Lacplesa diena
0
Par Lāčplēša dienu

Chau!Tev ir interese?

Lāčplēša dienā 11.novembrī (piektdiena) tiks rīkots piemiņas pasākumus.
Brāļu kapos plkst. 17.00 sāksies lāpu gājiens uz Daugavmalu. Lāpas tiks aizdedzinātas no Mūžīgās uguns. Daugavmalā ar lāpām tiks aizdedzināts liels ugunskurs, kurš ar plostu tiks palaists Daugavā- tā pieminot tos karavīrus, kuru kapavietas līdz šim nav zināmas (tas sāksies plkst. 18 pie Okupācijas muzeja.)
Pie Okupācijas muzeja plkst.18.00 būs arī vīru kopas "Vilki" un citu kopu koncerts, militārās tuvcīņas paraugdemonstrējumi, uz 2 lielajiem ekrāniem tiks projecētas filmas par Latviešu karavīriem. Pēc koncerta sveču aizdegšana krastmalā pie Prezidentes pils mūriem (kur katru gadu tiek aizdegtas svecītes). Visi, kam ir interese- laipni aicināti piedalīties gan gājienā, gan pasākumos krastmalā. Būsim kopā!

P.S. Brāļu kapi- braucot ar 11.tramvaju pirmā pietura pēc Brasas stacijas.
Ja pašam neinteresē, pārsūti tālāk tiem, kam varētu interesēt!

Daugavas Vanagi&am</
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jaaa....!!!!
0
11. novembris, piekdiena, vakars = dzert...es laikam ir slikts patriots, bet ko, lai iesak?!? Mmm, ir ideja, piesaistiit sho pasaacienu, citam pasaacienam...hi hi...mans ir gudra!!! Bet, senchi vareetu nelaist...hmmm...ai nu pienaaaks, tad redzees...iisteniibaaa nav gadiijies piedaliities nevienaa 11.nov. pasaakumaa, visaa savaa garajaa muuzhaa!!!
0
Zomba, tu esi debiila alkoholikje! Viss kas tevi saista ir: dzert, dzert, dzeeert,...hmm.. padomasim.. dzert (?), dzert. Taa tu taalu tiksi [juuti sarkasmu, a ,a a???!]. Tracina shitaadi cilveeki.
0
Jap, jaaiet gan!
0
ibio dzert jau var bet ne jau mainiit Lachplesha dienu pret dzershanu ibio!
0
www.bbi.lv/lv/news.php?r=2&new... Te minēts, ka piedalīsies Skyforger.
0
ak, baumas kārtējas...
0
Inorcist, tu smagi maldies, zheel, ka tev taads priekstats par manim izveidojies, ljoti zheel...un es netaisos shito pasaacienu mainiit pret dzershanu!!! Baac, mans kjljuust nikna, ja mani shitaa paarprot, besii araa, ok, shitas teksts bija diezgan sviestains, bet tad man ljoti gribeejaas koast, nu tad man gadiijaas taa pavairaak par to padomaat un arii uzdrukaat, zb vienkaarshi!!!
0
Besii Araaa!!!!....>:(((
0
Beidz dzert un sāksi mazāk besīties.Alkoholiķe,ibio...
0
Atvainojos par iejaukšanos, bet man rādās, ka Zomba nav vis alkoholiķe, bet gan padsmitniece. Arī no tā var izārstēties.
0
Ja un pus Rīga to izlasa bezmaksas laikrakstā 5min :-)
0
Njā,tās divas slimības diemžēl viena otru lieliski papildina.Iedodiet viņai kāds beidzot to indi,
0
torti ar arsena pildijumu un arsena glazuru galdinjam pie kura sezh Zomba!
0
Un šampanieti ar arsēna piedevu uz bāra rēķina!
0
Zomba, iedomaajies situaaciju, ka es 99% sheit raxtiitajos postos piemineetu alu/dzershanu/paali utt.. Ko Tu par mani padomaatu, a?!
0
Es domātu ka tu esi reģenerējusies Pūce.
0
a kur Pūce nozudusi??
0
Gan jau ka atkal dzer.
0
Nez kapēc man ar tā liekas.
0
puce sheit uzturas tais momentos kad nav ko dzert! vismaz man taa liekas! mees visi vareetu sakt runaat par dzershanu katraa postaa ko iemetam nu ta vispaarejas jautriibas labad!
0
tomer dzersana domine
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas