Aktuaalo grupu top
0
Varbuut lai izveiriitos no tekstiem "cik forsha grupa, buutu labi ja vinji atbrauktu" (sk. /forum/8695/), varbuut tad kad buus gatava registraacija uztaisiit kaadu grupu topu. Nau taa ka man nepatiik visaadas grupu apsprieshanas, bet teksts "jaa, shitie ir forshi" liekas stulbs. Buutu tops, cilveeki arii uzzinaatu, cik ljoti vinju grupa patiik arii citiem.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Precizeeshu savu ideju. Ja reiz buus profili, tad vareetu reizi nedeeljaa nobalsot par kaadu no grupaam, vienalga kaadaa sakaraa, vai kaadam shii grupa ir atklaajums, vai ir iznaacis kaads jauns albuums, vai kaada interesanta zinja shaas grupas sakaraa, cilveeks vienkaarshi nobalso par grupu nepamatojot savu izveeli. Taa arii veidotos uz konkreeto briidi aktuaalaako grupu tops.

Protams es saprotu, ka shoto korekti realizeet buus diezgan sarezhgiiti, bet ja nu kaadreiz.
0
Jā jā. To varētu gan uztaisīt, tikai par topu saukt kaut kā negribās, jo tas ir tāds stulbs, novazāts vārds, ko parasti attiecina uz pārdotāko vai atskaņotāko dziesmu sarakstu.
0
Labākās grupas, vai iecienītākās, varētu aizstāt vārdu virsotne (Tops)
0
Jaa, ideja laba. Tikai tad buutu jaabuut iespeejai pieteikt saveejo grupu nevis tikai izveeleeties no jau esoshaa saraksta.
0
Nu skaidrs ka ierakstiit savu. Tas jau nav sarezhgiiti. Es pat vareetu uzrakstiit SQL proceduuru, cik tur taa darba. Ja rokas nebuus shkiibas uzrakstiit pareizi grupas nosaukumu, tad jau grupas nosaukums ir pietiekams identifikators. Vieniigi ar grupaam no dazhaadaam valstiim ar vienaadu nosaukumu buus probleemas, bet nu... tas jau ir realizaacijas jautaajums.
0
zeel ka tas tops kaa nav taa nav vispaar pat rteaalaaks buutu albumu tops grupas tas taa tur man liekas ne kas ilgi nemainiisiesstaavess uz vietas
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas