Moonspell is coming
0
Portuguese metallers MOONSPELL have signed a three-album deal with SPV/ Steamhammer Records following their split with Century Media. The band are currently recording their new album, entitled MEMORIAL, at the Woodhouse Studios in Hagen, Germany with producer Waldemar Sorychta (Tiamat, Samael, Sentenced), who had worked with the group on their first three records (WOLFHEART, IRRELIGIOUS, SIN/PECADO).

MEMORIAL will contain around 8 to 10 new songs, including "Once It Was Ours!," "Blood Tells," "Sanguine," "Finisterra," "Upon The Blood Of Men" and "At The Image Of Pain." The material is being described by the group as "the best music we ever wrote together" and "an homage to the Nineties scene and bands," of which they became a strong symbol of. A tentative spring 2006 release is expected.

With regards to Moonspell's long-awaited first DVD, LUNAR STILL/13 YEARS OF DOOM, most of the contents are ready to go into production but the release was delayed due to legal issues which are taking a long time to be ironed out. Century Media will release the DVD sometime next year.

To find out more about Moonspell and sample a few of their sounds go here: - www.centurymedia.net/bands/Moonspell.htm...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
"The material is being described by the group as "the best music we ever wrote together""

Nu kā tad citādi! :DD Nekad vēl nav dzirdēts "this album will be one of the shittiest records we've ever made, it's fucked up in too many ways" vai ko tamlīdzīgu :DDD
0
Intars - taisnība, protams, un mārketinga likumi nemaz nepieļauj citādu komentāru.
No otras puses - ja tu ieraksti un izdod mūziku, kura tev pašam īsti nepatīk, ja tā , tavuprāt, nav labākā, uz ko tu tajā brīdī esi spējīgs, tad jau nav jēgas vispār kaut ko darīt :)

PS. Tā kā man patīk tikai Wolfheart, tad vairāk neko nekomentēšu.
0
Man Irreligious laikam vislabāk. Vispār iepriekšējais albums atkal lika uzspīdēt cerību stariņam, ka gluži blakus HIM šie nebūs bāžami.

Bet par to, ko grupas saka par topošo albumu - nu es jau saprotu, kāpēc tā saka. Tikai diemžēl pēdējā laikā arvien biežāk tā beigās izrādās tukšu salmu kulšana, tālab labāk nekopmentētu šie neko, vērtēšanu atstājot klausītāju ziņā.
0
jā irreligious un wolfheart neapšaubāmi ir šedevri-tos viņiem vairs nepārspēt, jo nav vairs tie laiki, nav vairs tā pati domāšana, pasaule ir cita:)
jāsak ka man pēdējie ar patīk, vienīgais kas man sajūsmu neizraisa ir butterfly fx.

bet par to likšanu HIM plauktā? nu kāds viņiem sakars ar Him? ak jā, darkness&hope tur viena dziesma tiešām ir tik himiska ka paši him viņu varētu spēlēt, bet tas arī viss. arī pa eiropas hītu radio moonspell neskan(vismaz pagaidām)
0
ūūū, Moonspell ir klāt! noklausījos jauno albumu Memorial, tādas straujas pārmaiņas negaidīju no viņiem. Albums smags,clean vokāls ir tik maz ka liekas ka vispār nav, pa vidam uztraukumu izraisoši siņtiki. šo albumu varētu pielīdzināt vokālista projektam kas bij 90o gadu vidū Daemonarch-varbūt ne tik ātrs, bet vietām diezgan līdzīgs.katrā ziņā smagākais albums ko viņi jebkad ir radījuši. lai gan brīžiem pietrūkst mūnspelliskā melodiskuma..
0
tad jau pat varētu iečēkt, hmm
0
nu koa, šito neviens vēl nav ievērtējis?
0
ir ir, jap tik tiešām labs!!! Iepriekš biju dzirdējis no viņiem amm k-kādu citu albūmu tas bija baigais kraps... bet šitas vo šitas gan ir labs...
0
nju ir ok
0
nav ne vainas!!! vispaar vinji ir taadi apniciigi, bet kaadreiz gribaas shos ieklausiit
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas