Grupa meklē ģitāristu.
0
Grupa meklē soloģitāristu. Vēlama skatuves pieredze, var arī bez. Jābūt augstam vai labam tehnikas līmenim. Stils - technical death metal.
Kontakti - 29929582
Kontakti - 29929582
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
mani njemsiet?!
0
ok, ja 3 gadus varat pagaidīt līdz "līmenim", tad es eju... ;DD
0
+ņemiet roofu tas jau baigais vecis! viņam ir krutaa ģitaara, nebuus kauns iet pie death metaalisitem ;)
0
ja es labi spēlētu pieteiktos, bet ar manu spēlēt prasmi labāk tehniskajos nelīst.
0
jums i kāds mp3 ar?
0
obligatorisks nosacijums rhoads forma :D man tadas majas divas :D vai F serija ar der? anyway esmu basists ta ka nespid :) bet stils jau daudzsološs :)
PS:defina augstu un labu līmeni?
PS:defina augstu un labu līmeni?
0
mjaa vampiir ... atziimejies ar to ka esi basists... nu zajebis... man prieks par tevi! :D
piemeeram : zinnojums... barinns jautru dzeku meklee idiotu par kuru panirgaties ...
Vampiirs atbild : es nesmu idiots, bet kretiins... taa kaa nespiid :) bet kretiins esmu daudzsoloss :)
piemeeram : zinnojums... barinns jautru dzeku meklee idiotu par kuru panirgaties ...
Vampiirs atbild : es nesmu idiots, bet kretiins... taa kaa nespiid :) bet kretiins esmu daudzsoloss :)
0
Slayerman, aizej tak kaut reizi dzīvē pie kādas grupas uz mēģi ;)
Tu tak mājās sēdēdams nevari objektīvi novērtēt savu līmeni. Aizej pie šiem uz mēģi, jo kas zin - varbūt viņiem tavs līmenis liksies gana labs ;)
Nav ko baidīties - par sliktu spēlēšanu pa kuli viņi tev nespers :)
Tu tak mājās sēdēdams nevari objektīvi novērtēt savu līmeni. Aizej pie šiem uz mēģi, jo kas zin - varbūt viņiem tavs līmenis liksies gana labs ;)
Nav ko baidīties - par sliktu spēlēšanu pa kuli viņi tev nespers :)
0
droši zini? >:D
0
jaa, sist toch neviens nesit, pat ja izgaažās, pasaka veel ka piezvaniis
0
nu par to sishanu. nebuutu tik dorshs. Ja aiziesi pie true black metal dzekiem un izskatities neparliecinoshs,var gadities plaani.
0
vo vo izraus sirdi un izbaros āžiem..
0
vai otrādi izraus sirdi āzim un liks tev to apēst
0
nu kada vaina, veel eedamais par velti, kur tu veel taadu dabuus?
0
cietuma
0
cietumā tik miljonāri sēž:(
0
:D :D :D :D :D
0
ekselenti :D
0
atcerējos ka bij tāds viens garšīgs saldējums
Exelence, mmmmmmm
Exelence, mmmmmmm
0
bij tāds labssaldejums 'čau'.Istenībā jau nebij gan labs bet pa 9 kapeikām:)karstā laikā kādi 4 vienā ēdienreizē ..ņamm:)
0
es reiz izdomaju ka butu jarazo, sasaldets alus uz kociniem vot tas tik butu saldejums
0
vecīt,šitā ideja ir no zelta:)bet grūti būtu pārāk stipru alu sasldēt-galugalā spirts diezgan daudz sastāvā:( a bet kaukāds saldējums ar iesala garšu būtu zaibis:)
0
es ja kas vienreiz tā izdariju
alu ieliku saldētavā lai ātrāk atdziest
kad atcerejos, tas jau bij sasalis un man to nācās laizīt taka jungle pop
alu ieliku saldētavā lai ātrāk atdziest
kad atcerejos, tas jau bij sasalis un man to nācās laizīt taka jungle pop
0
nuu,es vienreiz ieliku tervetes 0,5 alu saldetava..rezultats bija briesmigs- korkjis izspradzis,sasalushas putas, diemzheel bij jaaizmet aaraa pa logu :((
0
nu vaidzēja kausā ieliet
0
nu jaa.. peec kara visi gudri :D
reiz ai karambaa visus dzina prom,bet alus bij palicis,un ar visu kausu aizvilkos maajaas.. 2min gaajiena attalumaa.. peec tam alus veel ilgi kausaa ledusskapii staveeja :D
reiz ai karambaa visus dzina prom,bet alus bij palicis,un ar visu kausu aizvilkos maajaas.. 2min gaajiena attalumaa.. peec tam alus veel ilgi kausaa ledusskapii staveeja :D
0
sen nebiju ielidis... paldies ninja par savu bernudarza aspratibu... paradiji sevi no gashakas puses
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!