Krutaakie gjtaaristi
0
Taa kaa peedeejaa laikaa sheit ir populaari visaadi topi, tad es izdomaaju, ka jums dereetu nosaukt savus favortiitus - peec juusu domaam krutaakos, matainaakos un citaadi ieveerojamaakos metal gjitaaristus :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man pasham visvairaak patiik Kerry King no Slayer, Zakk Wilde(sorry, nezinu kaa pareizi rakstiit), Andy Chraighan no MDB(pats matainaakais, peec manaam domaam), kaa arii Silenoz no Dimmu Borgir.
0
Nu, tā - Hammets noteikti, tad vēl tie kuiļi no Iron Maiden, un noteikti jāpiemin Slešs no Guns'n'Roses, kas nav metāls, bet atbilst pārējiem standartiem - kruts un matains.
0
Nu nezinu gan vai, piemeeram, Kerry King ir baigais krutaakais gjitaarists. Nenoliegshu - speelee labi, bet vai krutaakais tiiri kaa gjitaarists no profesionaalaa viedoklja? Pieminam kaut vai tos pashus B.B.King un Steve Vai.. ja runa ir par GJITAARISTIEM, nevis par izskatu, grupu vai veel sazin ko ;)
0
Nu... Mans pirmais, bet sen jau ne vienīgais favorīts, ir Kirk Hammett. Viņa solo man dikti aizķer. Tad Chuch Schuldiner. Arī viņš ir patentējis ne vienu vien mūsdienās jau hrestomātisku izgājienu un solo viņam ir spīdoši. Tāpat patīk arī kā spēlē visi trīs IRON MAIDEN ģitāristi. Glenn Tipton un KK Downing no JUDAS PRIEST noteikti ir pelnījuši visus viņiem pienākošos laurus. Man liekas, ka Joe Levasseur no CRYPTOPSY, Karl Sanders no NILE un Paul Masvidal&Jason Gobel (abi ex-CYNIC) arī ir spēcīgi ģitāristi, lai gan par viņiem neraksta visādos ģitāras žurnālos. Tāpat arī Andy La Rocque no KING DIAMOND. T.T.Baron no Coroner arī ļoti patīk. Vēl jāpiemin John Petrucci no DREAM THEATER. Nemaz daudzi tā nemāk.
Ārpus metāla baigie asi ir Steve Vai, Joe Satriani un Al di Meola.
0
BB king kruts ģitārists heheh.
ar šavu šarmu viņš publiku paņem, nekas "kruts tur nav".
0
Chuck Schuldiner, Michael Amott (Arch Enemy, ex-Carcass), Trey Azagthoth (Morbid Angel), Iron Maiden gjitaaristi, Dave Mustain arii labs, un veel dazhi.
0
Chuch Schuldiner un punkts...
0
Michael Angelo - aatrums.
+1
Vargs Vikerness, Oysteins Aarseths (aka Euronymous), Peeteris un Rihards, arii Tvigijs Ramirezs
0
Jāaaaa.....?#$%&(&%^ 100000 sprāgušas žurkas!!!!! Suck it!! Suck it, baby!!!!!!!!! Simtreiz urrrrrrrrrrrrrāāāāāā... Ovācijas!!!!!!!!!
Vargs Vikerness forevāāāāāā!!!!! Visu laiku labākais ģitārists. jā jā jā jā jā jā jā......

Piedodiet, ka biju tik skaļš. Aizrāvos...

Vēl aizmirsu arī Trey Azagthoth no Morbid Angel un James Murphy (ex-Death, Testament u.c.). Viņi arī ir izveidojuši savu oriģinālu stilu. (Lai arī ne tik oriģinālu kā Vikernesa kungs:))
0
Kaa sho saprast?
0
Greg Machintosh (Paradise Lost),Trey Azagthoth, Chuck Shuldiner, John 5 (Marilyn Manson)
0
Uraa, veel viens Mensona Fans!
Man no vinja gichistiem patiik
1 Daisy Berkowitz
2 Zim Zum
3 John 5
bet paaraakais tomeer ir Tvigijs!
0
to 1996

Saproti mani kā gribi;
Gribi mani kā saproti.
Man šodien grūti runāt,
Man ļoti dreb tavas rokas.
(autoru šai dzejai neatceros)

Bet, ja nopietni, tad laikam jau Tev bija jāsaprot, ka es neuskatu Vargu Vikernesu par labu ģitāristu.
0
Sho dzejoli shogad skolaa maaciijos! Literatuuras graamataa bija!
0
jūs zinat,'par šo tēmu var strīdēties ilgi un dikti. Katrā grupā ir savs labs ģitārists.
0
Neviens jau nestriidas, tikai izsaka savas domas- shis ir tops, nevis diskusija...
0
Tūlīt man atkal "panesīsies" grafomānija...
Zakk Wylde - cik daudz ir šajā vārdā! :)
Nezinu, cik viņa Ozija grupā vai iekš sava projekta spēlētajai mūzikai ir sakara ar metālu, bet nu kaut cik jau jābūt; kaut vai ņemot vērā mistera Osborna senākos nopelnus šajāa lauciņā...
Manuprāt, Zaks ir vienkārši nekronēts hārdroka ģitāras karalis... Šis vīrs, var teikt, ir atradis to zelta vidusceļu starp melodiskiem, izteiksmīgiem, aizkustinošiem ģitāras solo, kurus tomēr mēle neceļas nosaukt par īsti meistarīgiem, un starp "ģitārsportu", kur mūziķi it kā vienkārši pūlas paveikt pēc iespējas vairāk pēc iespējas īsākā laikā...
Atcerieties kaut vai Ozija balādi "Old L.A. Tonight" - kā tajā pirmās klavieru skaņas gulstas kopā gluži kā malkas šķilas ugunskurā, lai pēc tam nāktu Zaka ģitāra, un viss it ka uzliesmotu... Jā; Ozijs, protams, varētu izvēlēties sev par palīgu gluži vai jebkuru no pasaulslavenajiem ģitārvirtuoziem; bet cik daudzi no tiem gan vēl var lepoties ar tik izteiksmīgiem aranžējumiem... Atcerieties vēl tādas dziesmas kā "See You On the Other Side", grāvējus "Thunder Underground", "My Jackyl Doesn't Hide"... Un kad vēl nāk Zaka solo... Atcerieties kaut vai to pašu "Old L.A> Tonight" - ahh... Dvēsele vienkārši palecas un aizlido! :)
Jā, šādas dziesmas vis tik viegli neizzūd no apziņas, kā kāda "sportista" "vīlēšana", kas spēj izsaukt vien žāvas, atgādinot uzmācīgas mušas sīkšanu...
0
Krutaakie ggitaaristi... domaju, ka sitie....

1.Chuch Schuldiner(Death)
2.Mauzer(Dies Irea, Vader)
3.Alexi Laiho (Children of Bodom)
4.Jack Owen( ex-C.Corpse)
5.Alex Webster(C. Corpse)
6.Cabra(Avulsed)
7.Adrian (Cradle of filth)
0
1.steve vai
2.Alex Skolnik (Ex.testament)
3.John Petrucci (dream theater)
4.Zakk Wild (BLS)
5.James Murphy (ex-Death,Testament)
0
1.Chuck Schuldiner
0
...Dzhimijs Hendriks apeed visus...atpaziit var sho viiru no vienas skanjas...ne ar ko citu nesajauksi...ja kaadam no augstaak mineetajiem gjitaaristiem liktu nogaazt briivu improvizaaciju pusstundas garumaa vinji peec 10 minuuteem kljuutu garlaiciigi...dzirdeejis esmu shaadus meegjinaajumus no daudziem arii no Zeka Vailda...man aatri vien kljuva garlaiciigi...tas pats attiecas arii un visiem Malmstiinveidiigajiem un uz visiem ruuceejimetaalistiem...Dzh... Hendriks var 15 minuutes seedeet vienaa pent6atonikaa un panjemt...taa ar vaukshkjiiti...
0
vai tad Alex webster ir gjitarists?tad jau basu atsevisjkji vajag
0
Michael Romeo(Symphony-X)
Yangvie Malmsteen
Michael&Christopher Amott(Arch Enemy)
Van Halens
Gary Moore utt.
0
Manuprāt Kerry King no Slayer ir pats labākais - agresija, ātrums, tehnika un vēl melodija. Tas aizrauj, patiešām aizrauj!
0
Vanag,
runājot par improvizācijām: bet ko teiksi par Robertu Fripu - King Crimson?
0
2 Vanags
Pusstundu gara improvizaacija veel visu neizsaka... Nebuut ne. Un kopsh Hendriksa laikiem gjitaarspeele ir attistiijusies ui ui ui kaaaaa!!!!! Vinjsh daudz kur bija pirmais (jo piedzima agraak), bet ne labakais. imho
0
Krutaakie gitaaristi... =D
Bet protams, ka Cliff Burton, James Hetfield un Kirk Hammett...
0
Kas tas par vaardu "krutaakie"? Ja krutaakie noziimee to, ka bijushi pareizjaa vieta, pareizajaa laikaa un maaceejushi sevi pareizi pasniegt, tad tie noteikti ir taadi kaa Malmseeni, Van Haleni, Steve Vaii un citi zveeri. Taadi zhurnaali kaa Guitar un Guitar World ir uzlikushi vinjiem kruto gitaaristu klishejas un cilveeki vinjas ir pienjeemushi, taa tas velkas gadiem ilgi.
Ja vaards "kruti" noziiimee tehniski speeciigi, tad taadi vinji protams taadi ir, tachu ar vinjiem vienaa liimenii ir ljoti daudz neslavenu gitaaristu.
Man liekas, ka labaakie gitaristi speele grupaas, kuras mums skiet labaakas. Ar to arii vajadzeetu aprobezhoties. Krutumam nav noziimes, visu izshkir "fishkas rubiishana".
0
Nezinu neko par "fiškas rubīšanu" un krutumu, bet man tiešām patīk tie mūziķi, kuru mūziku es klausos. Skaitās jau it kā kaut kādi tur pasaules piemēri (neko nesaku par Steve Vai un Joe Satriani), bet man "kruti" ir tie, kuru mūziku es pērku.
0
Beldegir: Es piekriitu... Uzskati un favoriiti vienmeer atskirsies.. Katras esam individuaali...
Galvenais ir cieniit liidzcilveeka uzskatus...
0
1.Michael Angelo - aatrums un sarežģiitiiba
2.Kirk Hammet - (Metallica)
3.Dave Murray, Jacick Gers un Adrian Smith (Iron Maiden)
4.Slash (Guns n Roses)
5.Craig Goldy (DIO)
0
Andrew Chraighan ir veeljoprojaam pats matainaakais :) Hail MDB!!!
0
Slash laikam ir poulaaraakais kaadu zinu,ir jau noteikti,daudz esmu dzirdeejusi daudzas sarezgiitas gitaaru speeles,vaardus un uzvaardus,neatminos!
0
Bazara nav, labākais ir Chuck Schuldiner!!!! punkts.
Nu bet ir jau vēl daudz labi - Dave Mustaine, Kerry King; no Exodus; no OverKill (bijuši daudz labi, bet labakie bija Rob Cannavino un Merritt Gant no Horrorscope un W.F.O. laikiem); Steer un Amott no Carcass (īpaši Heartwork). Neesmu pētījis, kā viņus sauc, bet baigi labi ģitāru ziņā skan Tankard, praktiski visos albumos. iesaku paklausīt pēdējo CD "B Day" - normāls zāģis
0
Cik zinu, Fauna mani uzskata par ieveeriibas cieniigu gjitaaristu :)
0
Cik zinu, Fauns mani uzskata par ieveeriibas cieniigu gjitaaristu :)
0
tas droshvien ka neskaitiitos metaals, bet man no gjitaaristiem kautkaa visvairaak patiik Adam Jones (tool)
un protams 1996
0
Smith,Murray,Tipton, Malmsteen.
0
es jau neesmu ipashi izgliitots shajaa jomaa, bet man dikti patiik joe satriani darbiiba! un vispaar man labaak patiik basgitaara :P
0
Yngwie Malmsteen labi moca stīgas
0
FIMOZ'am ir viskrutakais :)))))))))))
0
jeff beck
0
no metaalgjitaristiem es balsoju par Steve Vai
bet vispaar shobriid ir daudz labu-Kleptons,Beks,Malmsti...
ja drikst minet ari pavisam cita stila gjitaristus, tad manupraat visu laiku labaakais gjitarists ir cilveks, kursh slavens kljuva nevis gjitaras, bet gan vijoles speeles deelj - Nikolo Paganini...cik zinu vinsh bijis tikpat izcils gjitarists kaa vijolnieks, bet delj taa laika instrumentu sliktaas kvalitaates vinja aatraa speele nav tik klausaama kaa vijoleeshana...
0
es zinaju pirmo, par phil anselmo un par sabbath tekstiem un taapat kaa kudaram, 3 jautajumos palidzeja veiksme...I`m leader
0
uj sorry, nepareizais topiks
0
jeeeayy....hm...cik zell ka ta sanaca..ta gribetos kko uzspelett ..nja bejcu...gr..:)
0
Sakiet, ko gribat - nav tomēr meistarīgāku un "draivīgāku" ģitaristu, kā tie, kas radīja veco, labo heavy! :) Pašlaik jūsmoju par Džordžu Linču.
0
A mees arii teiksim, ko gribam, protams.... :DDDDD
0
Abet lūdzu; vienmēr ieklausīšos :)
0
Tad klausies.
Alex Webster - CC - very - very - DA BEST! - !! -!
0
to kk:(

Un kopsh Hendriksa laikiem gjitaarspeele ir attistiijusies ui ui ui kaaaaa!!!!! ka to saprast? doma vairak pedali un efekti, vai varbuut no govs zarnu stigam pargaja uz metala?
Ka var atistities gitarspele! Gitarau spele ar divam rokam un es nezinu vai tur vel kaut kas var atistiities. varbut ir palikushas vairak notis vai ladu daudzums butu kaut kada mistiska veida nozime atistiibu. Ludzu nosauc man panemienus kas ir paradijushies no jauna kopsh Dzimija Hendriksa laikiem, man liekas (cik esmu pastudejis notis)vins izmantoja visus zinamos paneminus.Kads jauna paveida slaids? Varbut paklausies Dzimiju pa priekshu pirms runat! katrs vina rifss bija specifisks un sarezgiits, itkaa butu izdomats lidz pedejam sikumam, tehniski sareziti, neapnikoshi, un saistoshi lidz pat pedejai minutei. Vins vienkarshi ir negeris, un tas tev ari nepatik. . Interesanti vai Vargs Vikerness, Kirk Hammett vai kads cits var nospeleet kadu gabalu pec notim no otra gala ?,MOMENTALI ? Henriks var.

Pusstundu gara improvizaacija veel visu neizsaka...

es ta skatos ka tev tas neko neizsaka. Vins daudzkur bija pirmais jo atrak piedzima, ??????
pirmais uz meness vai ? (vai es pareizi saprotu, ja kads ir pirmais , tad vins ir vislabakais) Tu gribi teikt ka ja vins piedzimtu tagad tad nebutu labakais gitarists pasaule un visiem parejiem neieliktu kloki?Varbut,bet piedzimshana neko nemaina.Pie velna, kur tad vinsh bija pirmais, izgudroja gitaru ?( es tevi neaprotu) Viss atkarigs no prasmes, jebkursh gitarsits vark klut labakais,jebkura bridi, vis atkarigs no vina makas spelet;bet acim redzot kopsh ta laika neviens labaks nav uzradies. Ak pareizi tagad tachu viss ir atsistiijies! jaunas rifu kombinacijas un savadakas melodijas un ritmikas vel nenozime gitarspeles atistiibu. Doma ka vins nevaretu nodot kadu airon maiden vai primal fear gabalu vel atraka tempa neka orginala ( varbut ne momentali bet, pec mazas iepazishanas ar matrialu , mierigi varetu)? Es domaju hendriks bija pietiekami atistijies shaja zina un nekads salkans izdirst, vienveidigs, gotenburgas tipa solo (a.k. in flames, jaunais arch enemy un citas klishejas) vai apnicigs 250 tempa vacu powers vinam nesagadatu nekadas grutibas. Neuznem personiski, bet es nevareju izturet shadu nepareizu pienemumu, kadu tu izvrziiji. Vins vienkarshi ir visslabaakais. Ta pat ka Elvis ir karalis. Johaidi, ja tu man netici nu paskaties kaut kadu statisktiku, kaut vai viena no pedejiem rolling stone zurnaliem bija all time rgeates guitarist top. Ir lietas ko mirstigie nevar mainiit ( vismaz noteikta laika perioda ).
0
ja vajag dot metala ( un nevis rocka vai ka cita)
labako gitaristu topu tad lieku mana skatijuma labako trinieku:

1.Karl Logan par atrumu, precizitati, virtouzitati un tiem brinumiem ko vinsh dara uz skatuves ar grifu. Nezinu vai pat hendrikam ir pa spekam tads tappings.

2.Charles Schuldiner daliita ar Adrian Smith un Dave Murray par izturibu, neskatoties uz laiku, bet pa cik vini mana izpratne ir ka komplekts pirmo vietu nevar ienemt jo labakais ir viens

3.Samoth (respektejama personiba pati par sevi, kursh vel ir spelejis tik daudzas zinamas grupas? - noteikti tas ir cilveks kursh ir prasmigs uz zin ko no vina sagaida. (Emperor r.i.p. )
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas