Publiska Atvainošanās
0
Gribēju publiski atvainoties Elizabetei par visu slikto, ko esmu viņai nodarījis gan šeit, gan citur. Tā darīt nav pareizi, jo ir jābūt kaut kādai morāles robežai. Cilvēki ir dažādi, un mums ir jāmēģina viņi pieņemt tādi, kādi viņi ir. Atvaino, Elibate, par stulbiem, bērnišķīgiem izgājieniem.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
wtf?
0
Malacis!
0
Fauns nav kādā sektā iestājies?
0
hahaha..
0
It kā jau izskatās cēli tikai vietā kur viņa tiek minēta kā Elibate tas viss paliek tāds nedaudz šaubīgs...
0
Ka tik Elizabete viņam nebūs Blomē uzsūtījusi draugu baru...
0
... wtf?
0
Faunc,kas tu galīgi saspiedies?
+1
Ka tik Elizabete viņam nebūs Blomē labi atsūkājusi...
0
Послушай,педи
0
Послушай, педик, ты, наверное, чувствуешь себя охуенно здоровым, что позволяешь себе высказывания в подобном стиле? Наверное придется мне встретиться с тобой, и посмотреть, как ты будешь плакать, утирая свои кровавые сопли, урод! Я сказал,- значит зделаю! До встречи, урод! Андрей.
0
mhhh... vēl jo interesantāk...
0
Elizabetes otrā personība ierunājās. :) Viņš ir krievs un viņu sauc Andrejs!
0
Labaak jau nu buutu priecaajies, ka taa "otraa personiiba" tevi sejaa nepaziist...
0
a tas teksts Maigonim vai Faunam??? bet tagat līst asins līs, asins līīīīī īīī īī īst!
0
re ku pa LNT Stīvenu Sigalu rāda
0
Maigonim.
0
Nu, šitā jau pavisam gļēva uz zemiska rīcība, Elizabet. Ja nevari Faunu "nolikt" netā, ta jāprasa draugiem, lai nokārto to lietu ar barbaru metodēm! Publiskais fui tev!
+1
Šeit sievietes netiek uztvertas nopietni, un muti šeit tik krutajiem gaiļiem var aizvērt tikai kāds cits vecis. Nekļūsti zemisks pats.
0
he, un tie krutie gaiļi beigās izrādās isti mīzelkastes!:)
0
Tiešām - WTF?!
0
Pēc šitādiem izgājieniem jau nu kāds tagad tevi sāks uztvert nopietni un cienīt... Viens ir pajokot, bet izteikt fiziskus draugus pavisam kas cits. Beigās pati sevi vien esi nostādījusi muļķes lomā. Zero respect!
0
Tā atvainošanās gan tāda jautra izklausās.
0
izspeeleejam sharaades ? :D

kudar - draugi kas fiziski izsakaas - bravo, radoshaas domas peerle ;]
0
Un no otras puses - nezinu, kas tur beigās ir noticis, bet vai tad atvainoties ir slikti? Es domāju, ka tas gandrīz jebkurā gadījumā ir uzteicami. Bet tagad sanāk tā: ja apdirs, slikti, ja atvainojies, tātad gailis un mīzelkaste.
0
Un no otras puses - nezinu, kas tur beigās ir noticis, bet vai tad atvainoties ir slikti? Es domāju, ka tas gandrīz jebkurā gadījumā ir uzteicami. Bet tagad sanāk tā: ja apdirs, slikti, ja atvainojies, tātad gailis un mīzelkaste.
0
Vardarbība ir atrisinājums!
0
ar atvainoshanos nekaa slikta nesaku,jelgab.
tas bija tiiri globaali.

kudar - ne man tavu respect ne ko nevajag,principaa - pie dirsas tu man esi. ak piedod jel.
0
Šķiet, ka vajag iedzert vēl!
0
Kas tad nu? Faunam ar Elizabeti sanācis kāds intīms sakars? :)
0
O bļe! Ja tā nav kaut kāda diršana, tad jāteic, ka ir diezgan kretīniski savu garīgo atpalicību kompensēt ar dūrēm... pie tam svešām.
+1
šitais viss ir baisi interesanti...
0
kā man šitais patīk:)manuprāt Andrejs tikai centās pateikt, lai Maigonis piever savu zilo muti, bet no tā jau uztaisīja sensāciju, kurā jāpublicē Latvijas lielākajos laikrakstos!
nekādu garīgu atpalīcību te neredzu, vnk cilvēks aizstāv savu sievieti, par kuru šeit zilais pretīgi izteicās un viss!
0
iespējams, ka faunu blomē tas andrejs ir saticis un parunājušies... nu rezultātā faunam ir nācies atvainoties.
vai arī vēl nav satikušies un fauns, lai izvairītos no šādas strelkas, laikus atvainojas (acīmredzmi bijuši draudi vai kas tmldz.)
a ko par andreju lai saka.. nu pareizi dara.., sava meiča jāaizstāv.., tur neko, svēta lieta tā teikt. es rīkotos līdzīgi.., nevar pa labam, jāķeras pie drastiskākām metodēm.
Tādu maigoni andrejs visticamāk nesatiks, bet fauns plaši atpazīstams... nu laikam tomēr jābūt piesardzīgākam.
0
Tikai neiazmirstiet paķert videokameru uz to svēto randiņu un pēc tam rezultātus iestūķet iekš šejienes.
0
reklaamas triks un viss... un netaisat te trumetaala miitus, taapat folklora bagaata

mana skepticisma fundaments :

a) ja faunam buutu saklapeets pa muti ta jau vinsh neliistu te punkjoties forumaa, ierautu asti un viss. principaa ir divas, nee 3 versijas par sho faktu:

1. padraudeeja vinjam kaads, shamais bailiigs buudams meegina noluugties lai paglaabtos no ass-kicking

2. Vinsh beidzot saprata savu verbaalo darbu ljaunaas sekas un peekshnjas bet skjiistas atklaasmes iedvesmots (alkohols?) nu ir noleemis laboties

3. maazhojaaas

b)elizabetes murgs kirilicaa, jau sen ir skaidrs ka elektroniskajaa telpaa taa lietas nekaarto, ja tieshaam ir veelme izsist kaadu dzerokli ta to ieprieksh neafishee bet klusinjaam lietu nokaarto - briidinaat noziimee apbrunjot (atviegloti uzelpo visi kam es piizdas esmu soliijis)! pilnaa nopietniibaa internetaa izteikti fiziskaas izreekjinaashanaas draudi patiesiibaa ir nekas vairaak kaa banaali & smiekliigi, un noraada uz attieciigaas personas beerniskjiigumu.

i togo versijas

1) eliizinja paprikolojaas trumetaala stilaa, tikai pietruuka meistariibas parkaapt robezhu aiz kuras saakas komiskais moments.

2)vinjai kaa jau visiem totaali zb maigonis un vienk izdomaaja parastaa "ej dirst" uzrakstiit kko bik orginaalaaku

3)neticu ka vinja ir tik aprobezhota lai shis variants buutu pareizais bet kaartiibas labad jaauzraksta- liidz asaraam novesta ar maigonja piedauziigajaam replikaam vinja iedomaajaas ka var vinju shaadaa veidaa iebaidiit izdomaajot principaa eeterisku buutni - andreju - un vinja draudus, un nopriecaajaas par vinjaspraat velniskiigo intrigu.

c)matainie kas apgaadati ar neta piesleegumu un kam nav nekaa labaaka dariit seezh un izvirza dazhaadaakaas versijas, klishejiskus padomus no labas uzvediibas graamataam un visdazhaadaakas replikas par kuraam dazham pat piesola sukas:

1)vinji ir intelegjenti un sabiedriski aktiivi jaunieshi kas censhaaas paliidzeet biedriem paarvareet nesaskanjas un kljuut par labaakiem cilveekiem

2)vinji ir loxi kam darba dienaa nav nekaa labaaka ko dariit kaa seedeet karstaa maajaa pie karsta pc, raut kulakaa un dirst

3)kerzaas smadzenes izsutushas

4)paalis

d) kapec es te tereju savu laiku un rakstu mulkibas

1)esmu alturists & filantrops;

2)esmu darbaa a stradat negribas
0
a2/b2/c1/d1
0
Es to teicu nopietni un domāju, ka Elizabete zin, ka es labprāt savu rīcību būtu ņēmis atpakaļ, jo esmu viņai jau atvainojies laiciņu atpakaļ. Tagad es to izdaru publiski un pilnīgi nopietni, kas ir ļoti loģisks risinājums. Publiski pazemoju, publiski laboju savu rīcību un atvainojos. Nevaru tikai saprast, kas citiem šeit būtu par problēmām meklējamas.
0
:D nokristi no kreesla var lasot Artuura komentu, bet tas, ka es tev zb, nenoziimee, ka visiem! Fauns, piemeeram, man ir draugos! Un Elizabet, ej dirst, stulbaa kaka bez humorizjuutas. Bet vispaar nekaa personiska.
0
Maigoni, bail likt savu iisto foto? kursh tad ir taa kaka..?
0
Vienk., Faun, tava atvainoshanaas liekas amizanta, jo muusdienaas nav pierasts atziit savas kljuudas, buut pieklaajiigam un laipnam, jo muusdienu kapitaalistiskajaa rezhiimaa, kad cilveeks cilveekam kapitaalists, cilveekos veidojas shis sacensiibas gars - kursh kuram uzkundzeesies, pazemos un vairaak ieguus! Publiski atvainoties, tas vairaak piedien kristieshu biedriibas locekljiem. Kaa Antons LaVejs mums maaciija - njem no shiis pasaules labaako, niisti savus ienaidniekus, miili tikai tos, kas ir to pelniijushi, nepazemojies, negriez otru vaigu un galu galaa uzspljauj religjijai. Jeezus Kristus, muusu Pestiitaajs, mums ir atnesis miilestiibu muusu starpaa, mees dalaamies peedeejaa ar savu braali vai maasu, mees izpaliidzam un iestaajamies par labestiibu, bet mees esam vaaji. Jaa, mees to atziistam, jo ko tur vairs sleepties, mees gribam draazties, dzert, torkshnjot vakaros un trauceet kaiminjiem. Principaa mums kristiigaa eetika bijusi nebijusi.
0
Elizabet, tu tachu mani vari atrast draugos. Gundars Abolinjsh, 22 g.
0
Man ir sasodīti karsti.. es pilnīgi svīstu...
0
Visā šajā putrā vajag vēl iemest kaut kādus sociāl-politiskus elementus un tad būs pavisam labi.
0
Elizabet, ja tu domaa, ka tieshi sievietes netiek cieniitas, tad tas ir tavs mazveertiibas komplekss. Mazveertiibas komplekss arii izpauzhas kaa tieksme apvainoties. Goda vaards, taa ir. Man arii dazhreiz liekas, ka mani neviens nemiil, bet tad es saprotu, ka tas tikai taapeec, ka esmu too emo.
0
es runaaju par shejienieshu gailju attieksmi pret sievieteem. un pashi ar esat to atzinushi. nevaari putru.
0
Kad un kursh to ir atzinis? Kaapeec tu shejienieshus sauc par gailjiem? Zini, ka tas ir cietuma zhargons, kas apziimee pasiivo?
0
zheel ka esi tik neuzmaniigs un ar sliktu atminju. viss. man apnicis.
kaa taada vista kluksti.
vai tev tieshaam nav ar ko parunaat? tik vientuljsh esi?
0
ja godīgi, no šitā visa labs seriāls sanāk. :)
0
Matainie arī raud!
0
Man ir ar ko parunāt un varbūt tieši tāpēc es neatceros, kad te kāds sludināja, ka sievietes ir zemākas kategorijas cilvēki. Elizabete, tevi taču ir grēks neapvainot! Tu esi tāda īgņa!!
0
ar to atvainoshanos ir ta, ka nedriikst nolaisties lidz sievieshu liimenim. kas apvainojies, tas dusmiigs, kas dusmiigs tas nelaimiigs, bet nav jau jegas tadam buut, nelaimiigam, ciest. vnk vajag atdziiit ka zaudeeji. zaude vienu cīņu, lai vinētu karu. es gan to neteicu.
0
kuraa vietaa tu redzi pieprasijumu peec Tava viedoklja un pamaaciibaam!?
0
nākamā atvainošanās tēma jācep augury par šo pārdrošo gājienu :D
0
Vispār visi tik naidīgi noskaņoti... cik var... nu lab pajokojās pietiek... a nē sāk jau draudēt...
0
un pats galvenais jau ka noliekat tā teikt savējos... saprastu kautkādus urslandiešus...
0
Tāpē, ka Elizabete ir daudz cietusi un zaudējusi uzticību cilvēkiem. Jokus viņa uztver kā apvainojumu. Atvainošanos vai kāda izteikto viedokli uztver slimīgi utt. Bet mēs varam viņai palīdzēt.
0
Elizabethe, vakar, plkst. 22:21
kuraa vietaa tu redzi pieprasijumu peec Tava viedoklja un pamaaciibaam!?

Fauns, vakar, plkst. 14:01
(..)Nevaru tikai saprast, kas citiem šeit būtu par problēmām meklējamas.
0
"Fauns, 27. martā, plkst. 22:22 [Profils] Link
Šito kreņķi es saķēru jau sen, nebēdā. Viss sākās ar to apelsīnu. Bet es vairs nedusmošos ne uz vienu. Īstenībā, zin kā ir? Ir tā, ka jaunajiem censoņiem ir iekšā vēlme darīt maksimāli labi, bet vecie kadri uz to noskatās smīkņājot. Un viss uz ko tas kopums virzās, ir iebraukātas sliedītes. Un es atkārtošu atkal, es runāju par savu specialitāti, tiem, kas vēl nepamanīja.

Mazā zvaigznīte ir galīgi morāli izļurkāta šodien. Tas dusmīgais teksts bija rakstīs no rīta, kad no manis nāca āra tas vulkāns. Tāpēc es ne no kā izvilku traģēdiju. Bet tā ir mana traģēdija, un neattiecas ne uz vienu citu. Un pēc tam es salūzu un gandrīz nomiru. Mhm. Šodien bija vidrausmīgākā diena manā mūžā. Es jūs visus gribu tā kārtīgi samīļot. Ja tu zinātu, kādai ellei es šodien izgāju cauri, tu arī mani gribētu samīļot. Nedusmojieties. No rītdienas es būšu maksimāli pozitīvs džeks. Jūs man visi esat baigi mīļie cilvēki. Jā, arī peteris."
kā rādās, Fauns ir tikai turējis solījumu un kļuvis maksimāli pozitīvs džeks, kas manāms viņa vēlākajos postos, un šitā atvainošanās arī ir tikai apsveicama
0
es tā īsti nesapratu, kas tam "Andrejam" nepatika, ja nepatīk veids kā cilvēks izsakās, tad vajadzēja iepriekš pašam sastādīt tekstu un iesniegt publicēšanai... pilnīgs vājprāts, es jau iedomājos kā viņi abi besijās un viens otru uzkurinaja... Fauns=auns, Fauns=auns
0
Elizabethe: "Šeit sievietes netiek uztvertas nopietni, un muti šeit tik krutajiem gaiļiem var aizvērt tikai kāds cits vecis."

Man pat bail iedomāties, cik NOPIETNI Tevi te tagad visi uztvers. :D

(ja kas - bilde man te profilā ir īstā, tā ka Andrejs zinās, kuru sist.:D )
0
LOL
0
Bet būt pozitīvam džekam ir ļoti pozitīvi, es zinu. Es agrāk arī biju ļoti pozitīvs vienu brīdi. Tas bija pēc tam, kad es biju apmeklējis reiki nodarbības ar Krišnas piedalīšanos un pēc tam piedzēries. Tad man uznāca tāds pozitīvisms, ka es no mīlestības pret cilvēci plīsu pušu un raudāju. Tomēr nu jau tas ir pārgājis.
0
heah :DD
0
ārprāts,nu vienkārshi bērnudārzs!!! tagad diskusija-Kurš kuru apvainoja,un kā to mainīt?
Labak iedzēriet aukstu aliņu shajā karstajā dienā!lol
0
āāā un cerams mani nesitīs, jo pagāšnedēļ jau dabūju :/
Pīs!
0
kurš tev iesita pagājšnedēļ un kāpēc?
0
Tev patika Zipak? :D
0
Vispār nē. izbojāja visu vakaru...
0
Davai, ieliec bildi!
0
Kudar!
Pēdējā laika Tu sacis runāt ļoti dīvaini.. kautko nesaprotamu un tamlīdzīgu...

Kam te kautkāda bilde jāliek???
0
Tev, protams. Parādi zilumus!
0
Lūpa jau trešā dienā nogāja... pierei bija tik puns... :E
takā tiku sveikā... :P
0
mjaa, ja luupa nogaaja, tad jo vairaak: ieliec bildi!!! kaa tas ir, kad luupa nogaajusi?
0
Es arī gribu atvanoties Elizbetei..Elizabete , atvaino! piedod par visu! Ar labu nakti..
0
stulbums kaut kaads- cilveeks atvainojaas, un tagad visi uzpuus no musas ziloni un meegina kaut ko saskatiit tur , kur nekaa nav.
To Elizabete - es arii esmu meitene, bet tomaar tava apvainoshanaas un tieksme biezi visu maaleet melnaakaas kraasaas briiziem patiesaam skiet slimiiga.
Negribu Tevi protams apvainot, bet varbuut tev ir kaut kaada paranoja- naviens te nav cilveeks, visi kroplji, neviens mani nesaprot, nemiil, meitenes neciena....., nu, kaut kas taadaa stilaa.
ja tev patiesaam taa liekas, tad varbuut pameklee kaadreiz vainu arii sevii, ne tikai citos.
0
a kas tu esi?
0
Elizabete un Andrejs nāca visus nobiedēt ar savu intelektu.
0
Juuties kaa intelekta virsotne? Ar normaaliem cilveekiem var vienoties vaardiski, bet ar moraaliem kropljiem - tikai ar vardarbiibu!
0
wtf? Pēc milzonīgiem laikiem ieklīstu trūmetālā, bet te kaut kāds bernudārzs.
Vai tiešām kāds vel mūsdienās ņem par pilnu tekstus internetā? Tas viss ir tikai ilūzija, spēle.

Bet visumā gana smieklīgi.
0
jā es ņemu par pilnu...un lūdzu elizbetei atvanošanās...īstenāb
0
MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ... shitaadu sviestu sen nebiju lasiijis. Bet nu vienalga. Gan jau veelaak savaakshos un uzrakstiishu kko, lai tiktu "Andreja sarakstaa".

:D:D:D:D:D HAHAHAHA
0
Ja es piemēram uzrakstīšu šadu felleri:

Элизабете, тупорылая овца, ебaл я тебя в рот! Андрей - лох ебанный, иди на хуй!

Vai man par to bus jāatvainojas vai ne??? e?
0
Negribi satikties un parunaties par to?Ka virietis,nevis ka smirdiga zurka.Ja tev bail, tu , metala bruninieks, vari atnakt ar draugiem.Bus jautri,-es apsolu.uzzinasi kaut ko jaunu.Drosak, kartona bruninieks!
0
man liekas ka ļ.cien. āmursirds ir Elizabetes izdomājums, normāls vecis internetā te nevienam pa muti nesola un randiņus nesarunā.
0
Nepazistu nevienu no tiem kropliem, ka savadak?Cereju, ka metalheads ir viriesi, un viniem nav gruti atbildet par saviem vardiem.Izskatas, ka es kljudos...
0
Cūkas ne vīrieši :E
0
kas tu esi vis pirms pastaasti...un es izsaukshu tevi uz ciinjaam!
0
vai tu esi gatavs atdot dziivi par Elizabeti?
0
Nekadu diskusiju vairs.Suti savu mob.numuru uz manu E-pastu.Es tev piezvanisu.Viss.
0
LOL :D
0
Tu gribi sarikot reslingu??? Es no zhoga leekshu tev virsu un bumsshhh!!!
0
Nu taakaa Elizabete tika par aprobezhotu iekristiita :D:D:D hahaha ... tad nu dzhekam jau arii vajag buut aprobezhotam, ja pat valodu pareizo nemaak un/vai nevar iemaaciities. Tiem, kam smadzenju par maz tie arii shitaa meedz dariities.
Vai arii vinjsh domaaja, ka krievu valoda izklausaas "biedeejoshaak" un taa speciaali iepozeeja :D

Bet nu labi. Es jau saaku piekrist viedoklim, ka tas andrejs ir taads stulbas izdomas auglis.

Taa vai shitaa - man buutiibaa vienalga :D

A par hammerhaartu veel paardomas tikai top ;)
0
Man šķiet, ka Andrejs un Hammerheart ir viena un tā pati persona. Turklāt reāla.
0
Vienu gan esmu ievērojusi, ka cilvēki, kuri ir pelnījuši cieņu, to izpelnās pat tādā smilšukastē kā internets.
Vienkārši cilvēkiem ar vājiem nerviem un viegli aizvainojamu pašapziņu internetā nav ko meklēt, jo kacina jau tos, kuri ļaujas kacināmi.
0
Vai nebūtu jau laiks šito sviestu izbeigt????
ZB jau.
0
Klausat ko onkuls saka.
0
Shizm, если тебе все равно, в таком случае, с какой стати тебе волноваться по этому поводу? И почему ты возомнил себе, что обладаешь интеллектом такой мощи, что все те, кто тебя в какой- то мере не устраивают, автоматически зачисляются тобой в список ограниченных, отсталых и так далее? И что тебе не нравится в том, как я пишу? Нашел ошибку? Но я очень сомневаюсь, что ты по- русски пишешь грамотнее, чем я- по- латышски. Все это свидетельству... о том, что скорее у тебя проблемы с умственным развитием, чем у перечисленных тобою выше. Почему считается, - если ты в интернете, то можешь лить грязь, оскорблять; мол, все это не серьезно?
И еще, эта псевдосолидар... трусливой шакальей стайки, которая превращает это место в смердящий мусорник. Безмозглые, недоразвитые во всех отношениях, способные лишь на примитивные шутки ниже пояса, повышая этим свою нулевую самооценку и зарабатывая себе рейтинг. Наверняка, вы достали не только меня одного.
Тявкать из-за угла, - легче легкого, гораздо сложнее говорить в глаза; но, на это у вас не хватает духу. Его у вас просто нет! Психология раба - прятать взгляд.
Терпеть не могу насилия, и крайне редко прибегаю к таким методам; считаю, что нет нерешаемых вопросов, и дискуссия при этом может носить довольно жесткий характер, но. при этом все же должно сохраняться уважение к собеседнику ( а в особенности - к представитель... прекрасного пола) и к самому себе. Для вас, наверное, это слишком сложно.Разве это не явный признак дебилизма?
И, как я уже убедился, призвать к ответу здесь никого не удастся. Так что, живите, и продолжайте смердить дальше, - это ваше прямое предназначени... А, да, чуть не забыл: почаще слушайте Skyforger , - может быть эта музыка воспитает в вас воинский дух , уважение к другим, и, самое главное, - уважение к самим себе! Кто знает?
0
Так а хули ты со своей овцой тут вылез на все общеее обозрение??? Не насрать на вас??? ...я вообще понятия не имею кто ты такой...митали
0
^ wow, es neko nesaprotu :(
0
akal Kirili aizgāja...
0
Hammer : Nu jau jau tu tik gudrs taisies, tad arii latviski to uzraksti un neattaisnojies ar dranjkjiigu gramatiku. Tu Latvijaa dziivo, tad Tev obligaati ir jamaak shiis zemes valoda. Citaadi jau sanaak, ka Tev pasham ar intelektu ir probleemas ...
Un ko Tu iisti ar savu "gudro" tekstu gribeeji panaakt ? Atradies lielais maaciitaajs ... khe

Jaa un beigaas ... kaa cilveeks grib taa arii uzvedaas lai arii tas buutu internets vai reaala dziive. Nevienu nepaarmaaciisi un ja tas, kas notiek Tev/Tavai sievietei nav pienjemams ... nu tad kaada velna peec sheit jaalien ? Ja es buutu tavaa vietaa, jau sen buutu "veertiigaaku" forumu atradis.

P.S. es personiigi krieviski rakstiit gandriiz vispaar nemaaku, runaaju nu taa kautkaa un lasu ar gruutiibaam - man, atshkjiriibaa no Tevis, shii valoda nav vajadziiga.

P.P.S. Labi ... man apnikaas. Es labaak ies pa kaadam alinjam iedzert :)
0
ha.. aapraats kas par sviestu! ja cilveeks raksta latviski - slikti (atrod kaadu nenoziimiigu kljuudu - un viss - redz neprotot! kautgan pashi ar meedz kaadu burtu ne tur iebaazt vai izlaist.)Ja raksta tad nu savaa valodaa - atkal slikti!
Pieraadijums nu tad ar te ir! Kas par cilveekiem te miit..
0
p.s. un lepoties at to, ka neproti kaadu valodu ir marazms. Visas valodas ir noderiigas, neskatoties ne uz ko.
Un tik principa peec to nezinaat(taa ir, ja?) - tas arii liecina par tevi daudz ko. Un ne to labaako.
0
Vai es kaadreiz esmu suudzeejies, ka, piemeeram, Tu (vai arii kaads cits) neliek pareizi komatus/burtus vai vispaar drukaa ar degunu ?

Es, piem., nekaadu domrakstu nerakstu, tad nu arii par kljuudaam neuztraucos.
0
"p.s. un lepoties at to, ka neproti kaadu valodu ir marazms. Visas valodas ir noderiigas, neskatoties ne uz ko."
Visas pasaueles valodas nekad nemaaceesi. Un vaitad es teicu, ka lepojos ?

"Un tik principa peec to nezinaat(taa ir, ja?) - tas arii liecina par tevi daudz ko. Un ne to labaako."
Te nu gan tu sabrauci auzaas. Principa peec ... tas tiesa + man taa valoda nu galiigi nav vajadziiga shobriid. Jaa un principa peec cilveeki dara/nedara daudzko.
0
es par to rakstiju sho teemu skatot kopumaa.. Kad cilveeks rakstija latviski - tas tika iznjirgaats, tad kad vinjsh atkal raksta krieviski - atkal nav labi! Tur arii rodas jautaajums!

Par valodu - man prieks ka tev taa nav vajadziiga tagad (kaa tev tas izdodas?), bet nu agri vai veelu - biznesa attieciibaas, vai vienkaarshi ikdienaa(kad tev pasham vajadzees kautko, bet preteejais tik zin sho sveshvalodu, vai arii kaadu literatuuru) - tu tomeer saaksi domaat par shiis valodas nepiecieshamiibu(krievu valodaa ir ljoti daudz literatuuras, kuras nav arii anglju valodaa).
Agraak , kad bija 15 gadu, es arii ieveeroju "to" principu, peec tam sapratu ka tas ir muljkjiigi, jo viena valoda vairaak - un tu esi bagaataaks. Krievu, japaanju vai latiinju -visas sver vienaadi.
0
Hm, ShIzM, Tu gan arī latviešu valodu īsti nepārvaldi, ja jau šī tēma tā pati no sevis parādījās sarunā.
0
es tik nevaru saprast vienu: ko Tu, Elizabete, vēl neesi pateikusi, cik var nākt ārā taš negācijas ? Nekas labāks nevar būt, kā tik iet un vidus gānīties ? Vajadzēja padižoties ar savu džeku? darīts ? kas vēl nav skaidrs ?
0
es nedizhojos! cilveeks pats naaca.
Kur kaada negaacija tagad buutu? viss ir par teemu.. ja tu pats nesaproti kur ir lieta (manaa augstaak rakstiitajaa komentaaraa), taa ir tava probleema.
0
kas tu esi es tev saku?!!!!
0
atkal Tu kaut kur saskati problēmas... >:)

cilvēks pats atnāca un teica: Elizabete, es Tevi aizstāvēšu, bet Tev ir jākļūst par manu draudzeni. Labi !!

Metiet mieru un viss. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas