Cannibal Corpse 2007,03,13
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ā ba tik ilgi....
0
ā ba tik ilgi....
0
Labrīt!
0
Cik tad jau var!!!Jau ir redzeeti simtam reizhu un muuzika ka nemainas ta nemainas!!Luuk tieshi shis death metal gan ir paniciigs!!!UN mans niks nav par godu/un nekad nav bvijis shaj blicei!!
Tik pat labi varetu sewi saukt par Cadaver.
Tad jau labak klausaama ir Corpsegraindera cita blice Paths of Possessions..melodiski, vietam velk uz In Flames spusi!
0
vnk super, gaidu jau sen... runaja jau ka bus sogad, bet ir ok!
0
Tev corpse neviens neliek tacu iet un klausities. :)
bet nu super gaidu ar nepacietibu. pedeja laika sitie ari panesas mana playliste.
0
Pa 1/2 gadu viss vēl var mainīties, kad nāks tuvāk tad arī redzēs kā būs
0
interesanti buutu zinaat, ko shie njems liidzi!?
0
Paths of Posessions nems liidzi!
0
arī noteikti zeķes kuras nesmird pēc kājām
0
shitaa tuure jau it kaa ir apstiprinaata...vinju maajas lapaa tas rakstiits...
0
Tur pa publiku tiks mētāti sagriezti embriji, sarecējušas asinis un iepuvuši miesas gabali no 1. slimnīcas operāciju zālēm? Kapē šādas grupas neuzstājas 1. slimnīcā?! Piemērotāku vietu iedomāties nevaru.
0
Sūdīga akustika tur, uzbliez pa snare drum un visi kurli momentā... Ņegaditsja!
0
aaa starp citu jaunzeelandee vai tad taa grupa vispaar ir atljauta???vinjiem tur tuure pa austraaliju ar buus...
0
Kaut kad nesen šiem aizliedza tūri Austrālijā, cik atceros. Grupu kā tādu jau aizliegt nevar, var tik aizliegt uzstāties un pārdot ierakstus.

Sakarā ar aizliegumu uzstāties AUstrālijā, reku viens labsvideo :)
www.youtube.com/watch?v=fc-V3NYckOI...
0
:D
0
nu hmz man si grupa ne visai! nu pastav loti maza iespeja ka es intereses pec aizietu! pie tam varu saderet ka biletes cena nebus maza lidz ar to visticamak neapmeklesu!
0
nu vismaz 10 ls...bet grupa ir to veer ta...pie tam es vinju redzeeshu dziivjajaa pirmo reizi..
0
to Corpse

laci, es tev ka vecam draugam nekad negribeju to teikt........
bet - TU VECIT ESI SAPISIES PRATA GALIGI, es jau kluseju pec high times un vel sur tur un pusgadu neko te neraxtiju...... bet tas taks nav izturams vairak....
ha ... vel par Cannibal Corpse (metal legendas nummur 1 pasaule) sita izteikties (zinot Tevi lti labi)... tas ir tikai nozelojami draugs milais. viniem nav nekas japierada, jo vinus apsteigt tehnika, talanta un specigakaja death radisana vispar diez vai kadam izdosies. ja, imidzzs nemainas, pozas uz steidzza ari, bet limenis, muzikas kvalitate un baudijums aug auguma. ja Tu nespej iebraukt vinos, tas tikai liecina, ka Tu biskit attistiba esi atpalicis.
neviens no set lv draugiem taviem vairs par tevi nedoma to agrak, Tu esi sacakarejis visu spregadams ka tads nenobriedis pusaudzis.
0
mjaaa, skolotājam spļaut ģīmī ar lielai drosmei jābūt ..
0
es uzskatu ka CC savā attīstībā apstājās pie Gallery Of Suicide. un ja vairs tā mūzika nepatīk, tad man piemēram absolūti nav intereses klausīties kaut kādu viņu spēles tehniku. tas jau skaidrs ka tehnika viņiem zaibiss, laika gaitā nostrādāta un močī viņi profesionāli, bet man personīgi viņu mūzika vairs neuzrunā, nesniedz baudu.
0
Sorry man skatijuma Gallery of Suicide ir sliktakais ko vini jebkad uztaisijusi! vienigas puslidz sliktias cd. Gore Obssessed bija jau kas zvergs , bet Kill - ta jau ir augstaka pilotaza.
Neviens jau neliek lausities ar varu, vienkarssi vinni sava mestariba attistas talak, bet acim redzot vinu muzikas kaukada veida cienitaji ne, jo nu ta acimredzot par sarezzggiitu.
0
Kā parasti izteikšos kā vecs perdelis...
Man vienīgais kas no viņiem patika ir Eaten Back To Live... un tikai arī tajos laikos, kad tas albūms bija iznācis, jo manā uztverē neviens nekad nepārspēs NAPALM DEATH - Scum albūmu...
0
ar tehniku vien nekur tālu netiks, ja mūzika nespēj uzrunāt klausītāju, tad varbūt ne klausītājos ir vaina ?
un vispār kāda starpība, ja kādam nepatīk, jāsāk uzreiz braukt augumā ?
Tev nepatīk Nicticorax ? kas Tu esi poperis, nesaproti blek pamatus ?
0
nu tā izskatās... bet es jau tik tā, radu noskaņu >:)

Mr. No offense
0
tried to set a MOOOOOOOOOOOOOOD! :O
0
Nez, es par Kanibāļiem beidzu fanot pēc "Tomb Of The Mutilated" albuma, kas manuprāt ir labākais. Vēl patīk "Bleeding" un "Vile", pārējie neinteresē, kas, protams, nenozīmē, ka nenovērtēju viņu prasmes, prosta neinteresē brutal death vairs:)
0
napalm death - scum? :))) kada zina neparspes:) ?
Ja ja, klasika utt. bet no muzikala viedokla tas cirks, bet labs protams:) Tur taks nav ko parspet. Untopia banished ir mana skatijuma vinu labakais darbs vai ari harmony corruption. sorry ja neuzraxtiju pareizi.

cannibal Corpse nespej uzrunat:)))))))) ziniet kas ir smieligi, kas dirs te nonstopa visi un gan jau ari citas zemes un majaslapas, bet kad vini atbrauc pie mums vai kur citur, tad tas ir ja neptas apmekletakasi smagais koncis tad viens no apmekletakajiem koncciem, dirs tik talak un iet tapat kratit paccku, ha!
0
napalm death - scum? :))) kada zina neparspes:) ?
^^^
ar tām izjūtām, ļoti tuvām eiforiskam orgasmam, kas man bija toreiz viņu "gaļu" klausoties!
0
Effigy of the Forgotten, bitches!
0
"tas ir ja neptas apmekletakasi smagais koncis tad viens no apmekletakajiem"
Un kā ar tādiem koncertiem, kā Dio, UDO un Judas Priest? Manuprāt, tie ir daudz labāk apmeklēti smagie konči...
0
neaizmirsīsim Paradise Lost 2004. gadā! 3000 klausītāju... :)
0
Aleluja!!!
0
vēl varētu noticēt ka 3000 apeklētāji :)) klausītāji noteikti uz pusi mazāk, hehehe
0
Nu dirš nonstopā visi, nu aiziet uz to konci, nu un? Es Cannibal Corpse labi ja pāris reizes gadā paklausos, bet viņu dzīvās uzstāšanās kvalitāti vienalga vērtēju pietiekami augstu, lai aizvilktos uz konci - lai arī jau vairākkārt bijuši te, tomēr katru mēnesi tādas grupas te nekoncertē.

btw, pats diem'xēl 1998. gadā uz CC konci nebiju, bet ir pamats aizdomām, ka par Udo un Dio konci apmeklētāks tas bija.
0
Tā jau viš ir, ka CC vieni noniecina, jo sakās šos atklausījušies, citiem nekad nav patikuši (vai ar kādreiz bija topā, bet tagad vairs neiet iekšā) un tad vēl citiem tā muldēšana vai ies uz konci, vai neies, jo cik var iet uz vienu un to pašu. Mans jautājums, cik koncertos tu esi CC redzējis un kādas emocijas šamo uzstāšanās tev ir radijusi ??
0
chaZZZrock, Tu labak pakluse:) es netaisos ar tevi un jus degeneratu trijotno vispar apspriesties, tu savu fantastisko intelekta limeni es ta nodemonstrejus, ka vienkarssi nelabi paliek Tevi redzot jau! Tu ar saviem Dio, Judas priest un doors vari mierigi ietuset citur kur.

korkkis,
biju uz pedejo reizi, un sausmigi gaidiju, jo abas ieprieksejas biju slimnica. Un tas bija kas fantastisks.
vel tikai behemoth speja atkartot.
0
Sonnenmensch
ja tadu pamatojumu es pienemu par napalm death:)
0
man akal labāk iet iekšā napalmi sākot ar Fear Emptiness Despair, ņemot vērā, ka nepatīk grind kā stils, bet visi nākamie ar fear ir kā zaptesmaize man kā saldummīlim, Scum nekad nav īpaši palicis prātā, ja nu vienīgi pieņemot, ka tas bija pirmais šāda tipa ieraksts, tāds ūūū >:)

aizvakar klausījos The Bleeding, rādīju draudzenei cik tas kruts muzons, šī pamatīgi iefanoja par dziļo growlu, vakar ievērtējām The Haunted (SFA), C.Barnes mums patīk >:)

Bet nekā tālāk par The Bleeding vairs nav.. vairs >:)
0
jā, es arī sāku štukot aizmest meilu Bārnsam, moš var viņu pielauzt, lai pārdod man kādu savu mikrofonu par 1000Ls kā minimums. Uzreiz cita skaņa.
0
P.S. Torture Killer ir spēks!
0
0
to Petenu malejs:
1)grind nepatik? interesanti ko Tu dari uz stage?
0
hell yeah, torture killer man nenormali patik. daudz labak par Six feet under. Ja kas, tad sakuma barnsa tur nebija nemaz, tad sakotneju vokill sie tadus grave atsita biskit.
0
to Hellhammer13:
zinu, ka skan amizanti, bet ausīs man grind neiet, bet spēlēt gan ir aizraujoši, inčīgi spēlēt stilu, kas ausīm netīk, bet izdomai un roķelēm dikti patīk >:)

P.S. cerams, ka skaņa būs laba un varēs Gatling ievērtēt >:0 Depo toreiz kāds pārcentās ar skaļumu, neko nevarēja saprast >:)
0
A uz steidža viņš pozē. :)

Tomēr, es vēlētos atgriezties pie Cannibal Corpse tēmas un pajautāt, kā jums, cien. klātesošie šķiet... khem..

Cannibal Corpse, nenoliedzami ir populārākā, visplašāk zināmā deathmetal grupa, kuras nosaukumu pat katrs urļiks zin nogārkt. Man nedaudz šķiba mute sāk palikt, kad savelku kopā visus galus, kas varētu būt pamatā šīs grupas vājprātīgajai atpazīstamībai. Nenoliegšu, ka zēni ļoti cītīgi ražo albumu virknes, pašaizliedzīgi dodās tūrēs, pat uz tādiem "miestiem" kā Latvija, un rūpīgi atbild uz katru interviju, nekad neapdalot nevienu jautājumu, kā arī nenogurstoši rūpējas par savu atbilstību tīrā, neatšķaidītā brutal death kareivja lomā. Ir tikai tāds sīkums, ka grupas, kas balstītas uz šādas konstrukcijas ir visai padaudz. Jā, grupas, kas spēlē kvalitatīvu, tīru death, vai brutal death, un neatzīst nekādas atkāpes no stila rāmjiem. Miljons no šīm grupam ir tikpat šokējoši teksti un albumu vāciņi kā CC, ja ne vēl ofensīvāki. Kāpēc tik plaši vienmēr izskan tas, ka tieši CC albums ir aizliegts tur un tur, un ka tieši CC koncerts tur un tur tiek nahrenizēts, vēl nesācies? Kāpēc tieši viņu teksti un albumu vāciņi kalpo kā piemērs visam "sliktajam" un "traumējošajam", ko piedāvā smagā mūzika? Jūs jau laikam sākat noprast uz kādām izvirtībām es tēmēju. :)))) Ja nu šie šķietami nevainīgie vīri to rūpīgi un apzināti organizē kāvienu lielu, sulīgu reklāmas kampaņu, radot ap sevi ažiotāžu, kas rodas gan dodoties ar atskrūvētu riteni apveltītā smagajā automašīnā cauri Ņujorkai uz kādu koncertu, nosprostojot satiksmi uz pāris stundām, lai visās ziņās pieminētu viņu vārdu, kā arī izsūtot vēstules uz attiecīgajām instancēm jau minēto albumu vāciņu un liriku sakarā, it kā no sašutušu babuku un vecu, aizskartu vīru, gādīgu tēvu un šokētu lielo māsu vārdā... tālāk jūsu varianti. :)))))

Es zinu, ka tas skan smieklīgi, bet manuprāt tā ir interesanta versija, kas varētu nedaudz atsvaidzināt šīs mūžīgās, stīvās, vienmēr vienādās tēmas par Cannibal Corpse. :*
0
Faun - tu neatklāji jaunu ameriku, tu vienkārši patici to, kas reklāmas biznesā tiek praktizēts jau gadiem ilgi. Tas ir ļoti labs un tālredzīgs menedžments.
0
vai tik CC nebija pirmie, kas dziedāja par gaļu un lika gaļu uz albuma vākiem, tāpēc ar viņiem tur tā ņemās? lai gan Carcass jau to izdarīja krietni agrāk ,un Carcass arī izbanoja Reek Of Putrefaction vāku, kurš atšķirībā no CC nebija uzzīmēts un vajadzēja nomainīt pret zīmējumu. Bet nu koncertus cik atceros neaizliedza.
0
baigais atsvaidzinājums izdevās :)
0
Neko jaunu nepasakot - man patiesi ir pie kājas, vai tā ir veiksmīga reklāmas kampaņa, vai ar šo zēnu neatlaidīgā/ ietiepīgā darbošanās lauciņā, kas šiem sirdij tuvs. Tas tač ir viens uzkrītošs fanātisma akts. Lai turpinātu tai pat virzienā, ko i pirms 15 gadiem darīja, ir jābūt ar iekšām. Kas par to, ka šiem šodien tāda popularitāte (ja kādam skauž ta, lai darbojas savā mūzikas lauciņā un agri vai vēlu augļi būs). Protams, ka retajam patīk, ja no albuma albumā noskaņas ir līdzīgas. Bez tam, ja tā nebūtu, atrastos, kas teiktu, ka tā ir kārtējā sevis pārdošana naudas taisīšanai un vēlme pēc nodrošinātām vecumdienām. To pat es rakstītu, ja runa būtu par citām profesijām/ darbības sfērām.

Pat tie teksti, ko mēs še forumā rakstām ir sevis reklamēšana, sava stiliņa veidošana.

Pirms kāda pusgada man viens bazārs darbā ar reperiem sanāca, kurā šie pēc pārs CC klipiņu noskatīšanās teicās - "nu tas ir vienkārši pizdec" !!

Ja ar pastāv kāda problēma, ta tā ir iekš tā apstākļa, ka mēs CC daiļradi uztvera vai nu pārāk nopietni (tieši), vai arī neuztveram nekā.
0
Bet tas, ko es piedzīvoju pēdējā CC koncī, kas še pie mums notika, toč bij gāziens no kātiem. Viens no nadaudziem priekšnesumiem, kurā auss varēja izšķirt visus mūzikas instrumentus.
0
korkkim apsaluti piekritu, acimredzot Tu biji to reto saraxta, kas tiesam ar pabaudija pasu muziku un speja atskkirt kas skan, nevis pie karteja rifina kruta tikai pkratiji pacckku.

0
Tiesi ta, cannibal Corpse ir izcili noslipets un izkopts menedzzments tapat ka muzika.

To fauns speciali...

redzi vecit, wretched spawn bonus dvd kas naca limitetaja versija klat ir superiga maza filmina par siem, kur atklajas (ipasi webster un jack owen), ka sie ir viena no inteligentakajam un atistitakajam bandam (ka cilveki ) vispar. un par liriku un vaciniem - webster pateica, ka mums vienkarssi patik gore stila ietureta lirika.

Un es par sevi ari varu teikt, visa visuma esmu normals cilvex , bet man sagada nezeligu baudu sadistiskas sausmenes, filmas par karu un tada pasa satura gramatas. paraleli tam visam man ir laba humora izjuta un es daudz smejos un macos/stradaju, ta ka nekas nenormals tas nav. ja cabnibal corpse patiktu poweristu pasakas par kosmosiem un rukkiem vai mocciem, tad gan jau ari tad par to raxtitu.
0
Es jau neko, es tikai sēžu un brīnos, cik pasaule ir piesātināta ar labu menedžmentu. Kur griezies, tur priekšā pa menedžmentam. Hei! Kuram tur sieriņi nes pa visu otro stāvu? Ož pēc kaimiņu Jurkas menedžmenta. :)
0
bet tāpat visiem nez kāpēc patīk aprunāt un runāt par CC, viedokļi gan nemainās...

Es paziņoju savu nostāju: Man no CC daiļrades patīk tikai The Bleeding un šis tas no iepriekš radītajiem ! >:)
0
Nu apsveicami:) vakar dabuju "kill" limiteto versiju ar navigu dizainu un paris interesantam fickam un vel bonusa naca dvd ar pilnu konci.
No vecakajiem milakais ir "butchered at birth" un no corpsegrindera laikmeta "gore obsessed" un sobridejais "kill".
0
hmmm... DVD gan būut inčīgi paskatīties, ja tur arī kaut kas ārpus končiem, par grupu, par tūrēm, crue...
0
tas ir tikai "wretched spawn" bonus dvd. man skiet ka "kill"bonus dvd ir tikai viens lielais pilnais koncis, nepaspeju vel paskatities, diemzel del visam savam aktivitatem nakas visu brivo laiku veltit miegam (ari ne vienmer sanak:)
0
LP `Butchered At Birth` 1991
EP `Hammer Smashed Face` 1993
tas viss mans priekšstats par CC, protams, arī pēdējais apmeklētais koncis, kurš bija viens no labākajiem pasākumiem Latvijā.
0
LP? tatad tev ir vinila formats?
butchered at birth ir labakais mana skatijuma ar vel barnsu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas