedees mazliet, bet tik un taa es nevienu vinnu albuumu nevaru ilgaak par 20 minuuteem panest.
0
Bet neviens jau Tev neliek to darīt. kas klausās, tas arī izsaka viedokli!
0
Es jau arii paklausiijos un izteicu viedokli! Tu to passu dari, ne taa? Un pasaki kas Tev patiik un kas nee.
0
hail, burn my eyes ir puslidz cieshams un no pedeja albuma 2as dziesmas falls down un pirmais treks Imperium
0
Cik atminos, Burn My Eyes man bija viens no pirmajiem soljiem smagajaa muuzikaa. Toreiz jau likaas varen iespaidiigs, bet tagad sen neesmu to dzirdeejis, gan jau ka viedoklis buus mainiijies.
0
Es ar to garlaiciibu nevaru tureet. Pirmo reizi intrereses peec paklausiijos, bet jau pusee metu to no sava kompja aaraa. Ja jau shie tik slaveni, tad jau daudzus pakjer, tik es nesaprotu, kaa ar taadu muzonu var tik slavens tikt.
0
Ak es vecmodīgais prauls :)! Man pirmais albūms vislabāk patika. Patiesībā tas arī bija vienīgais, kurš patika.
0
DA vi tupoje bratci kroliki :(
Machine Head w/ rulil i budit rulit' debili tupije !m/ oo m/
Machine Head w/ rulil i budit rulit' debili tupije !m/ oo m/
0
man patiik tikai winju pirmais wrikums Burn my eyes
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!