Miris Hārdijs Lediņš
0
(no alternative.lv)

Visiem, kas kaut cik interesējas par mūziku, lieki stāstīt, kas bija Hārdijs Lediņš. Viņa un Jura Boiko projekts NSRD sen jau ierakstīts Latvijas mūzikas vēsturē, tāpat Hārdijs aktīvi strādāja pats ar saviem elektroniskās mūzikas projektiem. Kā vēsta aģentūra LETA, Lediņš pēc ilgstošas slimības miris šorīt Rīgas 2.slimnīcā.

Viņš bija biežs viesis klubā DEPO. Par vienu no nozīmīgākajiem kluba notikumiem izvērsās NSRD labāko dziesmu izlases prezentācija 2002. gada nogalē. Kluba darbinieku draudzību viņš bija iekarojis kā omulības iemiesojums, mieramika. Leģendāra bija viņa trakā smēķēšana dj setu laikā, tāpēc pārsteigti bijām, kad pēdējā reizē - DEPO "Kraftwerk" afterpartijā viņš nesmēķēja nemaz. Kā izrādījās, šī bija viņa pēdējā uzstāšanās vispār. Vēl pagājušo nedēļu centāmies viņu sazvanīt, lai uzaicinātu 24. jūlijā NSRD un viņu pašu kā dj spēlēt kārtējā "Are friends electric?" pasākumā kopā ar citu 80. gadu leģendāro grupu "Dzeltenie pastnieki", tad uzzinājām, ka Hārdijs atrodas slimnīcā, bet nu šim pasākumam būs jau pavisam cita noskaņa.

Hārdija izvadīšana notiks sestdien, 26. jūnijā, 15.00 no Lāčupes kapiem un šajā laikā iks atskaņota Lediņa mīļākā komponista Arvo Pērta mūzika. Pēc tam notiks atvadas no mūziķa alternatīvās mūzikas klubā "Depo", kur Lediņš vadīja savu pēdējo diskotēku kā dīdžejs. Šis fakts ienesis savas korekcijas kārtējā STURM – pirmajā stāvā šajā naktī skanēs tikai Hārdija darbi.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
mur=(
0
Nu jaa un ...?! Jebkursh kaadreiz mirst..!!! :(
0
Patiešām žēl... Cik tad sen viņš tiešām bija redzams un dzirdams kā pats omulības un asprātības iemiesojums...
Tas tomēr ir kaut kāds lāsts... Cik rokmūziķi gan nav pāragri miruši pēdējo gadu laikā... Daudziem smagas kaites - atrasts galvas smadzeņu audzējs Čakam Šuldineram, R.I.P., Džeimsam Mērfijam, Bobijam "Blitzam" (Overkill)... Vienam vietējam rokmūziķim pie mums šeit arī...
Tad vēl visādi nelaimes gadījumi, kā ar to Fintroll ģitāristu pagājušgad...
Pilnīgs vajprāts...
0
hmm, nemaz nezinaaju,ka ir aizgaajis arii Overkill vokaals. Cik sen tas jau?
0
Aizgaajis, tfu-tfu-tfu, par laimi vinsh nav gan... Tachu ar taadu kaiti dziivoshana gan droshi vien nav diez cik patiikama...
0
Dzīvošana vispār nekad nav bijusi patīkama...
0
Tādēļ jau ir METĀLS, lai uzturētu možu garu :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas