Godflesh
0
Ir šeit kāds, kuram patīk šī grupa?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
vai varbūt nē?
0
vai varbūt tomēr jā?
0
Varbuut ir varbuut nav, bet kas no taa mainiisies?
0
hmm.. cik esmu klausiijusies - patiik. bet kaut kaa neesmu veel aizvien noklausiijusies disku, kur esot it kaa visi grupas labumi - tik ljoti arii mani vinji neaizrauj :}
0
tb albumi, nevis labumi
0
Jā, Pagān, un tu zini - tu dzīvi varbūt dzīvo, varbūt nedzīvo, bet kas no tā mainīsies??? Filozofiski sakot - ir un nav... Bet nu tam diskam jau laikam vajadzētu būt mp3, jo citādi, citādi... Njaaaaaaa, tā tas ir...
0
Nee es nezinu, ka es dziivi varbuut dziivo, varbuut nee, un arii nezinu kas no taa mainiisies, bet varbuut tomeer zinu. Bet patiesiiba beidzas tad kad tai nepiekriit viens cilveeks (aizmirsu kas to reiz teicis) un liidz ar to viens piekritiis ka kaut kas mainiisies, cits uzskatiis, ka nekas nemainiisies, taatad patiesiibas buus divas. Bet es iisti nesaprotu, kaapeec tik sekli vajag iesaakt kaadu teemu par grupu - ko domaaa, kaapeec patiik, ko juus - klausaaties, nee? Vajadzeetu kaadu ievadu, nelielu, nelielu apskaidriiibu, veesturi, par sho grupu, lai buutu interese par sho grupu ko izzinaat vairaak, bet tuuliit jau teiksiet, ka tam jau domaatas recenzijas, bet recenzijas ir domaatas albuumu iztirzaashanai nevis grupas. Bet vai no taa kas mainiisies, ka tiks uzrakstiits kas vairaak - vai jums patiik vai nee? Es domaaju ka mainiisies, jo shis komentaars nebuutu iespeejams radies, bet shaa vai taa, jaasaka paldies par sho sadallu tam kursh vinnu ielika, jo savs labums tomeer ir, es patreneejos rakstiishanaa, pirkstus iekustinu, bet nu vareetu buut arii labaaki labumi...
0
MelnaisRuncisRenārs, mp3 gan tas cd ir. citaadi patieshaam, hm.
0
Nujaaaa, negribeejaas neko rakstiit, pirksti saap un mati saap, man jau bija dazas jaunas teemas padomaa par nick kave and yhe bad seeds, the cure, utt., bet nu ta jau tas ir, ta jau tas nav, vardu sakot - ir un nav...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas