Urskumug albums "Pāreja&qu
0
Nu tauta, kuri ir iegaadajushies albumu ta padalaas paardomas par sho darbu. Man personiigi domaat, pilnai laimei kaukas pietruukst... kas tieshi... nu nezi, noklausiishos veel kaadas reizes 20 ta varbuut pametiishu kaadu viediibu shai sakaraa.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
hmmm, man pietruukst prezentaacijas! kur ir prezentaacija! a? a to tik koncii maniiju disku paardodamies, a info nikaads ;(
0
kur var dabūt? man koncī nebija pietiekoši resursu, lai arī CD varētu atļauties....
0
CD bija ljoti leets. Nu infa protams vareeja buut, tas ir fakts, un logo arii taads ka uzreiz i neiebrauksi ka tas ir Urskumug. Bet nu pie taa ljauzhu daudzuma kas tur bija, paardots bija smiekliigi maz. Un cilveeki veel grib veikalus kur aksesuaarus paardod... (no coments).
0
Lai dabuutu Urskumug:
mail: beverina_dsm@inbox.lv
0
es jau ar Kraukli sarunāju...
0
:) Ir jau arii citi, kas nevar ar Kraukli sarunaat. :)
0
URSKUMUG CD BUUS PIEEJAMI NAAKAMAAS NEDEELJAS BEIGAAS/AIZNAAKAMAAS SAAKUMAA. SHAI SAKARAA ZVANIIT PA TEL.6511874 MAERO (VAR ARII ZVANIIT, JA KAADS VEELAS GRUPAA SPEELEET BASU). UZ TO LAIKU VAJADZEETU ARII BUUT GATAVAI GRUPAS MAAJAS LAPAI.
0
Vai maajas lapaa buus sempli?
0
Buus kaut kas Mp3, video utt.
0
Albūms ir labu labais! Visu cieņu. Kopš otrdienas 80% raidlaika uz mana datora skaņukartes aizņem "Pāreja"!
0
Heeeee tas ir taads prieks sirdii man aarpraac sen jau to gaidiiju un loti pat.Ticu ka tas albuums ir loti labs.Man jau loti tiikoja Urskumug kur nu veel vinju albuumu dzirdet.
0
Urskumug forevaaaa!!
0
A šito albumu būtu jāskaita par demo vai par Full-length?www.myrrthront... saka, ka demo, www.metal-archives.com saka, ka full-length. Kā tad īsti ir?
0
Tas ka self-relased liek domaat par demo. Ir gan tam visam viena teema, taakaa vareetu vilkt uz albuumu, bet taa jau ir filozofija IMHO.
0
vai tad full obligāti jābūt 72 minūtēm? Es domāju, ka šitas ir full, nevis demo
0
Kaads nezin, kaa vini daraas ar basu, dzirdams i, bet uz skatuves nav.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas