Interesanta grupa
0
Atklāju jaunu, diezgan savdabīgu Latviešu grupu. Saucās viņa Siyhoic. ES vēlējos zināt varbūt kāds zin ko par šo grupu vairāk?
Žēl ka ieraksta kvalitāte šai grupai nav pārāk augstā līmenī, bet pašas dziesmas man ļoti patīk. Arī vārdi ir diezgan savdabīgi. Nav rupji, bet savādi.
Zinu tikai vienu vietu, kur var lejupielādēt divas viņu dziesmas: musicbuilder.net/music/bands/3550/...

Kautkad nesen atpakaļ iekš DC++ atradu dažas šīs grupas dziesmas, bet tās bija vēl sliktāka ieraksta kvalitātē, bet pašas dziesmas tiešām bija interesantas. Grupa laikam spēlē tādu kā black metālu, vai arī pagan/folk...kautkas tāds. Manis ieliktajā linkā ir tādas pusbalādīgas dziesmas. Katrā ziņā iesaku noklausīties
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tiri interesanti.
0
jautājums:

un kas tur ir / bija tik interesants????

manuprāt pilnīgs bullshits...
0
eu nu come on!!!!!
tas ko tur varēja dzirdēt ir kaut kāds shits ;(
0
absoluuts murgs ...kaut kas izcili debiils...
0
man liekas tiem daliibniekiem kaadi 13 gadi...
0
un vispaar kas tur no metaala ir?lai nu kas bet metaals tas nav!tas ir kaut kaads veemiens!nekas vairaak!
0
WTF!!! es nez man laikam tas joks nedagāja....
0
kaads joks?
0
mellbardi!!! 5 lati no tevis vai ari tu esi gejs!

klau, jo talak - jo trakak, mans viedoklis par metalistiem ka nekropokemoniem sak izlaist saknes. ko jus man ieteiktu darit?
0
kas attiecas uz projektu, man (ka jau gejam) tiri labi patika... tads emocionals vokals, interesanta lirika - tam, ka ta nav pasa karstgalvja grupa, gan es diez ko neticu, bet respekt

p.s sonnenmensch, ej *irst LOL
0
Nē nu katram jau ir sava gaume, tapēc jau nevajag nolikt kādu grupu. Cik esmu šei lasījis, daudziem, piemēram, patīk black metāls, bet cities tas nepatīk, turpretim patīk death metāls. Nu tādā garā.
Man ši grupa patīk tieši ar savu atšķiršanos. Vārti nav nekādā ziņā saistīti ar sātanu, vai ar kāda cilvēka nežēlīgu izkropļošanu. Piedevām man tie vārdi spēj izraisīt pat smieklus. Arī pati melodija man patīk un kopējais gala rezūltāts ari. Kā arī šaubos, ka šī grupa ir komerciāla, laigan diezvai daudzi gribētu iegādāties kādu šīs grupas albūmu(ja tādi būtu), jo skatos, ka ne visiem viņa patīk.

google.lv vēl atradu, ka šī grupa ieņem 80-81 vietu 2005 gada pagrīdes mūzikas aptaujā. Kā arī divas viņu dziesmas ir šajā topa.
adreses:
www.lanet.lv/aptauja/2005/visi/t...
www.lanet.lv/aptauja/2005/visi/t...

Iespējams ievietoju šo tēmu nepareizajā forumā, jo laikam šeit mītošie cilvēki tiešām vairāk klausās smagākas grupas un profesionālākas grupas, tādēļ arī neko par šo grupu nezin un arī šī grupa nepatīk. Ja tā tad atvainojos. Būs jāievieto citā forumā, jo tiešām vēlētos uzzināt vairāk par šo grupu.
0
he he, šito linku kur var novilkt šīs dziesmas OBLIGĀTI jānosūta BB Brokastīm uz Radio Lāgas topu. lieliski kandidāti
0
to Zaratustrah

paldies, šobrīd man negribas!
0
Galvenais, ka pašiem smieklīgi.
0
izklausaas, ka tas ir kaads projektinsh, kuru no garlaiciibas sabiidijushi kaadas gariigu slimiibu aarstnieciibas iestaades pacienti. nē, nu bet īstenībā tomēr visu cieņu , jo man liekas, ka vismaz es tādu sviestu nevarētu radīt pat pie labākās gribēšanas.
0
81-21 vieta! abaldetj! - klasesbiedri balsoja? :D
0
*81-82
atvainojos
0
PIZDEC
[es paklausijos]
es labaak varu nospeeleet.. un dziedu es labaak (man nav balss) pizdohen!
takaja hu*nja!
0
Sorry, bet pilnga huiņa, šādas grupas katrs varētu 10 saražot, iemācies divas kvintas, divas kvartas uz guchas , bļauj, raxti idiotiskus textus un aiziet. Riebjas klausīties!
0
absolūts, 100% mēsls.
sūdīgas kvalitātes atrauga pat ir patīkamāka ausij:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas