Guitar pro 4 latvian tabs!
0
Vai kaads neznaatu!!! kadu saitu kur varetu novilkt "latviesu dziesmu tabs" < priks guitar pro 4 >!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Pirmkaart jau "novelc" GuitarPro5 ar reaalaas skanjas dzinuli hehe
0
Nav tāda saita. Es kādu laiku atpakaļ uztaisīju Pulkvedi Briedi un gribēju mysongbookā ielikt, bat viņš gļukojās un pisās un beigu beigās pasūtīja mani nahuj.
0
Tas Real Sound Engine ir paliels sūds, bat ko gan var gribēt no kaut kā tāda.
0
Hellgra

Ko tad Tu gribeeji? WAV skanju ar visaadu gailju interpretaacijaam par slaidiem utt? Logiski ka RSE vismaz ir labaaks par tiem tweeter'iem kas ieprieksh naaca laukaa
0
Hellgra

Ko tad Tu gribeeji? WAV skanju ar visaadu gailju interpretaacijaam par slaidiem utt? Logiski ka RSE vismaz ir labaaks par tiem tweeter'iem kas ieprieksh naaca laukaa
0
Hellgra

0
Eu uzdaviniet man akustisko.. gribu iemacities un pectam klut pa baigo True Metal zvaigzni.. bļe!!!
0
maliex infected maajas lapaa es redzeeju ka dazus vinju gabalus var pro4 formataa dabuut.
0
Eu bļe toč varbūt kāds pa 10LS ados nereāli labā stāvoklī akustisko???
0
atkal Zipijs savus true šlāgerus klausās
0
Nemūldi.. uzdāvin labāk man akustisko.. kad būšu slavens atmaksāšu tev trīskārši!!! Labs piedāvājums!
0
tu nebūsi slavens,jo slavens būšu es
0
Ha... nemūldi mazais šmurguli, ja labi uzvedīsies varēsi būt mans apkopējs...
0
zipak, pirmkārt, tev nav akustiskās, a man ir veselas divas, otrkārt, lai mani sauktu par mazo šmurguli, tev jābūt vismaz 1,85 garam, pintiķi :)
0
nu vecīt ja tev jau ir un tu vēl nesi slavens, tad vari vairs necerēt... hmm.. varētu būt kautkur 1.85... klementīne....
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas