Albumu veerteeshana
0
Es te taa iedomaajos, ka buutu briesmoti feina padariishana, ja kautkad naakotnee, kad recenzijas buutu pietiekami daudz, lai kautkaa izmainiitu to sadalju un izveidotu jau taadu kaa plauktu sisteemu, pie katra albuma lietotaajiem buutu iespeeja to noveerteet ar x-balleem. Man kaa vienmeer nav ne mazaakaas nojausmas, cik laika x-vieniibu un viskija tas prasiitu B-Uggam, bet ideja man pasham ljoti patiik.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
UK - Ku (10 balles)

Nopērciet (tikai 5 Ls) un uzdāviniet kādam uz eglīti

Silta un jauka mūzika. Tagad tieši pa rādžiņiem iet singls par pekiniešu suni.

Voši dāō čing jang sung
0
tas UK var iebāzt sev to disku... Es teikšu, bļa, ienīstu šito ņergāšanos, kas tas par veci, ņem un ņaud miķī, bļa... Mīkstais... Viņš var doties pie saviem pekiniešiem un pameklēt kādu putnu gripu, ibio, un tad uzdziedāt par reālo situāciju Pekinas geto... Bļa, šitais sīrups... Es pat nevērtēšu to mēslu, neviens -skaitlis nav pietiekami zems, lai to piekabinātu šādam atraugu produktam.. Kauns!!!
0
Doma laba!
0
Lenin: proletarianci vsex zemljei - prostite.
0
blee nemaz nebiju pamanijis ka ir recenziju sadalja... ahh weell tapat nevienu no tiem nesu klausijies un neklausishos
0
Varētu arī ieviest vienotu vērtēšanas sistēmu, kur noteikts cipars atbilstu noteiktai krutuma pakāpei. Protams, tas būs subjektīvi atšķirīgs lielums katram vērtētājam. A tā, teiksim, viens ar septiņnieku vērtē "labs, kaut arī nav nekas īpaši izcils", cits atkal septiņnieku liek "pilnīgas atraugas nav, tomēr daudz kas varēja būt labāk". Es, piemēram, 6 pieņemu par zemāko sekmīgo vērtējumu.
0
nu ja un varb;ut tad viens lietotājs uztaisa 10 profilus ka nefolks un nobalso tik ari; vai veinkārši sabalso massa, massa kas "rubi švakāk", lai netektu ļaunāk. Tiešam nezin, cik tāda balsošana būtu objektīva par šī albūma krutum apakāp. Drīzāk jau līdzīgi kā esošajās tm aptaujās, 10 tsa skalās un tad katrā sabaslots, ne nu doma jau itkā neaminās, tikai princips ir nevis "cik kruts ir tas albūms, tiešā un baltā patiesība" bet drīzāk lai atspoguļotu statistiku. Un ei nu tu sazini, cik viņš labs i'. Nu pastāv arī tā saucamā rangu sistēma, un jo augstāks rangs jo krutāks lietotājs, bet man tas neliekas īpaši reali ha ha ha ha ha
0
nu tad lietotājam ir leilāka procentuālā vertētāja vara, bet tas tā. Drīzak kā statistika, bet tiešām tad ta ka redz vsias ailes, jo ja vienk. viens vertējums, tad jau vsis parklātos, un ei nu tu tad vsipar kaut ko saproti, kas un ka u v z Ž
0
Subjektīvo momentu tāpat mūzikā neizslēgsi, tā ka statistika jau vien būs jātzīst par ticamāko rādītāju. Bet nu tāpat jau īpaša aktivitāte tam nebūtu. par vienoto atzīmes vērtību es vairāk domāju attiecībā uz recenziju rakstītāju liktajām atzīmēm.
0
Fu Balrogh nu gan es tevy vylos, davai, aizmirsti visu
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
ssstnotb (6 gadi)
Viskas