True Satanic Pokemon Theme
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nē, sūds
0
Par garu, lai es spētu noskatīties.
0
Herņa galīga...
0
vai tiešām vaidzēja man sabojāt šo skaisto rītu šo divu pōzerisko pidaru videō. ;(
0
eu, šitā ākstīšanās jau nopietni sāk besīt. Arī ākstīties ir jāmāk. Stulbie pidarasi.
0
0
Sonne : labs :D
Es gan promiļu agregātstāvoklī no krēsla dēļ šī novēlos aiz smiekliem : www.youtube.com/watch?v=w2SH0zO_Mpk...
Vecs kā pasaule (nezinu kāpēc no jūtūbas dzēsts) : www.wrzuta.pl/film/ojCRZa9FtA/mer...
Es gan promiļu agregātstāvoklī no krēsla dēļ šī novēlos aiz smiekliem : www.youtube.com/watch?v=w2SH0zO_Mpk...
Vecs kā pasaule (nezinu kāpēc no jūtūbas dzēsts) : www.wrzuta.pl/film/ojCRZa9FtA/mer...
0
jā, bad nun bija baigi labais, ilgi smējāmies :D
0
tas par cradle bija pizģec :D bļe uz šito ir jābūt talantam :D
0
Kā tehnika iet uz priekšu ! Immortal parodija tehniski ir labāka (atkaitot audio sinhronizācijas problēmas) par oriģinālu ...
0
Blade - man ir ne-Tūbes variants kompī, un ar sinhronizāciju viss ir kārtībā!
0
Psc, tā kraukļpīles parodija jau tik labi uztaisīta, ka pat smiekli lāgā nenāk.
0
Pats taisīji ? :D
Immortal klips laikam 1996.gadā taisīts. Tagad labāku katrs pats ar handkamu par pāris simtiem un kādu krekotu coreli vai uleadu var uzbliezt.
Immortal klips laikam 1996.gadā taisīts. Tagad labāku katrs pats ar handkamu par pāris simtiem un kādu krekotu coreli vai uleadu var uzbliezt.
0
blaa tas merduk ir speeks. un dziesma arii perfekta pati par sevi (iznjemot piedziedaajumu kas neiederaas iisti kompoziicijaa)
0
a par cradle of filth skarbi bet patiesi
0
Damn, tas pokemon theme song pats par sevi tīri normāls gabals. Nedaudz vairāk zāģi un būtu kārtīgs heavy/power :)
0
Šitas gan labs: www.youtube.com/watch?v=HSLdtTbUbtc...
0
Visi pasaules transvestīti apvienojaties!
0
marle : tas nu gan bija pretīgi :/
0
tik recigi :D:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!