0
[#]

mjaa, afigennais review, pat vairs nezinu, ko lai klaat pieraksta ;))

koncis bija konkreeti izdevies un tautas bija dikti daudz, shkjiet apmeeram maximaalais skaits, ko Kabataa var saruumeet (kaut ko taa kaa dzirdeeju par 450 paardotaam biljeteem), kas viesh ceriibas, ka shaadi pasaakumi tuvaakajaa naakotnee vareetu arii atkaartoties (15. novembrii Salamandraa buushot Impaled Nazarene :) No koncii speeleejoshajaam bandaam principaa redzeeju tikai Behemoth... Preternatural paklausiijos ar vienu ausi, alu streebdams netaalu no skatuves - izskataas, ka diezgan krietni pamainiijushi savu stilu (laikam Entombed un Sepultura shiem apnikushi beidzot :) un tagad izklausiijaas pat taa kaa uz Children Of Bodom pusi... ja godiigi, tad vecaa programma man labaak patika, bet taa kaa sevishkji ruupiigi neklausiijos shoreiz, tad, iespeejams, mans viedoklis mainiisies peec ruupiigaakas ieveerteeshanas, njemot arii veeraa, ka iipashi izcili shiem nebija izdevies noskanjoties (piem, bungas daudz par skalju, etc.) taapeec skaneeja diezgan pasuudiigi.

No Preternatural noklausiijos apmeeram pusi, tad aizvilkos pie vienas no TV kasteem skatiities gadsimta machu basketbolaa (LV-LT), kur es, maisiidamies pa kaajaam alus rindas staaveetaajiem, sanjeemu paaris komentaarus ala "nigeru sports", etc. speele bija viena no aizraujoshaakajaam, ko tiku redzeejis peedeejaa gada laikaa, peedeejaas 10 minuutes+pagarinaajums pagaaja absoluuti totaalaa strjomaa un likaas, ka bez nomierinoshiem medikamentiem cauri netikt, jo sevishkji taapeec, ka muuseejie pakaasa pagarinaajumaa ar vienu nieka punktu :(( baudiidams "nigeru sportu" palaidu garaam Neglected Fields, taapeec par vinju uzstaashanos neko nevaru pateikt.

Behemoth saaka skanjoties jau labu laiku pirms speele bija beigusies un tas vinjiem panjeema diezgan padaudz laika, toties rezultaats bija to veerts - skaneeja nesaliidzinaami labaak par Preternatural, vispaar nekur piesieties... puulis pie skatuves jau bija novaacies pamatiigs un nebija iipashu izredzhu tajaa iespraukties, bet par laimi kaareiz tajaa bija sataisiijies lauzties kaads tips, kas to veiksmiigi arii izdariija, izmantojot slaveno tankistu/caursiteeju strateegjiju, un, veiksmiigi ieseezhoties vinjam astee, izdevaas nokljuut gandriiz pashaa puulja viduu.

Driiz peec tam, puulja (taa tieshaam var teikt) ovaacijaam skanot, uz skatuves kaapa arii vakara hedlaineri - Gdanjskas "naperdeljanka" Behemoth ar korpspeintos izmaaleetiem feisiem. Peec staadiishanaas priekshaa publikai, gari laiku nevilcinot saakaas pirmaa dziesma - Antichristian Phenomenon no Thelema 6.66 albuma..."we'd like to see most of the human race killed off because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life"... citeejot ieprieksheejos pasaakuma recenzeetaajus - NO COMMENTZZZ ;) ienaperdeljiija taa ka lielai daljai publikas shirmis pavisam ciet aizveeraas un saaku pat bazhiities vai neatkaartosies Wackenas Slayer bezprigjela scenaarijs :)) nu kaut kas liidziigs jau tieshaam bija, bet pasham paardiities vai kaut vai slinki pachku pakratiit diemzheel liedza saaposhaa mugura (kauch ko atsaldeejis laikam esmu ;) taa ka biju spiests kaa koka dievinjsh noskatiities uz visu notiekosho, laagiem tikai galvu pashuupojot :)

Man par lielu paarsteigumu naakamaa dziesma, kuras nosaukumu neatceros, bija no 94. gada "From The Pagan Wastelands" albuma, jo biju paarliecinaats, ka shie speelees tikai gabalus no peedeejiem 3 albumiem (kas ietureeti death metal stilaa) iipashi neaiztiekot dziesmas no black perioda...manas aizdomas gan bija gandriiz pareizas, jo, kaa likaas, taa arii bija vieniigaa dziesma no pirmajiem albumiem, diemzheel taa arii nenospeeleeja nevienu pashu gabalu no mana iecieniitaakaa Behemoth albuma "Grom", toties no otra iecieniitaakaa - jau piemineetaa "Thelema 6.66" vismaz 6 ;)) paaris dziesmas nogrieza arii no jaunaa "Zos Kia Cultis" albuma, kuru es esmu dzirdeejis pagaidaam vien paaris reizhu (btw, Hopkinsam - viena no taam bija tas neatpaziitais "koveris", ko shie uz beigaam speeleeja - izraadaas nav nekaads koveris, jo autors ir tas pats Nergal - 4. dziesma no jaunaa albuma ;) un arii no "Satanica" dazhs labs klucis bija (btw, to Emperor - tas gabals, kam apsoliiju atcereeties nosaukumu bija "Chant For Ezxhaton" no taa pasha Satanica albuma ;)

Peec otraas dziesmas Nergal meegjinaaja kaadaa super-true manieree pieteikt naakamo dziesmu/pasuutiit taalaak kristieshus, bet monologa viduu kaut ko bishkji sanjirdzaas, kas izskatiijaas baigi ne-true ;) kopumaa jau noblieza baigi cieniigi un beigaas veel divas reizes tika izsaukti uz bis! :) un noblieza veel Christians To The Lions un The Act Of Rebellion. vispaar gribeetos teikt, ka tas bija labaakais aarzemju metaalbandas koncis Latvijaa kopsh Dimmu Borgir/Destruction divarpus gadus atpakalj, bet jaacer, ka driiz buus arii kas veel labaaks ;)

Rinalds

Komentāri
0
ja godiigi tad es normaali piefilmeeju tikai Preternaturan (nolaida IMHO nedzirdeeti suudiigi) un Neglected Fields, kas savukaart nospeeleeja visai labi - iipashi man pie sirc gaaja mans favoriitais gabals - "Solar" (Juods to redzeeja ;D)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
LaurisPo
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Komentāri
Viskas