True end evil
0
vot maacaties kaa vaig kaverus speelet: dev.ainterllc.com/deep_sunshine_1.wmv...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kas tās par šausmām????????!!!!!!!!!...
0
:) njaaaa .
Grupa ar attieksmi
Grupa ar attieksmi
0
YEAAAAAH!!!!!!!!!!!!!! thats final, meheheheeeee
nevaru....
nevaru....
0
...un tas vaajpraata moshpits :O
0
Nu Vāks!!! Pilnīgs Jump Da Fuck Up!!!
0
Klavešņiks patiesībā ir vēl krutāks par vokālistu, kaut gan dziedonis arī uzvarētu talantu fabrikā...
0
gar zemi :DDD
0
Oh, my fucking god. Gribu šitos džekus Rīgā redzēt. Moš vajadzētu ieteikt, lai iesilda Hypocrisy?
0
ģitāras solo jau arii patiesiibaa nav peljams... >:)
0
psiholoģiskais un audiālais ierocis...
0
holy mother of fuck!!!!!! eternal suport sintiņam, kas skan kā mobīlais telefons :DDDDD
0
jū, šitas i viens pilnīgs nekro fukk :DD man arī iecepīja sintiņš ar mobīlā skaņu, gitarasts ir konkrēts shredders, un tas oncīts ar alusvēderu ar i pašā laikā un vietā :DD
0
Viss,vienbalsīgi izlemts,šitie supportos Judas Priest jaunajā tūrē. :)))
0
hmmm, a no kurienes šitie true brutal anal gore monstri īsti ir? nejau vietējie? (starp citu, ja gribam dzirdēt ko līdzīgu, jaapmeklē LV jauno rock grupu koncerti :)))) )
0
no jeņķiem laikam,tur ir mode šitādus te filmēt un tad izlikt vispārējam izsmieklam.bet tik un tā jautri.
0
Jā, šitie noteikti tika tālāk pat soundcheck. :)
0
Labāk neko neteikšu.
0
fag... un takš kādam to vajadzēja filmēt un bāzt internetā.... bet nu prikols ui cik labs!
0
True aryan... Velnszinkas.
www.prussianblue.net/
www.prussianblue.net/
0
Sieg oder Tod...
0
//ME
0
bla, nu ku labi sākt pirmdienas rītu ar riktīgu izsmiešanos :DDD
Šitie keksi man Williamu Hungu atsauca atmiņā :DDD
Šitie keksi man Williamu Hungu atsauca atmiņā :DDD
0
arī es gribu pateikt publisku paldies šiem skatuves māksliniekiem par garastāvokļa uzlabošanu. psec, gandrīz krampji sarāva aiz smiekliem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!