Dūdas
0
Nu lūk tas ir mans mīļākais instruments, sevišķi kruti viņš skan tad, kad viņu spēle visādās foršās metālistu dziesmās. Ko jūs par to labu varat pateikt...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Cienu duudas... sevishki labi skan vairaakas kopaa. Vieniigi ar to metaalu... un daudz piemeerus tu vari mineet? Man kaut kaa nakas daudz nenaak praataa?
0
Cruachan...In Extremo laikam arii...vairaak gan neatminu uz sitiena :)
0
Visi Veeji, laikam tie duudinieku un bundzenieku folk grupa, divi ieraksti ir pieejami vinnu maajas lapaa, skan jau labi.
0
Vait' tas ir metaals? :))
+1
Nu ja jau kaadam In Extremo tiik, tad iesaku arii taadus duudieniekus kaa Tanzwut, Saltatio Mortis un (laikam arii:) Subway to Sally. Nu ja jau par folku-tad Corvus Corax :)
0
Vot par In Extremo nepiekritiishu gan, bet gaidiiju ka kaads arii shos minees. In Extremo es pie tiem pashiem Corvus Corax pieskaitiitu.
0
Sorre par atkaartoshanos.
0
thetrve:

neprasiija jau metaalu, teica ka tas labi skan metaalaa, prasiija par duudaam!
0
kaut kaa neviens Skyforger nav piemineejis... :DDD
0
juus visi esat pletkas un juus konkreeti SAX
0
Un ko tu mums iesaki dariiit lai mees nesaks? Un vai tas tev traucee ka mees saks? Un domaa ka labaak ir nesaks nekaa saks?
0
cilveks jutas krutaks kad ir uzdirsis baram un veel pie tam anonimi! tagad vares teikt saviem draugies ka iz uzdirsis visiem metalistiem, un shie vinjam uzreiz pieskarsies un teiks: "kruta" :)
0
es domāju ka tas tomēr drīzāk bija kaut kāds debīls joks...
0
Man gan liekas, ka kaads antimatains, antismagaasmuuzikasplikpar... iekliidis un izkliedzis savu dusmu pret mums, taa pat kaa viena tur laikam cunt draudzene vai kas tur, lloti neglaimojoshi izteicaas par mums...
0
texsts jau viņam riktīgi sakarīgs...
0
A kads zina kur var noklausities in extremo dziesmas. mp3. Meginaju inextremo.com bet tur ir kaut kads cakars.
0
kads tur inextremo, musu pashu "AUĻI" gana labi
0
man patika "visi vēji":)
biju uz viņu konci...:)
0
In Extremo dziesmas it kā varot noklausīties, nopērkot viņu albumus. Taču arī tās, ko var atrast, izmantojot p2p, esot īstas. Tā vismaz stāsta.
0
Metal Blade records mājas lapā šo to varēja novilkt
www.metalblade.com
0
in extremo ir tik debiils suuds, ka no vinjiem tik tieshaam izvemties velk...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas