0
[#]

Sestdien, 13. maijā DUBULTPREZENTĀCIJA!

Grupas TRENDKILL METHOD albuma „Methodistortion” prezentācijas koncerts jaunā smagās mūzikas klubā „MELNĀ PIEKTDIENA” (Rīgā, Brīvības ielā 193c, bijušās rūpnīcas „Sarkanā zvaigzne” teritorijā).

Īpašie viesi: grupas Preternatural un Enhet

Sākums: 20:00, durvis vaļā no pl. 19:00

Ieeja: Ls 4

 

Komentāri
0
Jaunajam klubam lielisks nosaukums - "Melnā Piektdiena" - un atrodas tas labā vietā. Gaidu izcilus pasākumus un perfektu publiku! :]
+1
viss jau ir forši, tikai 13. maijs ir sestdiena.
0
khe,ka tik piesieties...3grupas,4ls..... nez....var jau...
0
Jā, sākušies jauni laiki... kādreiz sūdzējās par koncertu rīkošanu trešdienās, ceturtdienās, u.tml., tagad izrādās, ka sestdiena arī ir gauži nepiemērota.
0
He he he, nu ko, sīkie dirsēji, kas vislaik mala forumos "vajag klubu, vaja klubu", redzēs, kā būs ar to nākšanu!
0
Ūuu!!!Tas tak pie manām mājām!!!!!!!!!!!!!
Ssssuperrrrrrrr!!!!!!!!!!!...
0
alu labu vajag,tad būs arī apmeklētība laba.
0
Tad ej www.metalshow.lv un balso par to, kurš tev liekas labs! Man liekas, tieši tāpēc viņi to aptauju tur arī ir ielikuši.
0
a uzhavas tur nava... laikam paraak daargs.
0
Ev alkāni , ko jums īsti vaig - klubu ar koncertiem vai alu ?
0
abus kopā,vēlams pa lēto :D :D :D
0
vajaga lai spēlē KISS
0
Kaa tur iisti ir... vecuma ierobezhojums ir uz shito pasaakumu?
0
vajag, lai Cannibal Corpse atbrauc veel uz LV. Dzirdeeju baumas, ka itkaa buushot novembrii vai oktobrii shogad uz LV, bet vinju lapaa pie koncerttuureem LV nav iekljauta. Kaads nezin kaut ko skaidraak... buus vai nee?
0
ja, kad tik ne tā, vēl 4 reizi Kanibālus Latvijā... tas jau būtu/ir absurds....
+1
kaņibāļi kļūst par vietējo bandu :]
0
Nu bez maz vai. Varētu gan Morbid Angel atbraukt CC vietā!
-2
aizmirsu piebilst,ka vajag vēl,lai arī daiļais dzimums apmeklē šo klubu.Bet CC gan nevajag.
0
vajag to un vajag šito! Apmeklēt to klubu vajag, citādi viņš ilgi neizvilks- sāks rīkot pasākumus 'citām interešu grupām' (tipa urlām arīdzan) un balle beigta:( Gan jau dzersim alu kāds būs, grupas brauks un kā tad bez daiļā dzimuma!
0
Nu iesim ievērtēt jauno Pekles stūrīti! AAAA!!!! :D
0
man gan nekas nebūtu pret kanibāļu vizīti Latvijā...
ja šie atkal atbrauktu- redzētu.., aizskrietu visi kā miļiņkie uz konci atpakaļ neatskatījušies.
Savāktos atkal vismaz 800-900 purni... te tev nav nekāds Nile (160 apmeklētāji!!! kaķim jāsmejas...)
bet tas tā..
0
UZ CC aizietu atkal daudzi, bet vai tik daudzi - šaubos. Sācies dabiskais process - ārzemju gr4upu koncerti notiek pietiekami bieži, lai apmeklētāji sāktu izvēlēties, kurš vairāk iet pie sirds, un uz kura rēķina var pieteupīt naudu, laiku un aknas... ne tā kā pirms dažiem gadiem - 2 koncerti gadā, un tad visi jož uz tiem, atpakaļ neskatīdamies. Tā nu tas ir.
0
nu es uz CC aizietu , bet atpakaļ skatīdamies
0
man tur būs!muhaaahahhahaaaa!
0
Taa arii neatbildeeja... vai 13. maija melnaas "piektdienas" pasaakumaa laizh arii nepilngadiigus.
Enhet nenormaali gribu redzeet :)
0
taa jau tur kaads ies un parbaudiis.. gan jau, ka vareesi tikt.
0
cerams... no Tukuma speciaali tur aizbraukt un beigaas netikt nebuutu jauki :)
+1
ja neizskaties iipashi siiks, tad gan jau laidiis iekshaa, vinjiem tak buutiibaa vienalga, tikai vispaareejaa moraale neatljauj >:)

...mazajaam sirsnijaam klausiities tos ruucoshos lopus... man skjiet, ka arii es uz turieni nedriiktu iet... fui
0
fuckin sorry ,but tie jautājumi,vai ielaidīs nepilngadīgos sāk kaitināt,jo ...tas ir stulbi-visulaiku jautāt vienu un to pašu.
0
Nu to jau vienreiz tā kā noskaidroja, ka ja nav rakstīts par vecuma ierobežojumu, tad tas ierobežojums nav, un uz tevi attiecās tikai tas standarts līz plkst. tikiem un tikiem.
0
atbildi sanjeemu tikai atkaartojot savu jautaajumu, taapeec atkaartoju "vislaik vienu un to pashu". Fauns, paldies. Taatad jaabrauc.
0
Man bija tas prieks būt laipnam :)
0
TE tikko izdzēsa no savu fanu rindām vienu mazgadīgu jaunēkli :))))))
0
vai tad vispār ir bijis kāds koncis, kur pie ieejas liktu uzrādīt pasi (pēdējo 10 gadu laikā nav tā kā redzēts)? ir bijuši gadījumi, kad policija taisa reidus, bet tas jau ir cits storijs. un tagad jau vispār, peles var pa galdiem dancot- hokejs taču, fani jāpieskata!
0
moska patrāpos tur!
0
labi, ka pateici.
0
godplayer, 3. maijā, plkst. 08:52 [Profils] Link
Jaunajam klubam lielisks nosaukums - "Melnā Piektdiena" - un atrodas tas labā vietā. Gaidu izcilus pasākumus un perfektu publiku! :]
0
es liakam neesmu perfekta publika, ties kadreiz par tādu gribēju kļūt.
0
Kr4... nu ir iisti... jaaizdodaas buus... ja buus labi, Jah bless this club :D
0
eu a tu skaidri zini ka tev atombummbu nevajag uzmest virsū.
0
Jautaajums... Cik tur ilgi viss notiksies?
0
tajaa 6dienas pasaakumaa.
0
kaads nezin ap cikiem to klubu sleegs ciet,apmeeram cikos visiem jaapazuud no turienes?
+1
ņē ņu, es, vienkāršā latviešu (khe khe) valodā sakot, uķipuķi-ujeju! pēc itāda iestādījuma ŗīga jau sen bi izslāpuse - rallalalā, matainie lopi dzīvojas uz vella paraušanu, - mmm, man patīk!

redzēs redzēs, cik daudzi kropļi vēl ieminēsies par cūcainu skaņu, un tā... tiesa gan - kad sāka gasīt trendkilllāāā metōdāāāā, tad nevarēj saprast vai skaļāk bi mačā pret kanādu vai tai koncī, bbrbrbrbbbbb :/
0
ā, un enhet mani pārsteidza - noblicēja tā, ka prieks klausīties :)
0
man jau likaas ka skanja laba bij. un vispār super tāds klubs priekš mūsējiem, Paldies veči.

0
Iestaade jau laba, tachu dazhi siikumi pietruukst, piemeeram, klusaakas telpas, lai vareetu paseedeet un parunaat ar cilveekiem. Alus gan bij labs! Isteniibaa, sasodiits paldies par sho jaunatklaato klubinju, taadu sen vajadzeeja!
0
maarrutki bllla! gunaara jaakobsona komentaars abavas krastaa lika bazhiities par kraajumu atbilstiibu situaacijai! :D bet bi laab.
0
Ai ku zaibis vieta un koncis. Nu tieši tas kas bija vajadzīgs - gana liela telpa ar zaibis skaņu un normālu ventilāciju (man kā nesmēķētājam tas ir svarīgi). Žēl ka vēl nebija ierīkotas zemdibena mēbeles, bet es tā pieņemu ka ar laiku arī tās tā pat kā garderobe parādīsies. Arī vieta tuvāk centram - nav kautkur dirsā juglā (atvainojos jugliniekiem). Nu tā vispār bija baig labi. Tik varēja bik ātrāk sataisīt saundčeku Preternatural bet nu "pervij bļin komom!"
Tiešām paldies ierīkotājiem.
0
emm nu jaatziist ka tiesham ventilacija bija zb..man ari ka nepipetajam tas ir samera svarigi ;] wc ari bija kautcik ja nenjem vera ka visur bija nedaudz apvemts ^^ baars bija labz... taa vietinja forsha..taa vispar atrashanas vieta ir diezgan labi piemekleeta..apkart pamestas vecas rupnicas eekas..bet +Enemy+ taisniiba vajag kautkadus benjkjus, Un jaa henesy doma ari ir laba , vaig vietu kur parunaties..tur itkaa bija pie bara taads kaa sturitis..bet luk tur tieshi varetu ielikt vismaz kautkadus benjkjus..bet labak atsevishkju telpu kur ir dzirdama muzika un ari cilveka balss ar ko runaa :D:D
0
Ka pateica Valdis, beņķi būs. Un galdi arī. Un uz Carpatian Forest arī šņabis.
A klubiņš - manā skatījumā 10,5 no 10!!! Tieši tas, pēc kā dvēsele sauca! Apkārtne perfekta, tur pat rūdītam anarhistam vair nav ko demolēt. Telpas vienkāršas, plašas, labi ventilētas, bez sevišķiem pribambasiem, ko sagāzt un sabojāt (es ceru, ka tualetē roku žāvētājus neviens gudrinieks neizdomās nolauzt).
Un skaņa arīdzan lieliska!
Vārdsakot - beidzot ir arī atsevišķa kūts priekš matainajiem lopiem!!!
-1
karo4e jaablicee augshaa jauni kon4i shinii klubaa!
0
to Nerrs^^^
uzpriekšu, organizē tik augšā, mēs tev pateiksim kādas grupas gribam :)
0
nu es domaju ka Carpathian forest ir zb grupa..varetu nakotne pasaukt Dark funeral , vai Gorgoroth ;]] kautari nevajag tikaj uz black metal iet :P varetu ari kautko mieriigaaku - My dying bride,cadaveria vai Theatre of tragedy :P:P Un protams shim klubam garu muzhu ! :]
+2
Kopš Valdis vairs nekož, ar to alu galīgi švaki paliek ar katru reizi - tumšā vairs nav, no diviem gaišajiem viens ir dzerams, bet otrs nedzerams. Konservbundžā ar kautkāds sūds. Eh, tak pavisam nesen vēl ņammīgais tumšais Budweiser bija ...
+2
Senču atpakaļ!!!
+1
Alus ir svēta lieta! Jautājums tiks izskatīts pirmdien.
-3
"karo4e jaablicee augshaa jauni kon4i shinii klubaa! "

\m/
+2
10 gadi nav joka lieta
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Komentāri
Viskas