grupa meklee bungieri
0
nu tas ir vairaak uz hc pusi, bet pa cik dazhas muusu dziesmas var attiecinaat pie metalcore, rakstaam arii sheit. jaa, un muusu ieprieksheejais dramers speeleeja ar kardaanu :D veelams lai buutu nopietna attieksme pret muuziku, lai clvks gribeetu attiistiities kopaa ar grupu. SVARIIGI! iesaaceeji mees neesam, un taadeelj iesaaceejus arii negribam.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
vecās ziņģes, jaunās skaņās :)))
0
Klau, dereetu uztaisiit statistiku, vai ir kāds atradis jaunu grupas dalībnieku caur šito saitu ;DDD
0
Vai arī statistiku ar grupām kuras meklē buņģieri.
0
un apbalvot tos, kuri ir dabūjuši kādu bunģieri..
0
apbalvot bungjieri kuru dabuujushas visvairaak grupas :D
0
Nu te kādu brīdi bija aktuāla tēma "Lazarus" un vēlāk mūsu sakarā kāds (laikam Intars) atrada un izgaismoja tēmu "vajag tikai vēlēšanos". Ar to mēs atradām savu bunģieri ;) Un šķiet, ka senākos laikos mēs kādreizējo vokālistu arī šeit atradām. To, kas te pazīstams kā Inorcist...
0
Inrocists ar pie jums ir bijis? blje es nospragshu no smiekliem...
0
Kā grupu sauc????
0
visiem paldies par komentaariem. vispaar kad cilveeks (piemeeram, es) raksta sludinaajumu, vai nu uz foruma vai nee, vinjsh cer atrast atsauksmes uz savu sludinaajumu, nevis pasakas par to, ka ir bundzinieku deficiits un neviens caur sho forumu neko neatrada.

ja kas tik un taa ir bundzinieks, kuru interesee HC un kursh grib piedaaliities interesantaa (tieshaam interesantaa, mees piedaavaajam ljoti netriviaalu muuziku, kaut praktiski veel neesam zinaami) projektaa, vai kas zin kaadu taadu bungjieri , varat rakstiit uz e-mailu, kas ir noraadiits manaa profiilaa. ja nee, tad labaak nerakstiet neko.

p.s. mees saucaamies deflagrata.
0
a huļiš tu mana vectēva bildi savā profilā ielicis esi, baigi kruc jūties, krāniņš nesacēlās ?!

" p.s. mees saucaamies deflagrata." pizdec !! un es atkal tava vecmāmiņa ?? ko tu te visiem brauc augumā, ei nomazgā rokas un marš pie galda pankūkas locīt iekšā.

nu ko, pirmais uzbrauciens kādam jaunajā gadā !! :)))))
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas