Poser
0
Kl, au, kāpēc ir tā, es kad ko sāku te kaut rakstīt, visi sīkie apklust un tikai krūtie džegasi atļaujas šo to iespamot. kas ir, man atkal jāiet prom, ja?? :(
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ja tā esi tu bildē tad tev labās krūtis
0
paldies :)
0
Tev toč abas labās?
0
mjā, paliek jau interesanti, kas biksēs slēpjas, nu, nu, atklājies!
0
lai nu kā, bet klitora tur nav. vai ir? es par to esmu daudz lasījusi. vai man par to vajadzētu kompleksot??? palīdziet man
0
hahahahā
par tēmu -
'mīļa labiņā, mani sauc X un man ir 12gadu. man ir puisis Y. Viņam ir 65gadi. Saki, lūdzu, lūdzu, vai tad, kad man paliks 18, viņš vēl būs?'
par tēmu -
'mīļa labiņā, mani sauc X un man ir 12gadu. man ir puisis Y. Viņam ir 65gadi. Saki, lūdzu, lūdzu, vai tad, kad man paliks 18, viņš vēl būs?'
0
NEVAR NEBŪT!!!!!
0
tu laikam māki tādus uzkurināt;)
0
/me again (no A līdz Z)
666666
666666
0
ei, un ko vēl tu māki?
0
izdarīt šitāL
>:Z
baigi nekro. ir nē?
>:Z
baigi nekro. ir nē?
0
un vot tā vēl...
0
(bet to pat zipaks prot, tas gan)
0
.
.
.
.
0
whatafucka?
0
/me
/just me
/just me
0
:))
0
:)))jaaa, kruutis baardai ieliek, respect:)))
0
ļoti smieklīġi..
tiktiešāmmm..
viņš būs... kapā!
tiktiešāmmm..
viņš būs... kapā!
0
Jap es tā māku un vēl es daudz ko māku, bet to citureizi....
Ew skatos tāds sievišķīgs esi palicis, agrāk tāds mežonģs skuķelis ar izdauzītām brilēm biji, a vot tagat matus izlaidis krūtis izslējis... nu tu dod...
man pat bal metas....
Ew skatos tāds sievišķīgs esi palicis, agrāk tāds mežonģs skuķelis ar izdauzītām brilēm biji, a vot tagat matus izlaidis krūtis izslējis... nu tu dod...
man pat bal metas....
0
ui sajaucu... netīšām visu vīr.dz. uzrakstīju...
0
hmm......
a kad aizeju prom, atkal sāk rakstīt, ko?
a kad aizeju prom, atkal sāk rakstīt, ko?
0
Bļe. Jau 24 stundas neraksta. Lai kam zina, ka pielūkoju (monitoring...)
Ok, vis, eju prom, 2 dienas toč nebūšu, jo braukšu no tālām zemēm ar autobusu, tā kā droši droši, galvu aukšā, pirksti uz klavieres, jaunais spameri!
Ok, vis, eju prom, 2 dienas toč nebūšu, jo braukšu no tālām zemēm ar autobusu, tā kā droši droši, galvu aukšā, pirksti uz klavieres, jaunais spameri!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!