Rolling over Beethoven
0
Varbūt vietējie viedie varētu ieteikt kādus izpildītājus ar neoklasisku ievirzi/piesitienu?...
Vells, ku smuki...
www.guitars.ru/04/vz/Vivaldi.mp3...
Vells, ku smuki...
www.guitars.ru/04/vz/Vivaldi.mp3...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nez vai tas ko meklē, bet, ja nu, tad
profile.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
0
To trako bābu The Great Kat droši vien zināsi?
0
Katharina Thomas :):):)
0
Korķi, paldies, derēs gan.
Jā; Kate ir visnotaļ... Esot teikusi, ka neierakstīšot vairs ne noti, līdz viņās pirmais albums nebūšot sasniedzis miljonu lielu tirāžu. Mute par platu :)
Bet nu jūs, lūdzu, aktīvāk - derēs arī Malmstīna, Metallica u.tml. pakaļskrējēji...
Starp citu, vai WrongTale nemaz vairs šeit neieskatās? :D
Jā; Kate ir visnotaļ... Esot teikusi, ka neierakstīšot vairs ne noti, līdz viņās pirmais albums nebūšot sasniedzis miljonu lielu tirāžu. Mute par platu :)
Bet nu jūs, lūdzu, aktīvāk - derēs arī Malmstīna, Metallica u.tml. pakaļskrējēji...
Starp citu, vai WrongTale nemaz vairs šeit neieskatās? :D
0
Cacopohony. Lielisks neoklasiskais ģitārduets.
0
Ak jā. Vēl bija kaut kāds korejietis ar nick name JerryC, kurš spēlēja savu interpretāciju par Pahelbela kanonu. Viņa video var atrast youtube`ē.
0
Cacophony - tas tak pats Mārtijs Frīdmans; njā, piemirsies jau, kad pēdējoreiz klausījos šo projektu, un vai pašam maz bij tāieraksti... Jebkurā gadījumā paldies par atgādinājumu; un vispār paldies.
Nu, un vēl?... :)
Nu, un vēl?... :)
0
Nu jā...Mārtijs bija gan. Bet vēl tur bija arī Džeisons Bekers. To ar var paklausīties, ja vēl nav klausīts.
Vairāk nekas īpašs nenāk prātā...
Vairāk nekas īpašs nenāk prātā...
0
Rongteilam pusģimene slimnīcā, jāaprūpē otra tās puse, jāstudē divās vietās, jāstrādā un jānokopj drausais bardaks pēc nemākulīga remonta, so...
anyway:
Symphony X ir zināms, vai ne?
Adagio arī? Pirmais albums, IMHO, ir vislabākais. Viņu zviedru vies-taustiņnieks sataisījis veselu kaudzi ar neoclassical albumiem, ar tādām grupām kā Majestic, Space Odyssey, Silver Seraph, u.c. - visas diezgan OK, bet nekas īpašīgs.
vēl ir japāņi Concerto Moon (ar japoškām raksturīgi specifisko vokālu, ko ne katrs panes)
Kenziner arī te varētu ieskaitīt. Moš arī Artension.
anyway:
Symphony X ir zināms, vai ne?
Adagio arī? Pirmais albums, IMHO, ir vislabākais. Viņu zviedru vies-taustiņnieks sataisījis veselu kaudzi ar neoclassical albumiem, ar tādām grupām kā Majestic, Space Odyssey, Silver Seraph, u.c. - visas diezgan OK, bet nekas īpašīgs.
vēl ir japāņi Concerto Moon (ar japoškām raksturīgi specifisko vokālu, ko ne katrs panes)
Kenziner arī te varētu ieskaitīt. Moš arī Artension.
0
Liels paldies; lai Tavai ģimenei laba veselība! :)
0
Greg Howe, kas pazīstams ar Art Rock stilā ieturētiem albumiņiem (tā Neo-Classical ievirze, gan tāda nosacīta, vismaz manā skatījumā). Extraction (2003) stipri jazzisks -> profile.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
Yngwie Malmsteen, viens no pasaules ģitār virtuļ zauriem, kas bij apsēsts ar tādiez nemazāk ievērības cienīgiem zauriem, kā Bahs, Bēthovens, Paganini. tiesa pats neesu uz tu ar šā daiļradi.
Randy Rhoads - viens no Neo-Classical metal žanra tēviem.
Yngwie Malmsteen, viens no pasaules ģitār virtuļ zauriem, kas bij apsēsts ar tādiez nemazāk ievērības cienīgiem zauriem, kā Bahs, Bēthovens, Paganini. tiesa pats neesu uz tu ar šā daiļradi.
Randy Rhoads - viens no Neo-Classical metal žanra tēviem.
0
Es zināju, ka kāds šeit noteikti kaut ko uzrakstīs par tiem pēdējiem diviem.
Grega Houva presē daudzkārt apvazātajam vārdam līdz šim kaut kā netiku pievērsis uzmanību; paldies, būs jāpalūko.
Grega Houva presē daudzkārt apvazātajam vārdam līdz šim kaut kā netiku pievērsis uzmanību; paldies, būs jāpalūko.
0
OK, es vēl drusku:
Euroforce ir laba grieķu grupa, kas 100% kopē Symphony X. Vokāls ir pilnīgs Russel Allen pakaļdarinājums (taču skan lieliski!), ģitārists vālē vienu neoklas poasāžu pēc otras. Visumā skan jauki.
Opus Atlantic un Reptilian - vēl divas zviedru neoklasiskās grupas.
Iron Mask - beļģu blicīte. Arī nav gluži briesmīgi.
Akashic ir brazīļi. Ciešāmi visumā
ir arī Narnia... pirmais disks man diezkā nepatika, bet pēdējie esot labāki.
arī spāņu Dark Moor šad tad iepin kādu neoklasisiku pasāžu - toreiz, kad viņiem vēl zaķis dziedāja.
PS. Greg Howe gan es šai kontekstā neiepītu...
Euroforce ir laba grieķu grupa, kas 100% kopē Symphony X. Vokāls ir pilnīgs Russel Allen pakaļdarinājums (taču skan lieliski!), ģitārists vālē vienu neoklas poasāžu pēc otras. Visumā skan jauki.
arī spāņu Dark Moor šad tad iepin kādu neoklasisiku pasāžu - toreiz, kad viņiem vēl zaķis dziedāja.
0
OK, es vēl drusku:
0
(āāā, faking krap, šitā gan negribēju)
0
Es Tevi tiešam apbrīnoju :) Paldies, būs kādu laiku ko darīt, nevajadzēs spamot šeit :)
0
Kanibal Korpus
vēl var paķert kautko no nu-clīr bombastic p0rn blekk klāsta, nu tu jau zini...
vēl var paķert kautko no nu-clīr bombastic p0rn blekk klāsta, nu tu jau zini...
0
Ā, vēl bija tādi Kenaibell Corpsasā ar savu IMO labāko albumu "Da Blaiding"
0
netīšām uzdūros vienam brīnumam Phantasia (profile.myspace.com/index.cfm?fuseactio...), kam ar roka smaguci tik pat liela līdzība, kā man ar gulbi no Gulbīšu ezera, bet tā kā jautāts bij par visko, kam kāds neoklasisks piesitiens, ta var uzlikt sīčiem, ja slinkums pasaku vakarā lasīt.
ar no līdzīgas maniaku sērijas (vien salīdzinoši ar iepriekšējo stipri smagāks. tā teikt sīčiem līdz 1 gada vecumam nav ieteicams klausīties) japošku Moi dix Mois -> profile.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
ar no līdzīgas maniaku sērijas (vien salīdzinoši ar iepriekšējo stipri smagāks. tā teikt sīčiem līdz 1 gada vecumam nav ieteicams klausīties) japošku Moi dix Mois -> profile.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
0
tikko atraku uz kompja Suspyre ar savu vienīgo disku The Silvery Image - tīri jauks, mazliet vieglāks un ne tik sarežģīts kā Symphony X, bet uz tās pašas šnites.
Ark Storm vēl ir, diezgan jauki japāņi. No diviem albumiem, kas man ir (kopā ir trīs), labākais ir The Everlasting Wheel
Ark Storm vēl ir, diezgan jauki japāņi. No diviem albumiem, kas man ir (kopā ir trīs), labākais ir The Everlasting Wheel
0
WrongTale kur tu dabuji Ark Storm?Visu dienu mekleju ne varu atrast
0
visas lietas atrodu torrentos, nekur citur...
+1
Cacophony - "Speed Metal Symphony", pēdējo dienu absolūtākais jumtrāvis!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!