status qou
0
"rockin' all over the world",leenaa "rock'n'roll" vienkaarshi forshas!!! biju paarsteigts peec kaada laika noklausoties kaa iet pie sirds!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Norchall
Tu kaut ko citu iznemot power un veco smago arii klausies? Man jau arii maksimaali piedur tas speed/power iisteniibaa, vienkaarshi cik esi postojies tad vienmeer tieshi shaada tipa muuzikai veltiiti Tavi posti
Tu kaut ko citu iznemot power un veco smago arii klausies? Man jau arii maksimaali piedur tas speed/power iisteniibaa, vienkaarshi cik esi postojies tad vienmeer tieshi shaada tipa muuzikai veltiiti Tavi posti
0
gandriizkaa nee...man besii ljoti smaga muuzika, kur graiza ar gjitaaru nepodelu taa minuutes aptuveni 10 (nu varbuut iisaak :)))un breec aizsmakushaa balsii!!!
0
Nu veciit, taa nevar buut. Man jau arii favoriitos protams Ensiferum, RAGE un Wizard pirmajaa vietaa ir bet piemeeram Bloodbath - Eaten... tas ir taads peramais... Bloodbath vispaar ir zveeraa hehe
0
sorry bet es nekaa neeesmu dzirdeejis par shiim grupaam...man liekas, ka es klausos ljoti, ljoti atpaziistamas grupas..
0
nu jā,Eaten ir vnk kaut kas... Būs jānovelk
0
ko juus....?..vecais smagais muuzam cienjaa!!..powers gan nee:)
0
rokenrols mūžām ble
0
...nesapratu, par ko Juus te iisti runajat?????????
0
man gribas parunaaties:)
0
runaashu rupji: "blje"...:)DDD
0
status cow...beerniibaapa TV. Asociaacija ar brasho kareivi Pitkinu:)
0
"esmu no citas pasaules" piedod..
0
tjeper ti v armiju na.. oooouoooou tepaer ti v armiju nah..:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!