Vārda diena
0
nu ko šodien Hevijam vārda diena. Šodien klausamies tikai heavy metal... m/ :D kautkaa jaarespektee. šodien laikam pirmo reizi jāiedzer par to ka pirmo reizi svinu muuzikas stilam vaarda dienu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jauks vārds :D
0
es ar tādu gribētu
0
nu kad buus tev dēls- iedisi viņam.
0
nu deelam Hevijs un meitai Blekija :D

P.S. Trašijs, Poverijs, Desijs un Folkijs arī ir :D
0
Kaut kādi kitajozi nesen savu meitu par Metallicu bija nosaukuši...
0
Intar, ja runājam par neseno gadījumu, tad tie bija zviedri ;)
0
nabaga meita
0
Vai tik Levitam no Remains dēls nebija Čaks (pēc Šuldinera, ne Aleksandra)?
0
Nevis bija, bet ir.
0
Pardon.
0
jē rait.

nabaga hevijs.
0
Poverijs ir labs :DDD
0
@Intars: zviedrijā tas bija. Bet, protams, nacjonalitāte nebija atklāta.

Kādas LV grupas bundziniekam dēls ir Deivids - par godu Masteinam. Man savulaik bija paziņa, kurš, ja nemaldos, puiku nosauca par Keriju. Kinga vārdā. bet vispār jau pasaule to vairāk pazīst kā siev. vārdu :) Šim sieva gribējusi nosaukt Malmstīna vārdā par Ingviju. Es nodrebu iedomādamies, ko tas puisis (jo viņam ir kādi 18 gadi, ja vēl dzīvs, prorams) skolā būtu pārcietis.

Jā, kam ir divi puikas, var tos nosaukt par Ričiju un Poveriju :) Es kaut kā nokautrējos. Nosaucu ...teiksim, Šīpersa un Kristija vārdos. Lai gan ne viens, ne otrs man nav elku vidū. un attieīgi, par šiem nedomāju, vārdus gudrodams.
Toties sievas ieteiktajam vārdam uzliku veto, nodrebinādamies iedomājoties Šenkeru (to, kurš Skorpjos), un man vienalga, ka Virga puiku nosauca šamā vārdā
0
starp citu - es nevaru saprast, kāpēc Šārlotes tiek sauktas par Čārlijām. Kādam ir idejas?
0
@WrongTale: ā, nu var būt, vnk tur, kur par šo uzzināju, bija links uz kādu ķīniešu saitu.

@mazais2: varbūt tāpēc, ka rakstās Charlotte?
0
a simpsonos tachu bija klauns krastijs. laikam senchi par crust pavilkushies. tapee arii deels sanaacis klauns noziedznieks
0
:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas