0
[#]

Informācija ar nelielu novēlošanos, bet tomēr.

Latvijas cildenākā power metal blice "Distant Light" pirms pāris nedēļām ir beigusi savu pirmo studijas sesiju, kuras laikā ierakstījusi 9 dziesmas savam (cerams drīz kaut kur iznākošajam) albumam "Prison Of Dreams".

Piecas no šīm dziesmām grupa ir ievietojusi savā mājaslapā, sūknējam un klausamies:
I. Mission: Apocalypse
II. Children Of The Midnight Sun
Prison Of Dreams
Voice In The Wind
Prometheus

Distant Light mājaslapa:
http://www.distant-light.aeons.lv/

Komentāri
+1
P.S. shaados prieciigos gadiijumos, kad tapis jauns ieraksts un par to tiek viszheeliigi arii mums pazinjots, tad veelams iekljaut savaa pazinjojumaa peec iespeejas vairaak svariigas informaacijas, kas attiecas tieshi uz attieciigo ierakstu, taa tapshanas procesu, apstaakljiem, prognozeeto iznaakshanu, pashu komentaariem, bla bla bla, un taa taalaak. Lai sanaak kaut kas praatiigs, ko uzrakstiit. Paldies par uzmaniibu un atvainojos, ka publiceetaa infa jau makjeniit ar baardu.
+1
Nolaadeeju... Noklausiijos, bail izteikties, bet nu iipashi neorenteejos muuzikas stilu pieskirsannaa, bet nu teikshu - taads labs heavy. Neadaudz nepatika ka dziesmaa Mission: Apocalypse bass, saakumaa nepilda iisti basa funkciju dot basu, bet taads "kllirk, kllirk" nezinu kaa veel lai pasaku, tas pats arii Prometheus dziesmas saakumaa, bet nu, ja nemaldos Deniss to basistu sauc, labi speelee, katraa zinnaa savu "amatu" pieprot, bet nu teikshu ka nedaudz garlaiciigi, varbuut noskannojums nebija iistais, nezinu vai speetu noklausiities visas dziesmas, labi ka pieejamas tikai 5 he he, bet nu taa turpnaat, vecaas veertiibas nezuud...
0
Ak es ideots, nemaaku lasiit - cildenaakaa power metal blice - he he, bet nu man taa liekas ka par heavy to arii vareetu deeveet, ja es pamatiigi klluudos, noperiet he he
+1
2 pagaans

jaa tu maldies, basistu vaards un uzvards Jaanis Kurpnieks.
+1
Jaa tev VIENMEERZALLSH (evergrey) ir taisniiba, pastudeeju un atradu, iesauka gan ir Yan, taads kiiniizerisks, bet nesaprotu, kaaapeec man staav praataa Deniss, bet Jaanis Kurpnieks taads latvisks vaards, bet vinsh ja godiigi, man liekas ka ir krievs, vismaz izskataas, periet ja klluudos he he
+1
cik es "melnajaa piektdienaa" dzirdeeju.. nju power metal, driizaak jau kaadi 80-to heavy metal. man pat bail lejuplaadeet..
+1
Nebaidies, nav ko baidiities, bailes ir taas kuras vajag kliedeet un traucee dziivot, nebaidoties var izdariit daudz, un nevajag norobezzoties, ja tev taada iespeeja dot nolaadeet, par briivu, nu tad izmanto kameer nav par veeelu!
+1
Cieni blici, kuras nosaukumu sev par nicku izvēlējies? :)
Manuprāt, tā ir viena no retajām "īstā" power (ar prog piegaršu) blicēm, kas vēl dara labas lietas.
Vai ne, trve? :)

TO Pagāns:
blicē savā starpā viņu saukā par Janku. Vai tas tev palīdzēs nacionalitātes noskaidrošanas jautājumā?
+1
Es nezinu vai man paliidzees Janka - Jaanis Kurpnieks vienliidz vienaadi. Bet tad es saprotu ka letinsh vinsh i, bet nu izskataas peec krieva he he. Man jau iisteniibaa iisti vienalga, ka tik netraucee dziivot latvietim Latvijaa! Bet nu vismaz daudz kur staav mineets ka vinsh ir Yan.
-1
2 pagaans

tu vienreiz aizversies?man jau vemjiens naak no taviem postiem, tu vieniigais taads dolbojobs kursh seit apspried nacionalitaati nevis muziku!ej dirst!no visas sirds!
-1
Mulki esat juus, jo nemaakat lasiit! Interesanti vai mans pirmais komentaars sastaaveeja tikai no nacionalitaates vai arii es izteicos par muuziku, mani tieshaam tas satracinaaja, IEMAACIETIES LASIIT UN TAD DIRSHIET VIRSUU, ese gribeeju uzzinaat ko vairaak par grupu un preciizaak par basistu, kuru kaa noskaidroju sauc Jaanis Kurpnieks.
ME, DEVAST_Ators, MODRIS - Baac kur ir juusu izteicieni par muuziku, kursh sheit muld par nacionalitaati, cik izteicieni jums ir par muuziku shai sadallaa, tieshaam juus nobesijaat, noteikti izlasiijaat peedeejo komentu un baigi gudrie juutaties.
-1
Ne mana cuuka, ne mana vaga, bet nu shoreiz tieshaam iisti nevietaa uzbraucieni pagaanam. Man arii likaas ka vinsh krievs, jo shkiet esmu redzeejis vinju runaajam tikai krieviski... un skiet tai skaitaa ar latvieshiem. Manis peec kaut turks, zinu vinju kaa labu basistu, kursh vairs nespeelee Nightwing sastaavaa, bet palicis pie sava Distant Light.

A pagaanam... nu kaa? Kaa saka... za shto barolsja, na to i naparolsja. Tagad vaards krievs tavaa izpildiijumaa ir lamu vaards. Bet es tev teicu... nebaazies visaas teemas ar vienu un to pashu.
0
es (me):

Nu tad ej un vienreiz kaartiigi izvemies, ja nemaaki lasiit. Un vai tad es tik lloti apspriedu nacionalitaati? Es gribeeju noskaidrot kas iisti ir bass un noskaidroju!

Modris:

Laikam tu veel mazaaks skoleeens, kaut arii skoleens neesmu, jo neesi gaajis uz Latvieshu valodas stundaam un neesi iemaaciijies lasiit! Un es nesapratu ka esmu ideots, starp citu to arii sheti tiku mineejis ka ideots, neko jaunu nemaaki pateikt?

DEVAST_Ators:

Laikam tev arii skola nav paliidzeejusi, tu taa pat kaa Modris neesi speejis iemaaciities lasiit!

Par muuziku - basists to rada, un lai ieintereseetos vairaak par grupu, jaaiepaziist taa daliibnieki, un es te nediskuteeju par nacionalitaati, es izteicu piennemumu, ka man vinsh izkataas peec krieva, bet ese arii tiku mineejis, ka man tas ir vienalga vai vinsh krievs! Bet nu cepuri nost vinna speeleet prasmes zinnaa, cik esmu maniijis, daudzi taa speeleet neprot, draugs arii par vinnu labi izteicaas, ka tas tik ir basists...
+1
tas nekas, ka evergrey, me, Modris un DEVAST_Ators naak no vienas ip >:D

nju varjau sagadiities, protams, hehehe
+1
Tas tomēr ir fantastiski, ka jebkuras vietējās nelatviešu (vai vismaz tādas, kur nelatvieši ir pārsvarā) grupas apspriešana izvēršas par nacionālā jautājuma, nevis muzona iztirzāšanu.
0
He, nu tad jau viss skaidrs, kapeec vinni naak no vienas ip, taapeec man taa likaas taada liidziiga domaashana.

WT:

Vai tieshaam jebkuras? Cik esmu lasiijies te pa forumiem, par Disease nacionalitaates jautaajumiem veel nav spriedeleets. Bet vai nacionalitaate ir kas slikts? Man taa liekaas, ka nav, vienkaarshi daudzi cilveeki uztver pasakot "krievs" uzreiz, ka tas tuuliit vinnu ieniidiis, ka runaas ko sliktu, ka vinsh jau noteikti letinsh kursh ir naaciists, bet vai tad taa i?

Beholder:

Iisti nesaprotu ko tu meeginaaji man pateikti? vai tas ka man visi "mudaki"? Un tas ka esmu "dalbojobs"?

Bet nu atvainojos ja esmu aizkaaris Jaani Kurpnieku, kaut arii parlasot tekstu neeredzu kur to buutu dariijis.
-1
atrada ko te aplikt.. ;))
eh.. ja buus garlaiciigi, tad novilshu shos gabalus..
btw - klipa nav? a vot tas gan buutu interesanti skatiities
+1
Pavelkoshs poweriitis :))
Interesanti gan no kaadaam bandaam inspireejushies DL, man pasham jau dikti ieperina Helloween, Running Wild, Stratovarius, Hammerfall.
Protam, liidz shiem monstriem DL veel augt, bet nu lloti cool, ka arii Latvijaa ir cilvji, kuri speelee power metal.
Downloadojamie samples ir muzikaali diezgan interesanti, tachu man vismaz shkkiet, ka prieksh power nedaudz paleeni un arii gribeetos vokaalu nedaudz augstaaku un skaidraaku, vietaam arii iisti nevar saprast galotnes vaardiem, kuras norijaas, bet nu tas viss ir gaumes lieta vai arii piestraadaashana pie meistariibas.
So, noteikti savai kolekcijai pievienotu pilnu albuumu un DL dzhekiem vareetu noveeleet : keep alive the power metal
+1
Es domaaju,ka atradiishu te viedolkus par muusu muuziku.Bet peec izlasiishanas sapratu,ka izn'emot striidu te nekaa nav...beediigi tas,ka distamnt light muuzika TRUEMETAL.LV apmeekleetaajiem neizraisa interesi un pozitiivas emocijas,bet tikai striidus un velmi vienam otru aapest.Zheel,bet taa ir.
0
To Death Angel,

Thanx
+1
Augustinj,
tev par prieku varu pazinjot, ka uzlieku shos piecus gabalus vismaz 2x dienaa :) Un, pats par sevi saprotams, gaidu to dienu, kad man iespiediis rokaa disku. Bez tam, neaizmirsti, ka tauta ir augusi ar "galju un blekji", un ne visi speej sacirst, ka driikst buut kaut kas cits.

Death angel:
Man tomeer drusku vairaak velk uz taadu kompliceetaaku/progresiiva... Iced Earth :) Bet nu - liidziibas ir taadas ne paaraak tuvas. Katraa zinjaa atklaati "aiznjemts" no kaut kaa te nav. Ir, protams, shis un tas, ar ko es iisti apmierinaats neesmu, bet tad atkal - power grupas Latvijaa ir tik gruuti samekleet (un veel taadaa liimenii), ka atlaides jaadod pat negribot ;)
0

Jaunie metāl mūzikas stili

pig- metal, covboy metal, un Latvijā fermer metāls, kuru nosliece paši saprotat...
0
nu laikam armagedons izgudroja tos, pats arii speelee:) taa tureet,cerams atradiisii savus fanus!
+1
Jā, patiešām ir ļoti bēdīgi redzēt to, kas notiek dažos forumos. Cilvēki apspriež nevis mūziku, bet tās izpildītājus, viņu tautību, izskatu, valodu, apģēŗbu un manieres. Un kad tiem "melomaniem" aizrāda uz to, viņi sāk apvainoties, attaisnoties, it kā viņi nevis to gribēja pateikt, vai otrādi, sāk apvainot a la "a-ko-tu-pats-krutākais-e...

Bēdīgi.
:(
+1
Distant Light ir vieniga Latvija shada stila grupa nezinu ka parejiem bet man ta patik un cienu to!
+1
Vokaals ir ljoti labs un nepaarspiileets.
-1
Bet, ir viens bet!!! August_Starfire, sagatavojies uz konkurenci, jo driiz liidiis aaraa pashmaaju heavy metal banda - "Heavy Killer" Un to es saku nopietni.

HIDE your women and children, DIE, we are coming to kill, RIDE your motorwheel,
BABE, you will be mine tonight!!!

Heavy fu**ing metal forever.
+1
nezinu, bet man jau patīk tas vokāls un pārējam ar nav kur piesieties. Tik man kaut kas prasās klāt brīžiem, bet tā tiešām... cepuri nost!
0
taa izdomaaju, ka turpmaak uz priekshu visi komentaari, kas attiecas uz grupas daliibnieku nacionalitaates, utml, komenteeshanu (taatad ne par teemu) tiks bez zheelastiibas izdzeesti, jo jeegas no tiem nav it nekaadas un pats apspriezhamais objekts - muuzika - paliek otrajaa plaanaa. tas taa, informaacijai...
0
naw waardu!!! taa tureet!!!
0
To Fauns

hehe))Es labpraat runaatu par sadarbiibu,nevis par konkurenci.Tas,ka mums driiz buus koleeg'i heavy metal virzienaa tikai priecina.Kad jau busiet gatavi koncertam,rakstiet man.

Kad Distant Light saaka straadaat pie heavy metal, daudzi smeejaas un runaaja par to,ka nekas neizdosies un neviens neklausiisies. Bet tas, ka pat citi muuzik'i saak speeleet heavy,var tikai priecinaat.:)
+1
Nu redz, no saakuma mees vinjju liksim zem grindcore, kaadus gabalus 2. Suudiigi ar tiem meegjinaajumiem. Un lieta jau taada, ka vairaak tas Heavy Killer ir parodija, bet vecajiem bukiem baigi patiik. Paaris heviishu fani bija baigaa sajuusmaa, un tas deva stimulu taisiit taalak augshaa. Taads ar humoru apviits Heavy, gan tekstos, gan muskulju raadiishanaa un pozeeshanaa uz skatuves. Kad beidzot kaads paliidzees iefiireeties kaadaa koncii ar grindcore, tad ar buus dzirdams. PALIIGAA!!! Cilveeki grib speeleet!!!!
0
Taa arii nesapratu saistiibu: grindcor-> heavy metal))ko Juus,beigu beigaas speeleejat?grindcore?heavy... gringor ar heavy atmosfeeru?))vai arii heavy ar grindcore fishkaam?))
+1
heavy gringor :))) mexikaanju zhargons ienaak Latvijas metaalistu leksikaa :)
0
Gan to gan to. No saakuma bija tikai grindcore, un zem vinja radaas dziesma heavy stilaa. Peec tam veelviena, un veelviena, kameer jau izaudzis veelviens projekts, neatkariigs no grindcore. Bet koncim taa iisti gatavi esam tikai ar grindcore, taapeec kaadu vienu gabalu no heavy domaajam nospeeleet kaa peedeejo.
0
Nu tagad sapratu.teikshu taa...Kad jums buus heavy programma un Juus nolemsiet to stilu speeleet,tad rakstiet man.izgudrosim kaut ko.
0
to august_starfire
vēlos pateikt, ka "cepure nost Jūsu priekšā". Esmu liels heavy metal cienītājs un man ir liels prieks, ka Latvijā beidzot pēc Hell Patrol ir tiešām perspektīva heavy metal grupa un Jūsu Distant Light tiešām tāda ir. Prieks tiešām ir liels, jo kā var manīt pasaulē, tad šobrīd pasaulē tieši notiek heavy metal uzplaukums, to īpaši var novērot Zviedrijā - Dream Evil, Hammerfall, Nocturnal Rites, kā arī neaizmirsīsim Vāciju.
Vienmēr jau būs kāds, kam nepatīk tas vai šitas, bet neņemiet galvā, galvenais attīstiet grupu, mūziku un tas jau arī ir galvenais spēks, kas mūžīgajiem kritizētājiem poētiski izsakoties iemočī dūri zobos. Lai Jums veicas.
0
Hammerfall??? he he hee hee...te nu es pakluseessu!!!
Beernu power karalli!!!!!!!!! Yeah!

OK, Distant Light speelee tiiri neko. Kak ir iistais gariigais, tad pat tiiri labi patiik!

Bet Hell Patrol vienmeer buus un palix kaa Hevy metal karalli! Un Valeriju uz ggitaaras un vokaala paarspeet nevienam neizdosies, par varat tikai sapnnot!
0
HELL PATROL?

kas tas par grupu?
.......hmm...ak...jaa,kut kur esmu to redzeejis...laikam,Gaujas ielaa(bija koncerts Angaaraa)...Tur bija triis cilveeki,ja es pareizi atceros.
Man tas patika.Bet kursh zina,vai vin'i veel speelee?Un ja speelee,tad kur?
0
Kas taa par grupu? Jaa:) Labi, OK, ssorezi iztikssu bez ironiskiem aizraadiijumiem.

To ko ssie angaaraa speela drossvien bija jaunna programa, bet agraak ssie bija heavy/melodic speed metal monstri ar izcilu ggitaaristu/vokaalistu priekssgalaa.

Nee, vinni vars nespeelee diemzzeel. Tie cilveeki ssobriid buuvee pavisam cita veida muuziku. Bet man tas vienalga, man vinni palix atminnaa no taa laika, kad konccos tika speeleta Psohodelia!
0
Bija domaats Psihodelia, kas bia arii iekllauta laikam izlasee Black Friday 2.
0
vai hell patrol ir sitie te:
/gallery/view/976/
0
jaa!Vin'us es arii redzeejis
0
Nekaaa:

Tas 1 no bijussajiem Hell Patrol sastaaviem! Valerijs un tas kas staav aiz kombjiem ir veel ssobriid tikai.
0
2 hellhammer

es saprotu tavu attiexmi pret HP,bet tas ir tavs subjektiivais viedoklis,Man arii vinji patiik bet es neuzspiedu savu viedokli.
0
Peedeejo reiz es Hell Patrol redzeeju Slepenajaa Ekskremerntaa kaadaa koncii, un man likaas tiiri taalu tur liidz heavy/speed. driizaak taads paleens "shkrobes roks", bet varbuut tas jau bija paarmainju veejsh.
0
Man šķiet,ka vajadzeetu vokaalistam vairaak piespiesties,sanaaktu labaak,preciizaak nostraadaat,savaadaak piebraucieni ausiim nepatiik,citaadi viss m/
0
Skatos, ka šeit izvērsusies diskusija par Hell Patrol.
Tas priekšā notupies esmu es - bundzinieks un aimugurē stāv basists Viktors. Šādā sastāvā mēs spēlējām jauno Hell Patrol programmu, kas gan ievērojami atšķīrās no iepriekšējās speed/heavy metal mūzikas. Heavy jau gan bija saglabājies, vismaz dziesmās, kuras bija sacerētas jau ieriekšējā sastāva laikā. Par pārmaiņām - Valērijs par katru cenu vēlējās aiziet no heavy metal mūzikas un spēlēt ko lēnāku un modernāku - tā viņš man pats apgalvoja. Mēs gan mēģos spēlējām arī vecās dziesmas, bet, lai kā arī man to negribētos, Valērijs bija nolēmis pavisam nomainīt mūziku. Vienīgā dziesma, kuru ierakstījām, bija "Tikai Klusums", kura kādu laiku skanēja SWH Proekšnamā. Ja kāds ir dzirdējis, tad apmēram var nojaust, kādā virzienā tas viss attīstījās. Protams, gan savu lielisko balsi un ģitārspēli Valērijs bija un ir saglabājis, tomēr.... tomēr šī dziesma nav pati labākā un arī noteikti ne Hell Patrol vizītkarte. Mums bija arī dažas ļoti labas, sarežģītas un smagas ātrās dziesmas, bet tomēr izvēle krita uz "Tikai Klusums". Spēlējām arī koncertos, bet kaut kā varēju manīt, ka Jums - Klausītājiem, ne visai gāja pie sirds šāda mūzika. Es jau pats uzskatīju, ka mūzika ir pārāk komplicēta un lēna, neuzrunā klausītājus. Koncertējot ar Ex animā (mūsu bildes varat apskatīt pie High Times - paldies BigUgga) un arī vēlāk ar Necromancer sajūta uz skatuves bija daudz labāka, sajūta, kad tu spēlē mūziku, kuru klausītāji pieņem un atbalsta. Nu lūk, manī radās neapmierinātība ar situāciju Hell Patrol, biju dusmīgs uz Valēriju par to, kad cilvēks neizmanto savu lielisko talantu un mēģina ielīst mūzikā, kas patiesībā pašam ir sveša un nav sirdī. No Hell Patrol es un Viktors aizgājām, Viktors nespēlē vispār vairs, Es turpinu darbību Ex Animā un pilntiesīgi pievienojos Necromancer.
Kādu laiku atpakaļ biju pie Valērija, dzirdēju pēdējos Hell Patrol veikumus. Šobrīd grupā darbojas Valērijs un viens cilvēks ar sintezatoru. Šobrīd viņu mūzika ir kaut kas virzienā industrial rock. Neskan jau slikti, bet tomēr žēl, tas vairs nav Hell Patrol, kas kārtīgi deva iekšās ar ātrumu un pārsteidzošu visu instrumentu virtuozitāti, kas nedaudz vēl bija saglabājusies manā laikā, bet šobrīd kā izskatās, zudusi no mūzikas skatuves. Ļoti žēl . Ja Valērijs nolemtu atgriezties pie savām mūzikas saknēm, es ar lielāko prieku atkal pievienotos Hell Patrol, bet diez vai tā notiks. Varbūt kādreiz, cerēt jau nav aizliegts.
Tādas nu "ziņas" no manis, ja jums kādam vēlme ko vēl uzzināt, rakstiet droši.
Kaspars (ex- Apēdājs, ex- Hell Patrol, ; Ex animā, Necromancer)
0
mjaa,necromancer bij feins mellajaa piektdienaa
0
eu!!!ko juus daraat?sheit vispaar par DISTANT LIGHT komenti,taisaat atsevishkji topiku.
0
Mans stāsts jau arī principā ir veltīts August_Starfire
0
Jaa,paldies!Man bija interesanti ar to informaaciju iepaziities.Zheel gan,ka shis Valerijs tagad nedara to,kas vinam labi skaneeja...Tomeer izciliem muuzikiem biezhi ir taa,ka no viniem citi prasa kaut ko taadu,kas viniem pashiem ir apnicis jau sen...Pan'emsim Robertu Plantu(ar ko mani biezhi saliidzina).Plants jau sen negrib dziedaat Led Zep dziesmas,bet publika grib tas dzirdeet atkal un atkal.Jaa,tas uzrada uz Led Zep henialitaati...Bet cilveeks attistaas ar laiku.Kaadam liekas,ka shiis izmain'as ir attiistiiba,citiem-ka degradaacija.Bet vajag arii saprast ka katram ir vajaadziigas paarmain'as. Var publikas interesi peec LZ dziesmaam saprast kaa nostal'g'isku apsektu.Muums gribas atceereeties kaadi mees bijaam.Kaapeec taa ir?Manupraat tas ir tikai taapeec,ka shodien un riit TAA vairs nav un nebuus.Bet muuzika dod mums iespeeju ieiet tajaa "beerniibas/jaunatnes juuraa".
Taapeec arii es domaaju,ka nav veerts apvainoties uz Valeeriju.Taa ir vin'a cel'a.Lai iet,kaa vin'am pasham patiik.

Buutu interesanti uzzinaat arii Kaspara viedokli par Distant Light.

P.S. Un cik Valerijam tagad ir gadi?(vienkarshi interese...Man vin'a izskaats liek domaat,kaa vin'sh ir "druzcin'" vecaaks par mani):)
0
Nu Valērijam šobrīd, ja nešaubos, ir 34/35 gadi. Sanāk laikam "nedaudz" vecāks par Tevi.
Runājot par Tevis mumētajām pārmaiņām. Es Tev pilnīgi piekrītu, tā ir ar daudzām grupām, ka mūziķī vēlas mainīt mūzikas virzienu, stilu, bet fani nevēlas redzēt šādas pārmaiņas. Šādu viedokli man arī izstāstīja Zviedrijā viens ietekmīgs rokmūzikas žurnālists. Paskatīsimies uz tiem pašiem minētajiem un kritizētajiem Paradise Lost, Metallica u.t.t. Viņi mainījās un par to saņēma smagas fanu kritikas, bet arī līdz ar izmaiņām nāca klāt daudz jaunu fanu, arī fakts.
Sakarā ar Valēriju - es jau absolūti neesmu vai nu aizvainots vai kā citādi dusmīgs uz Valēriju, viņš varēja mainīties, bet darīt to nemānot sevi un klausītājus, respektīvi, komponēt mūziku patiesi, nevis cenšoties mākslīgi un par katru cenu spēlēt aizvien lēnākas un pēc balādes principiem veidotas dziesmas, kurās pēkšņi izlaužas smags rifs un uzreiz pazūd. Mēs šīs dziesmas spēlējām un varēja redzēt, ka ne viņam pašam tās tā īsti patika un arī klausītājiem ne. Un es minēju virzību uz industrial rock pusi. Es Valērijam tiešām novēlu, lai nu tad šī mūzika tiešām nes viņam panākumus un šī mūzika ir tā, kuru Valērijs no sirds vēlas spēlēt. Panākumus (un ļoti lielus) tiešām viņš ir pelnījis.
Par Distant Light - man tiešām prieks par Jums. Prieks, ka Latvijā šobrīd ir arī grupa, kas tiešām ļoti labi sevi parāda un nespēlē kārtējo neprofesionāli izpildītu "true" black metal. Dziesmas Jums ir labas, melodiskas, nav apnīcīgas, kā daļai jauno grupu Latvijā. Man no jūsu šābrīža repertuāra vislabāk patīk dziesma "Prision Of Dreams", īpaši patīk dziedājums. Es jau pats esmu liels Heavy metal fans un klausos šādu mūziku ļoti bieži. Vienīgi man ir nelieli iebildumi par ieraksta t.s. Production. Man liekas, ka ģitāras ir pārāk klusas, kā arī bumgas skan piezemēti, trūkst plašuma, kas, manuprāt, šādai mūzikai ir nepieciešams, bet tādas mums laikam tās ierakstu sttudijas.
Visu jau šeit nevar izstāstīt, bet tādas nu īsumā manas domas par Distant Light.
Cik saprotu, Tu pats esi dziedātājs. Man interesē kā Tu uztrenēji tādu balsi? Kas ir tavi ietekmētāji? Zinu, ka Valērijam savulaik tāds bija Robs Halfords un Judas Priest disks "Painkiller". Jā, kādas ir Tavas domas par šodienas heavy/power metal grupām. Man pašam patīk jaunie Judas Priest, Iced Earth, tas pats Halfords, Dream Evil, pēdējie Helloween, Rage. Un Tev?
P.S. Ja esi mūs dzirdējis, kādas ir Tavas domas par Necromancer? Un sveiciens Rustamam.
0
jaa,esmu DL dziedaataajs.Balsi treneeju tikai meeg'inaajumos.nekaadas stundas nen'eemu.vienkarshi jau kuro gadu dziedu un maacos uz savaam kl'uudaam.Protams kaa shiis "maaciibas" turpinas arii shobriid.
man ir daudz ietekmeetaaju...Muusu homepage manaa anketaa pat ir mineeti:Robert Plant, David Coverdale, Graham Bonnet, Dio,Joe Lynn Turner, Glenn Hughes, John Lotton, Jorn Lande. Vissiltaakaa miilestiiba man ir ar Coverdale. Vin'sh man baigi patiik kaa dziedaataajs,un arii kaa "frontman".Vin'a un Planta ietekmi var redzeet manaa uzvediibaa DL koncertos.uzvedos taa,nevis tikai taapeec,ka esmu lielais COV/PLANT fans,bet taapeec,ka man tas skiet pasham interesants tieshi vizuaalajaa aspektaa.labi,kad muuzik'i forshi speelee.Bet tas veel nav galvenaajs kriteerijs jautaajuma: iet uz show vai nee.Koncertam jaabut vizuaali-bagatam,spilgtam.... arii DL censhas veikt.arii man l'oti patiik Jenis Jopplin, Tom Johnes, Sammy Hagar...
Runaajot par Halfordu....Man vin'sh ne iipashi patiik.Varbuut tas ir divaini,bet pats balss man nepatiik...Nav patiikams.
Bet Helloween(Dark Ride,un paareejie albumi ar to dziedaataaju Derisu) baigi patiik.atklaati runaajot,neesmu tik labs POWER stila analitik'is. Vairaak klausiijos 70-80gg muuziku.Bet varu atziimeet: HELLOWEEN,MASTERPLAN,EVERG... stila vokaals man patiik).
kaa seecinaajumu varu pateikt,kaa man patiik zemaakaa reg'istra balsis...nu...taadi...ka lai to pateikt...."virishk'iigaak... vini prot arii augsti dziedaat,bet shim zemam pamatam jaabuut.(var buut,man tas tik patik,ka pasham taada balss nav....tomeer ir ceriiba,ka ar laiku vareeshu but arii ar sevi apmierinaats...:))

Necromancer...Vai Juus gadiijumaa nespeeleejaat Melnaa Piekdienaa februaarii "7-UP"?Kad es ienaacu zaalee,bija kaada grupin'a uz skatuves.Bet jau peedeejo dziesmu speeleeja.Un peec viniem bija jaaspeelee mums...Vai tie puishi gaadiijumaa nebijaat JUS?
:)
0
kaut kur dazhi vaardi pazaudiijaas....kaapeec taa?un arii vaardu galotnes....interesanti gan,kaapeec taa :)
0
Jā, tie bijām mēs. Tev sanāca pēdējo dziesmu visu dzirdēt. Ja jā, kā bija?
Interesantas Tev tās ietekmes, no visām zinu trīs - Dio, Hughes, Coverdale. A kāds Tev liekas Bruce Dickinson.
Jā, jocīgi, daudziem Halfords ne visai patīk, kas attiecas uz Judas Priest man personīgi arī labāk patika Tima Ovena dziedājums, šobrīd viņš pie Iced Earth plosās.
0
Robert Plant - to tak tu zini, ne?
Graham Bonnet - Rainbow, Alcatrazz, MSG, Impellitteri, Blackthrone, u.c.
Joe Lynn Turner - einuei, Rainbow tak būsi dzirdējis? un Malmstīna "Odyssey" diksu, vienīgo, kurā viņš rakstīja DZIESMAS, nevis rifus ar ļurinātājsoliņiem pa virsu ;)
Glenn Hughes - Trapeze, Deep Purple (kā co-lead), solo
John Lotton - domāts John Lawton? Uriah Heep (pēc Deivida Bairona un "zelta gadiem") un Lucifer's Friend
Jorn Lande - uz šo mirkli viens no ietekmīgākajiem power/hard dziedātājiem. Dziedājis: Company Of Snakes (labi pasen; tai Whitesnake kaverbendā, kas nesen bija .lv), Vagabond (TNT ģitārista blice), Ark (ar Conception ģitāristu un citiem virtozauriem...super!), Beyond Twilight (ārprātsuper!...progpowe... Millenium (AOR), Mundanus Imperium, trīs solo diski, un šobrīd atrodas grupā Masterplan (ar bijušajiem Helloween-istiem), kuru albums Distantlaitiešiem ļoti iet pie sirds :D tāds power/AOR tipa muzons, ar nelielu progressive piedevu. Ak jā, viens no maniem iecienītākajiem vokālistiem. Var manīt? ;)
0
August Starfure:

Zuud teksta dallas, jo vajag likt aiz komatiem un punktiem un citaam pieturziimeem atstarpi, tad neradiisies shii probleema, ja vien nerakstiisi kaut kaadus indieshu kalnus kuri sastaav no padsmitiem burutu
0
To Kaspars

Es dzirdeeju tikai pashas beigas. Un gruuti kaut kaadu produktiivu kritiku teikt tagad. Bet varu tikai pateikt, ka tas, ko es tur dzirdeeju,bija labs. Man ir tieshaam kauns tik maz par Jums teikt, bet goda vaards nav pagaidaam stabiilaa viedokl'a.Bet atceeros melnmataino vokalistu un melodisku, bet smagu muuziku.:)
Par maniem miilaakiem vokalistiem jau WT izstaastiija:))
Bruce Dicinson arii baigi patiik. Peedeejie IRON MAIDEN jau ne tik labi, cik agrie, bet Dickinsona "Chemical Wedding" gan ir izcilais albums.

TO WT

No kurienes, Tu taads zinaatneiks? Baigi forshi, ka ir kaads, kursh zina tik pat daudz par "maniem" vokalistiem. Biezhaak jaunaatne atceraas Shuldineru vai Korn vokalistu utml.
0
Vai WT=Kaspars, gadiijumaa taa nav?
0
To Pagāns

Taa neiskataas
0
neizskataas
0
:)...kaa to vaardu jaarakstaa?koro4e govorja, nepohozhe, 4to WT=Kaspars:))
0
Jā, tipa, es pateicu, ka nezinu nosauktos vokālistus, izņemot Dio, Hughes, Coverdale, un pēc tam pats sev atbildēju un izstāstīju par atlikušajiem.

August:
Jaunatne? Cilvēk, es točna esmu vecāks par tevi ;) Vismaz toreiz, kad pirms DL/NF/Sanctimony koncerta Depo mēs ar tevi parunājām par Prison Of Dreams pirmo ierakstu :)
0
Aaa, nu jaa tev taisniiba, vienkaarshi WT, pie maila bija rakstiijis kaspars, un man likaas, ka vinsh vienkaarshi sevi nodeeveeja par WT, bet tas bija domaats, ka Kasparam tas komentaars tiek domaats, ak es dullaa galva he he. August Starfire, paldies par peerienu (aizraadiijumu)!
0
to pagāns
:)
to August
Tiesa, tā jau ir, ka šādus labus klasiskus dziedātājus daudzi nezin. Es lasot WT komentāru sapratu, kas tie ir, visas grupas esmu dzirdējis, vienīgi vārdus nezināju.
0
To WT

:))Man tachu na pasha sarunas saakuma bija shaubas par "WT" vecumu, jo tik daudz JAUNATNE tieshaam reti zina... ak, Uldi, cik zheel,ka tas esi Tu!!! Tas tachu esi Tu!? Man bija taads prieks par to, ka beigu beigaas ir atrasts kaads jaunatnes paarstaavis, kursh var atshtirt DIO no Graham Bonnet un John Lawton no Byron! Bet... Tas esi Tu, - cilveeks ar kura paliidziibu es iepazinos ar Jorn Lande un Evergrey...visi mani rozaa sapn'i par gudro jaunatni taa arii nepiepildiijaas...kauna Tev nav. Uldi...nav un viss.:)
0
August
nav jau tik traki, ir arī daudz jauniešu, kas zin un pazīst šos un vēl citus dziedātājus.
0
Bet vai tas ir slikti, ka vinni nemaak nosaukt shos solistus, vai kaadus gitaaristus, basistus bundziniekus? Es pats nezinu daudzus, pat dazzreiz pazzinu vaardus aizmirstu he he. Bet galvenais jau ir muuzika un dziesmas ko vinni rada, bet protams taa tikai tuksha klausiishanaas arii nav pellama, bet vai mums jaunieshiem tieshaam ir jaazin tik lloti un dikti shie vaardi un uzvaardi? Piemeeram, es varu paarmest to, ka Augusts nezinaaja Necromancer, kas te pat Latvijaa mitinaas un speeleeja pat uz vienas skatuves (negribu tevi aizskart Augsust)Starfure, vienkaarshi taads piemeers izspruka.
0
nejauc klassiku un muusdienas muuziku,kura rodas katru dienu desmitiem tuukstoshiem.

slikts piemeers:)
0
Nu jaunie par jaunajiem, vecie par vecajiem he he
0
Nu, manuprāt, uzvārdu nezināšanu var jau neņemt vērā, galu galā viss ir atkarīgs no interesēm, vienīgi reizēm ir skumji un pat manī izraisa dusmas, ka cilvēks no sevis "mētā" baigo rok- un smagās mūzikas kritiķi, bet, kad ar viņu parunā par mūziku, tad šis cilvēks vairāk par Krisu Bārnsu, Halfordu un/vai Glenu bentonu vairāk neko nezin. Nu Tā nevar. Kā arī - tavs citāts Pagān ir absurds. Pēc Tava teiktā sanāk, ka es un August esam "Vecie" un Tu pie tiem "Jaunajiem". Smieklīgi un absolūti nevietā šādi "izteikumi" !
0
Esmu jauns, dziivoju shai saulee tik 17, tuuliit 18 gadus un juus cik noprotu paari 30, un tu domaa ka juus esat jauni vai es vecs? Noteikti tagad jau negribeesiet neko man teikti, jo es jauns, bet jaamaacaas no vecajiem! Un kaa to izdariit, ja "vecie" tevi ignoree? Bet absurts kas no manas puses ir, vai kaads koments kur "meetaaju" baigo kritiķi?
0
To Pagans

Kaapeec Tu domaa, ka man ir paari 30?:))Es pat jau nezinu atklaat to vecuma nosleepumu vai nee:)))
0
Man ir 21
0
man arī 21 :)
0
aaa, nu tur kaspars tika mineejis, ka Valeerijam ir 33 gadi un tu (Augusts) esi "nedaudz" jaunaaks, kaut kaa taa, neatmineejos taas peedinnas un likaas ka arii ir uz to pusi. Bet juus tak tieshaam jauni, cik noprotu Tu August esi DL vokaals, bet nu neizskataas, ka tik jauns tu buudams, un tu kaspars, cik noprotu tagad Necromancer speelee bungas, un ja Mellajaa Piekdienaa arii seedeeji pie bungaam, laikam tev skuuts pauris bija, tad neizskaties ka buutu 21, bet nu izskats taa maldina, johaidii, tas ir kaut kas traks.
Cik noprotu, tad tu ex-Pekles Patrullaa, nu Hellhammers man te piekasiijaas par filtreeshanu no angllu uz latvieshu, nu tad gribu dzirdeet tavu domu, vai vecie "Pekles Patrullas (hell patrol)" buutu iebildumi, ja sauktu tavu agraakeejo grupu par pekles patrullu, kad veel bijaat heavy laukaa? Vispaar taads diezgan nesvariigs jautaajums, bet nu tomeer...
0
laikam slikti izskatos :))
0
Varbuut Tu August atminies, taadu matainu cuuku, kursh paceelis roku kulakaa kvieca Distant Light, kad gaaji garaam. Izksatiijaas, ka tev tas ne paaraak patikaas, jo saviebi seju he he, varbuut tad tu slikti izskatiijies he he, bet nu prieksh 21. tu izskaties par vecu. Tagad es tieshaam esmu galiigi apjucis, reiz iemiileejos vienaa meitaa, kurai, kaa veelaak uzzinaaju, ir 21. gads, bet nu pilniigi neizskatiijas, izskatiijaas labi ja uz 18, un tagad juus, kuri velk paari 26. gadi, izraadaas esat tik 21. gadiigi, nu johaidii, un muminsh (PV bass), vinnam tak cik noprotu ir 29. gadi, bet nu pilniigi neizskataas.
0
To Pagans:

Nee, nu tucc nelixiem mieraaa par To Hell Patrol nosaukumu:))) Baiss tips Tu esi:)

0
kaut kas sajuka, krocce taa:

Tu tacc nelixies mieraa ar tiem nosaukumiem, ko?:)
0
Nelikshos mieraa gan, gribu zinaat ko citi domaa ar filtreeshanu un gribu ciiniities par latvieshu valodu un par to ka Latvieshi ir pagaani nevis kristieshi!
0
Nepaliec tacc smiekliigs! Kaads te sakars ar kristietiibu? Angllu valoda ir starptautiska un daudzmaz to zin visaas zemees, tappec arii grupai vieglaak-saprot nosaukumu un nav probleemas izlasiit. Es nekad neizburtotu kautkaadu grupas nosaukumu, kas buutu japaannu stilaa uzraxtiits:)
Neviens taccu neaspstriid latviessu valodu, kaa muusu valodu, bet ir vietas un reizes, kad nevar bez citu zemju valodas. Atbraux tas pats Alex Webster, Tu vinnam kliegsi , lai vinnss runaa ar Tevi latviski vai arii gribeesi ar vinnu normaali padiskuteet angllu valodaa, ko sapratiisiet juus abi. ko?

0
...nedaudz aizraavos ar to kristietiibu, he
Bet vai tad es saku, ka visiem anglliem buus runaat latviski Latvijaa? Taksh daudzas grupas maak runaat latviski, bet nerunaa, un tas tak logiski, ka ja cittautietis atbrauks un es te saakshu ar vinnu tikai latviski, taas ir dazzaadas lietas, vai nu tas kursh jau vairaakus gadus mitinaas sheit, vai arii kaads tiko iebraucis viesis!
0
Opjatj razveli bazar provsju etu erundu jazikovuju....

To PAGANS

Voovwe, mne nravitsja, kogda menja uznajut na ulicah i kri4at DISTANT LIGHT. Ja tolko vot sej4as ne mogu to4no propomnitj, kogda TI mne eto kri4al. Vo-pervih, ja ne znaju, kak Ti vigljadish, a vo-vtorih, ne vseh mozno srazu zapomnitj.
No vsegda, kogda mne takoe kri4at, ja morwusj, a naoborot, ulibajus, mozhet, u menja takaja ulibka prosto krivaja, 4to Tebe pokazalosj, 4to ja smorwilsja.
:))) a ewe mozhet bit Ti prosto menja s kem-to na ulice pereputal ? :)) Mozhet eto bil vovse ne ja?

4to kasaetsja togo, kak ja vigljazhu, mogu skazatj, 4to na foto ja 4asto viglazhu star6e svoih let. No v zhizni, vigljazhu na svoj vozrast ( tal, po-krajnej mere, mnogie mne govorjat)

Bassista iz PV zhalj. Tak i ne ponjal, 4to tam i kak proizo6lo, no o ego smerti ja uznal 4erez neskolko 4asov posle sobitija. Bil v shoke. Voobwe, u PV takoj stil muziki i imidz- BIT VSEGDA MOLODIMI MAL$IKAMI. Oni i v 40 let budut takimi. Oni tak pri4esivajutsja, odevajutsja. Mi takoj celi sebe ne stavim.
0
August - Hi, izskatās, ka mūs Pagāns sūta pensijā, veci izskatamies!!! Vajag kaut ko izsštukot, ne:))). Tas tā.
to Pagāns
Jā man ir nemataina galva. Varbūt pārāk lielu bārdu biju ataudzējis, bet nu nezinu, tev ar to vecumu tā greizi?! Un Hell Patrol vari saukt kā un kādā valodā vēlies (tas par to filtrēšanu), kā arī vari tā darīt cik uziet, tāpat man un arī iespējams pārējiem nosaukumi ir un paliks "savā valodā un vietā"!
0
To Kaspars

:))jaa, man ir piedaavajums - nogriezt baardu nost, uzvilkt kaut kaadus jaukus apg'eerbus ... taadus ar ieshk'indaam :))
0
Pagaans:

Nu es ne uz ielas to kviecu, bet Melnaa Piekdienaa, koncerta laikaa, kad tikaat jau nospeeleejushi savas partijas. Es jau arii nemaz negaidu, ka atmineesies, jo visus jau nevar atmineeties, pat savas pazinnas, kur nu veel blaaveejus he he.

Kaspars:

Tas ir labi, ka varu juus deeveet (Pekles Patrulla) gan taadaa, gan citaadaa valodaa. Varbuut man ir kaut kas greizi, jo es tieshaam vairs nesaprotu, biezzi redzu kaadu, kuru nepaziistu, un nereti gadaas aplauzties kad uzzinu vecumu, bet nu visi nevar buut ideaali un perfekti, dazziem jaamiseejaas, he he.
0
Mjā, bārdas man nebija, apskatijos bildes, tāpēc jocīgi, vai novecoju pirms laika?
0
Vai Jaanis Kurpnieks dziivo Aagenskalnaa?
0
buutu bisskki vairaak vissaadi soolinni,bet nav slikti gabali- respect
0
sooliņiem nav ne vainas, galvenais, ka tādu vispār ir. gabaliem nav ne vainas, laigan gribētos nolādēt Distant Light izpildīto kaveru Dimmu Borgir- "Metal Heart"
0
vai tik tas nau accept cavers? tas, ka dimmu arii kavero, ir cits staasts..
0
Vai kādam vēl ir saglabājušies Prison Of Dreams Demkas .mp3 ar ko padalīties?
0
Kaut kur varētu būt, bet jāmeklē.
0
Atradās? Man jau ar interesētu...
+1
Pieņemu, ka bandai pretenziju nebūs:
files.fm/u/w6uw2bedm...
+1
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Komentāri
Viskas