beidzot
0
ble gaazes (sektora) ietekmee radaas ahujennaa ideja par ahujenno teemu, tipo par moshkiem par ko smagie vechi dzied, nu tipo taadiem retaakiem nekaa tur puukji un velli, un taadu kaartiigu veltiijumu konkreetajam iznirelim nevis tikai paaris rindinjas
tad chego mi iemejem ?
es te tagad klausos par taadu jaukuminju kaa vurdalaks, (zektor gaza - cherny vurdalak)
hehe taadu vis katru dienu (nakti) neredzeesi uz ielas hehe rets putns
aaa nu jaa un ja kaadam nu ljoti sagribaas ta var pamuldeet vispaar par (mitologjisko) radiibu lomu smagajaa muuzikaa (nu galvenokart jau lirikaas), to simboliku, maakslinieku iedvesmaam un taml. bleenjaam
Vas poimaet razarvjet i sjest nachnoj mudak - VURDALAAAAAAAK!
tad chego mi iemejem ?
es te tagad klausos par taadu jaukuminju kaa vurdalaks, (zektor gaza - cherny vurdalak)
hehe taadu vis katru dienu (nakti) neredzeesi uz ielas hehe rets putns
aaa nu jaa un ja kaadam nu ljoti sagribaas ta var pamuldeet vispaar par (mitologjisko) radiibu lomu smagajaa muuzikaa (nu galvenokart jau lirikaas), to simboliku, maakslinieku iedvesmaam un taml. bleenjaam
Vas poimaet razarvjet i sjest nachnoj mudak - VURDALAAAAAAAK!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man riebjas Sektor Gaza. A par ko tu tur runā, es nevaru iebraukt.
0
krievu pasakās vurdalak nu toč nav nekas rets ;)
noskaties krievu uzhasnjiku - Vij (vot nezinu ka pareizi rakstaas krieviski, bet izrunajas ka Vij :]
noskaties krievu uzhasnjiku - Vij (vot nezinu ka pareizi rakstaas krieviski, bet izrunajas ka Vij :]
0
ņja, Vijs bija pati pirmā šausmene, kuru redzēju.
0
Vijs, tur kur tas keksis tip kapličā vai baznīcā un viņam tur zārkā lidoja un uzmācās vecene? atceros bija baigi briesmīgā kad biju sīks. hmmm, jāpačeko dc++
0
jā, tā pati.
0
khm, khm. Urskumugs?
0
A-ha, starptautiskas nozīmes!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!