Latvijā - roka enciklopēdija
0
Bija reiz sižets raidījumā Bez Tabu laiks - Latvijā tapusi rokenrola enciklopēdija. Vai pēdējais teikums, ka jāgaida, kad tā parādīsies visiem interesentiem, domāju, ka vēl ilgi, bet izkatījās vareni. Var noskatīties tv.lv, pie raidījumiem, sadaļā pie Bez Tabu un Latvijā tapusi... Vai ir kaut kas sakāms šai lietas sakarā. Un ja tā tiešām iznāks, vai būs gribētāji, kas plēsīs maciņus vaļā un nu tik studēs?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vienīgais labums būtu no tādas enciklopēdijas, ja tā būtu par Latvijas rokmūziku... paplāna jau tā būtu, bet vienalga interesanti. Domāju tur varētu iekļaut sākot ar 60-to gado R.Paula u.c. tā laika darboņu vēsturi un beidzot ar mūsdienu metāla vēsturi Latvijā... principā, viss, kas attiecas uz vairāk vai mazāk ģitārmūziku. A kārtējo pasaules roka enciklopēdiju taisīt nebūtu jēgas... tādu ir desmitiem, gan plānāku, gan biezāku + tam vēl visam ir internets.
p.s. cik man zināms kautko līdzīgu Latvijas roka enciklopēdijai ir veidojis Klāss Vāvere.. vai tāda ir izdota, nezinu.... bet varbūt tikai tāda hobija līmenī kā tam Bez Tabu raidījuma sižeta varonim.
0
nu jaa dereetu tieshaam par Latvijas rok/metal muzikjiem arii par psrs laikiem akut ko ieksribeleet kaa muzikji apgaaja cenzuuru un dziedaaja caur "pukjiteem" vai stapr rindinjaam bij jasaklausa aptiesais teksts! to gan buutu intresanti palasiit tadiem kaa es kuri tais laikos gluzhi nav dziivojushi! ta gan mans macinjsh atvertos akd tur buuut pietiekmi summas shai gramatai ja vien taa nav gastranomiski liela summa!
0
Nu man gan liekas, ka gastranomiju vajadzētu jaukt iekšā summā, jo, to visu sagatavot, prasa darbu, vēl tiražēt un iespest, ja vēl krāsainu...
0
boks:
Klāss Vāvere publicēja to enciklopēdiju turpinājumos žurnālā. Šķiet, Liesmā. Solīja arī izdot grāmatā, bet nekā...
Piekrītu, tas būtu interesanti - manis pēc tur varētu būt par visu LV estrādes mūziku (un dažas tr00 blekk un reiniki varētu arī izpalikt), jo par to laiku informācijas praktiski nav.
0
buutu interesanti savaakt kaadus materiaalus shai enciklopeedijai...
0
vienkāršāk būtu iedot piķi Klāsam Vāverem, lai šis beidzot izdot šo enciklopēdiju, ja jau tik ļoti deg.
Kurš dos ? Kurš grib būt sarakstā "special thanks".. :))
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas