sludinaaj.?
0
pieljauju, ka diezgan neorgjinaali un nodraazti...bet tomeer,gribeetos lai buutu vieta,kur ievietot sludinaajumus...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
vai varbuut jau ir? nezinu,neredzu...
0
nu vareetu jau ieviest taadu sadalju forumaa. veel kaads peec taa izjuut vajadziibu?
0
shaubos vai vajadzeetu veselu sadalju ziedot paaris dzhekiem, kuri veelas iepirkt fuuzi vai nezin kur maaciities bungas speeleet.
0
Man liekas ka shada sadalja kadaam tomeer var nodereet ;)
0
protams,ka taada sadalja ir vajadziiga uz sho briidi latvieshi sludinaajumus,kuri ir saistiiti ar muuziku liek tajaa krievu saitaa,kursh peec manas domas ritiigi masee aiz vaiga
0
Man skiet, ka Sludinaajumi lieki piesaarno Viskas sadalju, es neredzu vajadziibu tiem vispaar seit buut, jo ir daudz citas lapas, kur var viskautko tirgot vai pirkt. Bet ja tie tomeer seit staav, tad buutu labaak, ja tiem buutu sava sadalja (neesmu drosh, vai peec kaada laika sajaa sadalaa nesaaks tirgot "metaalistu" sunjus, masiinas utt.)
0
Shaada sadalja nebuutu peljama, jo tik un taa kaads pamanaas shur tur piekabinaat kaadu sludinaajumu. Tad labaak, lai tie atrodas vienkopus un nemaisaas pa citaam sadaljaam.
0
“Skaistums ir tik relatīvs jēdziens, ka pilnīgi droši var apgalvot, ka tas piemīt katram! Ja neticat, der atziņa- ka kosmētika dara brīnumus…” Mīļās sievietes, laipni lūdzu: AMANDITA.KGCNETWORKS.NET
0
kjiiselis
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas