Reincarnation of Benjamin Bree
0
Ko tauta saka par pirmo singlu iz jaunā Iron Maiden albuma?
Tiem, kas nav dzirdējuši, iemetu video rockvideo.blogiem.lv/2006/09/08/2273.htm...
Tiem, kas nav dzirdējuši, iemetu video rockvideo.blogiem.lv/2006/09/08/2273.htm...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vui, kāds lēnīgs jaunietis :D Sen jau viss albums ir noklausīts, un jāteic, ka lielākoties izklausās apmēram tikpat bezzobains kā tas singls. Sevišķi slikts it kā nav, bet nu nez... gaidīju ko labāku. Tipa izklausās Brave New World (kas man varen patīk), tikai ar vienu pautu. Tā jau meldijas smukas, utt., bet žāvas dzen virsū. Varbūt jāmēģina paklausīties vēl.
0
no tā albūma nekā nav.... kautkādas balādes.. pff...
0
Nekas nekad nepārspēs "Seven sin of seven son" jeb kā tur bija par tiem grēkiem un dēliem :):):)
0
Albūms labs.Tikai pārāk velk uz episko galu.Nav vairs to jautro ritmiņu un visādu citu izdarību.Pārāk nobriedusi un nopietna mūzika.
0
Sonne - albuums saucaas "Seventh Son of a Seventh Son" , nekas par greekiem nav mineets...
0
^^^ paldies ka palaboji!
Es pēdējo reizi viņu klausījos gadus 5 atpakaļ :)
Es pēdējo reizi viņu klausījos gadus 5 atpakaļ :)
0
Hm, normāla maidenu dziesma, vienkārša ar uzsvaru uz balsi un storiju!
0
Hm, normāla maidenu dziesma, vienkārša ar uzsvaru uz balsi un storiju!
0
Grēki tur figurē pirmās dziesmas iesākumā, kas skan "Seven deadly sins / Seven ways to win / Seven holy paths to hell / And your trip begins".
Beidzot dabūju arī "A Matter of Life and Death", cik nu esmu paspējis paklausīties, sajūtas tiešām ir, ka klausos "Brave New World, Vol. 2".
Beidzot dabūju arī "A Matter of Life and Death", cik nu esmu paspējis paklausīties, sajūtas tiešām ir, ka klausos "Brave New World, Vol. 2".
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!