0
[#]

CANNIBAL CORPSE

Provokatīvo brutal death metal pamatlicēju uzstāšanos klātienē varēs baudīt 18. augustā (trešdiena) Rīgā, klubā „Melnā Piektdiena”. Rīgā CANNIBAL CORPSE uzstāsies jau piekto reizi, un katra no tām grupas cienītājiem bijis neatkārtojums muzikāls piedzīvojums.

Biļetes jau nopērkamas iepriekšpārdošanā „Biļešu Paradīzes” kasēs: www.bilesuparadize.lv

Pirmo 100 biļešu cena iepriekšpārdošanā Ls 10

Pieejamas arī sēdvietas. To cena iepriekšpārdošanā no Ls 15

Nevar apgalvot, ka jaunais Cannibal Corpse albums pārsteigtu ar kaut ko nedzirdētu, taču profesionāli ierakstītais materiāls, lieliski noslīpētais skanējums un grupai piemītošais rokrakstsžanra cienītājiem neatstāj nekādu izvēli. Lai gan jaunā albuma materiāls ir zaudējis daļu sava haotiskuma, kļuvis nedaudz lēnāks un vieglāk uztverams, tas ne uz brīdi nezaudē eksplozīvi brutālo agresivitāti un pašu noteiktās žanra tradīcijas, kas aizrauj ar jaunu sparu, lieliskiem ģitārrifiem un melniem tekstiem un kārtējo reizi pārsteidz, ja vien kanibāli ar to vēl kādu spēj pārsteigt.

Lai atceramies, ka tieši perversie dziesmu teksti bija galvenais iemesls, kādēļ „Cannibal Corpse” bija aizliegto mūziķu topa galvgalī Austrālijā, Jaunzēlandē, Korejā un vēl joprojām pirmo trīs albumu dziesmas aizliegtas Vācijā! Miermīlīgāk noskaņotus pilsoņus mūziķi mēģina pārliecināt, ka tas nav domāts gluži nopietni: „Mēs mūsu dziesmās neaizstāvam vardarbību un tamlīdzīgas lietas. Tie ir tikai šaušalīgi stāstiņi izklaidei”.

Apvienība „Cannibal Corpse” dzimusi pašās 80. gadu beigās, un jau 1990. gadā ierakstīja savu pirmo albumu „Eaten Back to Life”, ko sākotnēji mūzikas kritika, šausminoties par tekstiem un pussapuvušu līķi uz albuma vāka, vai ar zemi nolīdzināja, bet alternatīvi noskaņotā publika uztvēra ar sajūsmu, ko cenzūras aizliegumi Eiropā tikai un vienīgi pastiprināja. Jau nākamie albumi „Butchered at Birth” (1991) un „Tomb Of The Mutilated” (1992) pacēla mūziķus kulta grupas statusā. Albumiem sekoja arī pirmie koncerti Eiropā un Krievijā. 1994. gadā iznākusī plate „The Bleeding” guva vēl lielākus panākumus – to pamatoti var uzskatīt par vienu no pārdotākajiem death metal albumiem. Taču šis albums iezīmē arī zināmu lūzuma punktu grupas darbībā. Proti, ieraksta laikā aizsākušās nesaskaņas noveda pie tā, ka, sākot darbu pie nākamā albuma, ar kolēģiem konfliktēja un no grupas aizgāja tās līdzšinējais līderis Kriss Bārnss. Viņa vietā stājās Džordžs Fišers (pirms tam spēlējis „Monstrosity”). Lielā steigā tika ierakstīts albums „Vile” (1996), kas arī nedaudz atspēlējās uz tā kvalitāti. Pēc gadu ilgas aktīvas koncerttūres, tajā iekļaujot arī Japānu, tiek ierakstīts „Gallery of Suicide” (1998), vēl gadu vēlāk – „Bloodthirst”. 2000. gadā tiek izdots lielisks koncertierakstu albums „Live Cannibalism”, kam seko „Gore Obsessed” , „Worm Infested”, „The Wretched Spawn”, un 2007. gada „Kill”.

Resursi internetā:
www.cannibalcorpse.net
www.myspace.com/cannibalcorpse
www.metalshow.lv

 

Komentāri
+2
Uhhh,atkal,un atkal ir jāiet.
+1
oooo jaaaaaaa tas gan .....
+1
"Pieejamas arī sēdvietas" emmm ...... kaada maarutka peets taadas vajadziigas XD ?
+2
karoč rakājos pa internetu un uzgāju kārtējo interesanto interviju ar Fishera kungu,
Man sķiet ka viņš ir baigais vells! :D

www.metalinjection.net/tv/view/5026/cannib...
+1
Vēl nekādas skaidrības par iesildītājiem nav? Skatījos CC mājaslapā, blakus koncertu datumiem ir plakāts, kur virsū ir arī tādi nosaukumi kā 1349, Skeletonwitch un Lecherous Nocturne. Nebūtu peļami, tik nevar saprast, uz ko tas plakāts īsti attiecas, jo tur nekādi datumi virsū nav.
+1
Ujj.. vēlreiz redzēt 1349 neatteiktos. Jaunais albis arī vecajā stiliņā.
0
ja atmiņa neviļ, Lv koncertā būs Torture Killer (Fi) un vēl kkas
0
Njā, tas minētais sastāvs ir Z-Amerikas tūrei tikai.
0
Vispār, Vācijā to albumu un dziesmu atskaņošanas aizliegumu atcēla 2006.gadā. Daudzi friči W:O:A 2007 uz CC gāza, jo pirmo reizi Vācijā dzīvajā tika kapāti vecie gaļasgabali.
0
+ LASSIE THE CAT
-1
tā, tad bus CC, torture killer un Lassie the cat, ja?
-2
Ls12 par ir Lesiju bišku par daudz ...
0
pag pag :D kanibāļi taču!
0
Pēdējās 2 nedēļās gandrīz veiksmīgi izvairījos no šiem 2x, tik Bruķikā neveicās - sanāca nedaudz tās suņu rejas dzirdēt :(
0
Kāds bi a? Kā bi?
+1
Zajebis bi!
0
Koncis iesākās ar asinīm :D Lessijas kaķu laikā. Asiņainās bildes pieprasīt no Despera.
0
Tur laikam daži pamatīgi atrāvās. Cik mans bralis stāvēdams pie pults redzēja un pēc tam stāstīja, tad asiņu tur bija krietni. Bet nu, laikam jau pelnīti.
0
A figzin, kas un kāpēc. Vieni stāsta, ka savā starpā, otri, ka kaut kādu veceņu džeki.... Asinis bij gan iekšā, gan ārā, gan uz Ruslana :D
0
Nū, es redzēju tos džekus, kad viņi atbrauca. Liekas, ka nebija brīnums, ka kaut kas tāds vakar klubā notika. Jā, Ruslans arī laikam kvalitatīvi pastrādāja :D
+2
Njā,asinis no tiem džekiem nāca kā no avota.Dabūju drēbes mazgāt.Bet nu storijs vienkāršs-jau no sākuma viņi skraidīja pie ļaužiem,un provēja izraut uz danci.Pēc pirmā brīdinājuma novācu šos nost,bet vēlāk,kad jau cilvēku bija vairāk,viņi atkal pa burzmu prasočiļis un bija sākuši raustīt kāda džeka dāmu.Kad mēs ar Rusiku pieskrējām,fakts jau bija noticis...Bet tā arī neviens nezina,kurš šitik denkti iekrāva,ka abiem pieres pušu plēstas.
0
Brālis man to džeku rādija, kurš to visu sakrāmēja. Tāds nepārāk liels atlētiska auguma džeks. No malas nepateiksi, ka viņs varētu tā sakrāmēt tiem džekiem. Bet neskati vīru no cepures :D
Redzkur arī vido no vakardienas atradās Youtube: www.youtube.com/watch?v=CGbw_k5SxQc...
0
Mhh, neviens nezin kur pie velna bildes/video var dabuut, it iipashi video, ko tas viens 'chubaks' uznjema ~ prieksha stavedams. (?)
0
bildes būs pēc dienas, divām.
imetīs linku te.
0
Sexiigi, paldies!
0
0
^
nope.
ne video, bet būs bildes, foto.
0
Bildes no Cannibal Corpse live te:

Fotogrāfējā: ROBERTS VIDZIDSKIS
www.failiem.lv/list.php?i=wevuta...
0
Bildes nice un sexigas, paldies! Kads nezin, kur vel otra fotografa 'zagtas dveseles' ir dabonamas?
0
varbut kadam tas liksies interesanti - uzgaju krievu saita, lidz ar to iekopets origjinalvaloda:

Cannibal Corpse

Православные активисты сорвали несколько концертов дет-метал-группы Cannibal Corpse. В Уфе активисты даже подали в суд на музыкантов.

Причина запрета: Октябрьский районный суд Уфы постановил, что в песнях группы «содержатся описания сцен жестокости, физического и психического насилия по отношению к людям и животным, самоубийств, что противоречит законодательству РФ».

Что сейчас: Тексты песен Cannibal Corpse официально запрещены к исполнению на территории Российской Федерации, как и выступления самой группы.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Komentāri
Viskas