Latviešu metal ierakstu skaņa
0
Sveicināti. Gribētos gan uzzināt, kur slēpjas Latviešu metal ierakstu tomēr sliktā skaņa salīdzinot , piem., ar skandināviju?!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Prasi J.Levitam - viņš, manuprāt, zin, kur tas sliktums atrodams, un kā, maita, pēc tam likvidējams :)
0
Vai pašiem - Jums - apmierina, kā skan Latviešu ieraksti?
0
Mani kaitina vieteejo ierakstu skanja. Baigi stulba. Kaapeec neviens mothafuckers nevar dibinaat kaadu riktiigi labu metal ierakstu studiju Latvijaa? AA.. es zinu, naudinjas nav, un noteikti nav arii gribeeshanas kjeepaaties... :( Come on, scumbags, support metal!!!
0
Skaņa ir pašvaka, tāpēc ka visu ieraksta steigā, jo nevienam nav tik daudz naudas, lai ilgi ķēpātos pa studiju un visu saliktu kārtīgi pa vietām.
Varbūt arī - atnāk uz studiju un biškiņ pagatavojušies ieraksta. Esmu dzirdējis, ka piem. taisot Metallicas melno albūmu (kuram ir laba skaņa, domāju ka nenoliegsiet) viņi pavadīja vismaz 3 reizes vairāk laika meklējot un regulējot skaņu, nekā tieši ierakstot.
Aparatūra jau arī vēl atpaliek no vēlamā līmeņa. (Bet ar to skandināvu skaņu jau arī visādi gadās).
0
Aijjj visur pie vainas ģitāru pedāļi, aaahahahaha, nav un nav un nebūs ar', kikikikikiki
0
kad pelna bus ka skandinaviem, uzrakstisim ar mesa/boogie dual rectifier, randall warhead utt. shodien varam tikai ar dod deathmetal :)
0
labi ka veel eksistee kaut kaada metaljoru studija, labaak jau taada nekaa tukshums
0
Ar to pikji jau nau iisti kaa gribeetos,naf jau ar taa muusu metal ticiiba tik cieshiiga,lai kaadam baigais azarts buutu njemties ar maasteroshanu+veel straadaat,varbuut pie reizes ar maaciities
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas