Rihards atkal prom no Skyforge
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
A kam tagad viegli ...
0
Cerams ka pārāk lēnīgas tās dziesmas nebūs. Tak tautai gribas kārtīgu rīboņu ar zibeņiem.
0
rihards gribeeja radikalitaati. a skyforger pamazaam paliek par rokgrupu. cerams ka vinja nihilisms un muzikaalais potenciaals radiis piepildiijumu
0
ganjau atgriezīsies pēc kāda laika
0
laigan diezvai atgriezīsies , derētu atkal motoru viņa vietā
0
Rihards gribēja, lai grupa izsistos kaut kur nedaudz augstāk un sāktu pati pelnīt ar saviem šoviem un mūziku. Tas arī bija viņa un Pētera visu laiku ilgušais konflikts, jo Pēteris, pēc viņa vārdiem savukārt gribēja palikt par labu grupu metāla underground-ā. Pie tam tur esot bijušas arī nesaskaņas attiecībā uz muzikālo ideju izmantojumu. Tā, ka Rihards man vienā tikšanās pie alus kausa reizē, neilgi pirms pēdējiem FORGER-u koncertiem Eiropā, tā arī pateica, ka lai turpinātu sadarboties ar FORGER-iem, viņš uzstādīs koplīguma prasību, un, ja tas netiks pieņemts, tad grupu pametīs. Bet Motoru Pēteris diez vai atpakaļ ņems - tur bijušas citas nianses... Bet ne jau es te tas spriedējs - dzīvosim - redzēsim. Bet spēlēt protošajiem un ieinteresētajiem gan ieteiktu padrillēties uz ģitāras tā krietnāk to pašu SKY-ju gabalus - tak gan jau, ka Pēteris un Co. izsludinās kaut kādu konkursu uz vakanci.
0
Būtu interesanti, ja Motors ar Rihardu kopprojektu uzblieztu. :]
0
...man vienmēr vislabāk ir patikušas tās dziesmas, kas ir bijušas Riharda dziesmas, nu - tīri gaumes ziņā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas