Kaa iemaciities Sampling/mixing/
0
Kaa iemaciities e-music/sampling/mixing,ko vaariet ieteikt,kaadu Software izmantot? Kaas ir nepiecieshams,lai buutu par sampleru?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
yeah, pee in assholes. Faun masterbating, looking at you and eating your cunt. oh god i love pussy. Show me your anus. Im gonna sodomize your stupid little ars. Yeah baby, yeah, put a finger in your butt, yeah, cmon, taste your hole, lick your finger.
Vai!!!! Pardon... aizmirsu ko gribeeju teikt
0
es izmantoju piraatisko Steinberg Nuendo- profesionaalu mixeeshanas softu, un Propellerheads Reason- baigi labs e-muuzikas (un ne tikai) radaamais! Ja kas, meilo, varbuut varu Tev aizsuutiik kaadu CD! Par sampleeshanu dziivajaa un citaam darbiibaam gan es neko naudz nezinu :(
0
izskataas, ka tev arii interesee, ko tad iisti dziivajaa dara Kreigs.. nu mani maac aizdomas, ka uz vinja "pleciem" bez sampliem (piem. disasterpieces concert - left behind) ir arii klika padoshana bungjierim. par vinja darbu grupaa i diezgan skopas atsauksmes, taa ka tikai atliek mineet, kas ir zem nosaukuma samples/media.. starpcitu, manaa riiciibaa ir YAMAHA MD8 multitrack recorder, ko domaaju izmantot konchos gan kaa metronomu bundziniekam, gan kaa ieprieksh sarakstiitu samplu atskanjotaaju. ceru, ka kautkas no taas idejas arii sanaaks :)
0
juus,mudaki,jums tas bazars kaa vecaam baabaam,taapeec laizat savus kraanus juus meesli
0
sadams izskatās ir ļoti inteleģents un sakarīgs cilvēks, jā, izrādās te bazars kā vecām bābām, nuja, es domāju, ka Sadamu vajadzētu pasludināt par šī foruma pārvaldnieku un tad viņš varētu izpausties un kautko mēģināt darīt lietas labā, citādi jau iznīcība klāt!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas