Sākam trennēties ;)
0
www.youtube.com/watch?v=_bmRQD07HV0...

Tā kā līdz nākamai otrdienai brīvu paņēmu, varēšu patrennēties. Ar zandali fisforšāk :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
hhehee, man visslabak patik ataisit pudeles pret kadu apmaliti, majas visi istabas kresli un skapis ir apdriskati :D
0
Bonuss, bet ar skrūvēšanu:

www.youtube.com/watch?v=G6tVMcdgx44...
0
Tīri vai jāšaubās par to ka viņiem tās pudeles tur normāli tiek aiztaisītas. Jebšu tas korķis tur tāda paskata pēc uzstutēts. Normālam alum pudeles aiztaisa normāli, bet pasterizētajam mēslam, par kuru nav jābaidās ka sabojāsies, korķi uzliek tikai tāpēc, lai neizlīst...
0
Practice ...

Tā tomēr bija kepka nevis zandale (ar zandali noteikti vieglāk). Tātad, ja Hopkins blakām, aliņu vienmēr varēs attaisīt :D
0
...un pēc tam mūkt no Hopkina...:)))
0
a kaads ar spichku kastiiti maak? :)
0
jā.
0
Za bazar otveķiš ? Liekas bišķi par maigu. Es nupat ar to papīra lapu pamēģināju, bet tik nedaudz atliekt sanāca. Laikam pārāk cieši nenotinu. Nākamo pudžu ar ķemmi mēģināšu atmaukt. Vismaz vienmēr līdz. Atslēgas arī, bet ar tām ne reizi vien jau taisīts.
0
vismz iemesls dzert alu bus, lai iemacitos ataisit pudeles ar dazadiem prieksmetiem :D
0
es kaadreiz ar zobiem taisiiju, liidz aplauzu ;)
0
Nu malači, es pat ne vienmēr ar šķiltavām māku attaisīt!
0
Pff, paņemt viena ražotāja pudelītes... Davai, ņem visu pēc kārtas no rimi plauktiem, tad es paskatīšos.
0
Mums un Čehiem tie korķīši stingrāki, ar papīru neattaisīsi.

Ar šķiltavām tik nedaudz grūtāk kā ar otru pudeli.

Bet plastmasas ķemme nerullē ... galds kā parasti izpalīdzēja.
0
ar kerzu var, arī ar gičas grifa galu (kgan labāk nē), tač mobilais vēl. Ai, tak ar gandrīz jebko.
0
bauskas alum kaadreiz korkjis bija baigi uzsists...tagat nez, sen nav dzerts =]
0
ar gredzenu i diezgan stiliigi ^^
0
Bauskai korķis aizvien ir diezgan stingrs, ar zobiem ilgi jāņemās...
0
>Za bazar otveķiš ? Liekas bišķi par maigu. Es nupat ar to papīra
>lapu pamēģināju, bet tik nedaudz atliekt sanāca. Laikam pārāk >cieši nenotinu. Nākamo pudžu ar ķemmi mēģināšu atmaukt. Vismaz
>vienmēr līdz. Atslēgas arī, bet ar tām ne reizi vien jau taisīts.

ir darīts un ne vienu reizi vien. protams atkarīgs arī no sērkociņu kastītes.
0
... un alus pudeles

Budvaiseram ar papīru sanāca atliekt, bet Līvu Alum ņihuja ...
0
Joka pēc paprovēju - ar papīru atbliezt Tērvetes Seņjčū bez starpgadījumiem. Fukkē, vajag safilmēt vietējo korķparādi...
0
Ar ķemmi esmu taisījis, ir ok. otra pudele, šķiltavas, gredzens - tā jau klaiska, kas jāprot katram alus dzērājam :D Zobus gan man žēl; būtu kāds metāla dzeroklis, tad moš arī taisītu :D Ar kepku nebija ienācis prātā, tas varētu būt viens no praktiskākajiem variantiem.
0
Savlaikar ķemmi vien taisīju (viņai gan vienā galā bija attaisāmais :D). Ar šķiltavām pārāk labi man nesanāk, bet varbūt sūdīgas gadās, vairāk pašas drupinās nekā korķi sper vaļā...

doomed varētu nofilmēt kā ar sērkoku kasti taisa ...
0
varu nofilmēt. varbūt ne šodien, bet mierīgi.
0
Tad tik iebliet ūTrubā. Znaj naših, tā teikt.

Ko vēl tādu varētu izdomāt? Ar kājas nagu ?

Pret veļļuka stūri baigi labi sanāk, tik pirmajā reizē arī daļu no pudeles malas nošņāpu :) Pret monitora malu ar droši vien ka viegli, bet kautkā negribās ... Redzēju arī kā ar CD kastīti taisa. Nez vai ar pašu plāceni ar var, pārāk elastīgs ...
0
Gan jau ka var, ja uz kantes pret kaut ko atbalsta. diez vai gan tas cd pēc tma būs lietojams.
0
Ja tev ir kante uz kā atbalstīt, tad jau labāk pret to kanti taisīt, ja tik tā nav apaļa.
0
vienojamies tik par konkrētu alus pudeļu šķirni.
dzeru užavnieku, bauskas, tērveti, baltiku 5 vai 8.
0
A kā tu iekš video pierādīsi, ka tā pudele nebij jau iepriekš atkorķēta? ;)
0
Ņemam katrs pa kastei alus, dodamies brīvdabā, rādam ko mākam :)
0
Vo! Beidzot kāds prātīks vārds!
0
Apelsīnu sula > Alus
0
Šitajā ar aizdomīgi viegli nāk vaļā:
www.youtube.com/watch?v=e8ubzzcOMP0...

KŽ un tās afterparty neslikts poligons ...
0
ar zobiem paaraak aizdomiigi viegli attaisiija
0
a kas tur grūts, ja korķis jau līdz pusei vaļā?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Hugob (20 gadi)
Vills (13 gadi)
Zigfrīds Muktupā (7 gadi)
prikols154 (1 gadiņš)
Viskas