0
[#]

3. novembrī klubā "Depo" notiks jauno grupu konkurss. Konkurss notiks vairākās kārtās, kā noslēgumā grupa – uzvarētāja saņems iespēju ierakstīt vienu kompozīciju profesionālā studijā.
Par sev tīkamāko grupu apmeklētāji varēs balsot koncerta laikā. Grupas, kas vēlas piedalīties, var pieteikties pa e-pastu: info@metalshow.lv

Uztāsies:

COLLIDE - Thrash/death metal
FRAILTY - Brutal technical doom/death metal
INFECTED - Melodic metal
TABESTIC ENTERON - Death/grind metal

Ieeja:
AR flaieri. 2Ls, pēc 22:00 3Ls
Bez flaiera 3Ls, pēc 22:00 4Ls
 
Komentāri
0
njaa...
nez kur to "faieri" var dabuut un peec kaa vinsh vispaar ozh? 8)
0
depo maajas lapaa pie shitaas teemas var izprinteet arii flyeri godplayer.
0
kas ir "tresh"? varbūt tomēr "ceturt/det"?
0
Nu ceru, ka shoreiz INFECTED speelees un priecees manu dveesli!
0
nu vismaz viens thrash. zhel nu tikai, ka ar black sapinies.
0
Nu moins... jaaaiziet vien buus, bet zheel ka 3dien. Naakamajaa dienaa uz darbu :/ Bet nu piedosim. Darbs var pagaidiit :)
0
ko noziimee depo maajas lapaa rakstiitais "draugiem/biedriem 1 ls",kaads zin?
0
domaaju ka jaaiziet! vieniigi sudiigi ka otrdiena!
0
Wiesturz tas laikam attiecas uz tiem kas straadaa depo, vai ari ir labos draugos ar tiem kas straadaa...tjipa pa blatu 1 Ls...
0
Interesanti kas gan taa ir par nosleepumaino ierakstu studiju ??? Mikrafona ieraksti ???
0
A MUST!!
0
to CLICHE:
njaa...
kas ir flyers un kur to dabuut es zinu, bet no organizatoru puses nekorekti, sheit ievietot taadus tekstus un informaaciju, kas kaadam, iespeejams, nav liidz galam izprotami. lai arii daudzi saprot, ka te kaads "pieduraas", bet tik-un-taa nekorekti - necienja pret potenciaalajiem koncerta apmekleetaajiem. es saaku apshaubiit to vai pashi organizatori sho pasaakumu uztver nopietni.
khe%) viedokliitis....
0
Draugiem/memberiem cik zinu ir depo biedra kartes. Attiecīgi uzrādot tādu ir lats.
0
to godplayer: piedod, ja aizskaaraam Tavu smalko dveeseli, tachu saki jel, kas Tev nav liidz galam izprotams?
Centiisimies sniegt izsmeljoshu atbildi!
0
Baigi gribeetos aiziet, bet ribjas, ka trshdien tas pasaakums... Un veel tas neskaidriibas par taam cenaam. Uhh, ja man izietu taakaa Caanibal koncii buutu:)) Sweet memories:))
0
to Valdis:
gramatiskaas kljuudas izlabotas - tas labi.
veel tikai pierakstiet, kur tie "flaieri" ir pieejami un viss buus visiem saprotams. veel labaak, ielieciet linku uz Depo maajas lapu, lai ljauzhiem eertaak. kaa Tev shkiet?
0
UURURURURR
0
Kaa mazi beerni eee riita uz "skolu jaaiet' , agri jaaceljaas sviests kaut kaads , laikam jau astonjos vakaraa guleet taisiisies.
0
Buutu akal piekdien mekleetu citu probleemu ,
0
to osinsh,
Tā thrash grupa nav sapinusies ne ar kādu black!Aizej un paklausies!
0
jaaiziet...
0
Domaaju aiziet,kaa nekaa jaunas grupas speelees:))
0
a ko nozīmē "Brutal technical doom" ? :))))
0
Ceru,ka shoreiz INFEKTED bundziniex nepiedirsiis pareejos... Vai varbuut jau ir cits?
0
to f:
atziistos - neesmu dzirdeejis. spriedu peec raxta: "COLLIDE - Thrash/death metal". aizieshu un paklausiishos - par to nav shaubu.
0
Nu death tomeer nav gluzhi tas pats, kas black, kaut arii abi no thrash attiistiijushies. Man ar interesee redzeet, kas tas buus par zveeru - ar thrashu pie mums ir gauzhi shvaki...
0
Uzvareetaajus noteiks tikai publikas balsojumi vai tomeer buus arii kaada zhuurija-fuurija? Buutu labi, man skjiet.
0
To Deathperado

Patiesībā tas ir neliels pārpratums :)

Frailty spēlē vienkārši brutālāku Doom/Death :)
0
Poison_Angel bundzinieks bus tas pats:)un viss bus ok!
0
Tīri par konkursu runājot! Jābalso būs kā Pafrikā! Visi kas dodās, papildiniet kredītus!
0
Tu smejies?! :O
0
Man ieper grupsnosaukums "TABESTIC ENTERON".. Jādomā, ka nosaukumi, piemēram, "CAPSLOCKED BACKSPACEON" vai "SHIFTED INSERTEND" nav ne par matu sliktāki. Ja kāds grib savai grupai tādus, ņemiet droši, jutīšos pagodināts! (tas tik humors, neņemiet neviens ļaunā!)
0
tres^ labais, taa uzreiz nemaz nepamaniiju, hhehehe :D
0
Cikos saak speeleet 1. grupa ,apgaismojiet.
0
Wiesturz, nu ja sākums 20:00, tad gan jau kau ka'd pēc šī laika spēlēs! ;)
0
imej tu jau zini tikpat cik es .
0
es saku domaat vai vispaar ir veerts iet.
0
Līdz cikiem vispār iet koncis???
0
Wiesturz, Imej: man liekas kaa tur chakerees bobi liidz kaadiem 21 un peec tam speeles:) fuck, taja Depo skanja-suxx, gribeetos gan juus noklausiit normaalajos apstaakljos! Inficted m/
0
oooi, Infected, nevis Inficted:)))) kljudinja sanaaca:(
0
jā! diemžēl Depo tāds ir! neko darīt. skaņa tiešām sucks! Plus vēl bungu komplektam tikai 2 statīvi! he he, ka pie The Beatels! ;)
0
oi. tb Beatles (:
0
Nu jaa, Imejs man flaijeri dabuuja, a vot uz konci es netikshu, :((((.Zheeel!
0
henesy ta ado man to flaijer aizieshu tavaa vietaa
0
Henesy, tu iesi! Nekur neliksies! :) he he
0
Infected bija labak tad kad vinjiem nebuja vokalu.
Vismaz pec manam domam.
0
pirmie gan bija aaksti. cepurees katkaadaas saldaas vai regejiskaas brr... nevis dzied vaardus bet duuc, ruuc... vispaar taada sajuuta ka njirgaajaas par metaalu(death, doom, black un kaadas ta nu veel vinjiem dziesmas bija...ummm ja taas var nosaukt par dziesmaam). Vechi domaa nu baigi forshi gichas maakam speeleet riibinaaties ari, nu ta ko vel vajag - kauko na haljavu noruuksim, "atmosfeeru naaviigu" uztaisiisim un viss buus baigi labi, pie reizies veel pareeksim par metljoriem smirdiigajiem kuri taa jau no modes nekaa nesaprot. Besii karo4, taa vienkaarshi ir njirgaashanaas un pazemoshana. Brrrr
0
laikam ta neesu nekaa iipasha zaudeejis neaizejot
0
No dzirdētajiem man vislabāk patika FRAILTY (par kuriem arī nobalsoju) - tāds doom/death, kādu parasti taisīja ap 1993-1994 gadu. Man būtu vairāk gan paticis vairāk doom, bet bija OK.
Tabestic Enteron - fun death grind - smieklīgi, prikolīgi, bet galīgi nenopietni. Potenciāls ir, bet nu... vajag vairāk nopietnības.
Collide - atbilda stila aprakstam - tiešām trash/death. Ienāca prātā, ka tā būtu izklausījušies Metallica, ja būtu spēlējuši savos pirmsākumos smagāk... :))))))
Infected - pateikšu īsi - GARLAICĪGI! Visas dziesmas līdzīgas viena otrai... un kaut arī esmu sieviešu vokāla cienītājs, vienalga nebiju sajūsmā...
0
Man vistikamaak bija COLLIDE - veecais niknais thrash, FRAILTY arii speeciigi nomocciija!
0
To Unicrons
Jā, jā tie pirmie, tie TABESTIC ENTERON tiešām njirgājas par metālu. Viņi ir iztērējuši vairākas negulētas naktis, lai samēgjinātu un to visu izdomātu, tikai ar meerkji paņirgāties par druumajiem metaalistiem. Vinji laikam ir saldie regeja zēni, kas satrenējušies metālistiskus ritmus rībināt. Piekrīu tev, tā ir pazemošana.
Nezinu kā citiem, bet man smiekli nāk par tevis sarakstīto. Tik nopietni visu uztver. :) Labi nenjem ļaunā, ka es nedaudz paironizēju.
FRAILTY - Vokāls tiešām bij labs, kautgan uz beigām likās, ka rīkle puisim sāka nedaudz sagurt. Visādi citādi bij tīri labi, nedaudz vienmuļi. Daudz vienādu ritmu. Uz beigām bij jau apnicis.
Collide- nēsmu tāda stila piekritēja, tapēc nekādu baigo sajūsmu man viņi neizraisija. Muzikāli likās interesantāki par FRAILTY.
INFECTED - vinjus diemžēl nesagidiju, jo pēdējais vilciens negaida.
0
nez kura grupa tad dabuuja to "ieraksta laiku profesionaalaa studijaa?"
0
Blja ku labi dabuuju nodzerties , ka nezinaaju ne riitu ne vakaru!
Peedeejaas 2 grupas bija ta neko pirmaas 2 ne visai ....Collide patika.!
0
TABESTIC ENTERON bij pārsteidzoši lieliska banda. Un ļoti oriģināla, Latvijas mērogā vismaz noteikti.

2 Unicorn: shamiem no doom vai black nebija ne smakas. Esi kaučko dzirdējis par deathgrind ?
Un es kautkā nezinaaju, ka ir izdots likums par metālista obligāto uniformu/formātu, kā arī par pieļaujamo daiļrades humora līmeni.
0
godplayer Tu gadienā nav tas pats rumpy?
Uzrullē līdz šīs lapas augšai un izlasi, ka "konkurss notiks vairākās kārtās". Šī bij pirmā kārta.
0
mjā! skaņa sūdīga, kā un Depo! Visnormālāka bija COLIDE ,laikam! Bet arī nekā jauna , tikai ka vokāls zajibisj! tiešām m/. pēc manām domām Infected tur vispār neiederējas. Nezinu kāpēc, bet kau kā neomulīgi bija! vietas maz, kājas netur, jo maz vietas un normāli nevar pakratīt pačku. skaņa SUCk,s! :) he he.
0
to Unicron:
tu pat bez regejiskaas cepures nemaaceetu izdariit to, ko izdariija TE vokaalists - izdariit visu, kas iespeejams ar balsi, vienkaarshi sitot takti ar kaaju un turot roku kabataa, briivi un bez jebkaadas piepuules. un humora izjuuta arii tev nav iipashi veseliiga. vai ir kaut kur aizliegums par shovu metaala koncii? vienkaarshi - profesionaali!
0
Vakar sanaaca iegriezties Depo, padaliishos iespaidos. Paskatoties te viena otra rakstiito var padomaat ka skana ir bijusi tieshaam nejeedziga un nauda izdota bijusi par velti. Diezheel te atlaushos nepiekrist, viss bija loti normali, vismaz uz 1-2 grupu. Manupaart tautaas ir plashi izplatijies viedoklis ka Depo ar skanu viss ir galigi garaam un konchi kas tur notiek, tie ir nebaudaami. Es gan kautkaa atceros, ka esmu tur redzeejis tadas grupas kaa Dismember un Deutsch Nepal utt.(par piemeru) un viss bija lieliski... iesaku tadiem skanas kritizeetajiem izvilkt vati no ausiim vai arii pashiem pieteikties par skanotaajiem Depo, tad nu redzees kas tur sanaaktu. Nevajag jau iedomaties ka par par attiecigo cenu un nemot veraa grupu pieredzi, bus iespeejams klausiities pasaules limenja skanu...
Runajot par bandaam - vispaar shis pasakums bija daudz labaaks par 1 dalu kur grupas bija parsvaraa vai nu nenopietnas vai taam bija tehniskas problemas.Vakar atklaajuu sev jaunas grupas, un tas priecee ka kautkas "pazemee" notiek. Galu galaa, cik var klausiities vienu un to pashu Sanctimony, Preternatural, N-Fields un Skyforger dazhaadas kombinaacijaas un variaacijaas :)) Tatad pie grupaam:
T-Enteron bija slaveejams grinds, labs vokaals, kas it iipashi jaaizcel. Te ir runa par muzikalo gaumi, ja neklausaas tadu muzonu, tad var neiebraukt. Manupraat bija labi. Fauna personaa ir paraadijies talantiigs dziedataajs, kas nav svesha marazmaatiska humora izjuuta. :) Imidzs sheit nav svarigs, domaju ka tikpat labi, vokalists nakamreiz var paraadities uz steidza terpies tikai pensnejaa un prezervativaa, un tas bus tikai cool. :))
Frailty - (par ko arii nobalsoju) bija grupa, kurai visspilgtaak bija juutams ieksheejais potenciaals. Protams ka idejas kautkur varbut bija nedaudz dzirdeetas, bet who cares? Izklausijaas kautkas taa kaa My Dying Bride un tradicionalas zviedru desas maisiijums, savdabiigi, jauki, varbut nedaudz veel neprofesionali, bet es domaju ka pec paris gadiem ja dzekiem bus gribasspeeks, tad dzirdeesim par Frailty jau daudz nopietnaakaa liimenii. Patika vokalists ar savam true metal fishaam, "Iron maiden forever" :)) Starp citu, ko noziimee nosaukums? :)
Collide - prieks ka Latvijaa beidzot ir kada thrash metal bliciite, lai gan tas bijis tikai pirmais koncis, arii tapat potenciaals ir juutams stabili. Ar savu energiju (ka jau klaajas pie treshina) izsaucas vislielaakaas aktivitaates un aplausus puuli. Nobeidza ar all time labaako thrash himnu - Slayer coveru 'Reign In Blood'. Bija tiiri neko, 5 balles jadod par uzdriiksteeshanos vien. Visiem skatiities nakamo uzstaashanos driizumaa Kabataa kopaa ar death'roll veteraaniem Sanctimony.
Infected - par cik es dzeru alu, shitos daudz neredzeeju, bet cik redzeeju, bija tiesham tadas garlaiciigas skanas, nekas iipash tur netika noveerots. Kaarteejais Theatre of Tragedy klons, meitene piedziedaja, kapeec vina tur bija, vispaar man netika skaidrs. :) Kadreiz jau bija tada grupa kaa Heresiarh, kas bija kautkas liidzigs (RIP). Pasaulee tads stils ir jau sen atklausiits lidz mieleem un vairs jau nevienu neinteresee, iznemot varbut pashus muzikantus un vinu papus ar mammam.
Pasaaciens verteejams kaa loti pozitiivs un Depo ir normala vieta kur tam notikt, priekh "Fresh Blood" vismaz noteikti. Iesaku tiem kas nebija, citreiz izkusteeties un iemest aci, kas notiek Latvijas metal "pazemee".
0
hehe! ozzy forever...
0
to Hopkins, e mush tad labaak vispaar nespeeleet? m? ja tev nepatiik melodiska muuzika, neklausies!!
0
Labi!
0
laikam i dzimis jauns stils reggeametal :))
0
juods - davaj iedzer alu, kaa nekaa piektdiena :P
es arii ielieshu sevii kaadus paaris litrus shiis dziras un, starp citu, uz tavu veseliibu. paldies par paskaidrojumu! ko es bez tevis dariitu;)?

bet vai tevi un visus paareejos klaatesoshos nemoka viens konkreets jautaajums - Kura tad ir taa grupa, kuru cieniijamaa publika uzskatiija par veertiigaako un ieraksta veikshanai atbilstoshaako? Kuri ir tie maaxlinieki? mees alkstam informaacijas, augsti godaatie organizaatori! :D
0
ATRADU!!!
metalshow.lv maajas lapaa ir rezultaati;))
0
Hopkins

FRAILTY nozīmē 'grēks', 'trauslums', 'nespēja pretoties grēkam'....

Paldies visiem faniem!!!! Doom or be Doomed!!!!
0
Tik traki jau nebija ar to Infected. Sevishkju liidziibu ar ToT un citaam tamliidziigaam grupaam nesadzirdeeju, ja neskaita siev. vokaalu, kas diez kaa arii neiedereejaas muuzikaa. Ar skanju juutamas probleemas, shkjiet arii vinjiem vieniigajiem bija. Par paareejiem: Tabestic Enteron bij labais, tieshaam uzjautrinoshi un gana profesionaali. To, ka kavers beigaas bija Hypocrisy, apjeedzu tikai tad, kad Fauns man to pateica :) Frailty nomochiija speeciigi, tas doom gan izlauzaas uz aaru tikai atsevishkjaas epizodees, bet arii bez taa skaneejums man patika. Collide - jaapievienojas Hopkinsam priekaa par thrash atdzimshanu Latvijaa. Man personiigi gan prasaas peec veel viena gjitaarista, bet iesaakums taapat labs. Un vareetu gadiities, ka naakotnee te vareetu kaut kas riktiigi spaardoshs sanaakt.

Bet izveeleeties, par ko balsot, tieshaam bija pagruuti, jo visas bandas bija labas. Jaatziistas, ka arii es balsoju par Frailty :) Ja Hellhammers katra vaarda galaa neatkaartotu savu saukli ne paaraak pareizaa anglju valodaa, buutu veel labaak :)
0
Nevareeju izshkjirties par kuru no divaam grupaam, lai balso - Collide vai Infected.Tomeer nobalsoju par Collide.Pasaakums bija izdevies, domaaju, ka buus mazaak cilveeku, kaa nekaa treshdiena.
0
Hmm pasaciens normals;)
0
Ble, zheel ka bija aizdevies LV aarees un nepaspeeju uz sho kaartu ar regeja elementiem:), cerams ka tikshu uz naakoshajaam
0
Ble, zheel ka bija aizdevies LV aarees un nepaspeeju uz sho kaartu ar regeja elementiem:), cerams ka tikshu uz naakoshajaam
0
to krbrs
varbuut tev taisniiba, bet pozitiivas emocijas vinji manii neizraisiija...

to Juods
ummm, gan jau kauko esmu dzirdeejis par deathgrind, kaugan ne daudz(tipa kauko esmu dzirdeejis par tiem Cock torture kaa vinjus tur), bet es domaaju(sakot par doom un black), ka vinjiem tur 1 dziesma bija doomiiga(reaali doomiiga) un blacks ari kaukur pa vidu bija. Protams vaardi nekaadi sakariigie doomam nebija, bet vismaz tik talu bija paceelushies , ka tie vaardi vispaar BIJA.

to shadow
Shows ir okay. Tikai... nu kautvai taas debilaas cepures vinjiem buutu bijushas un janciigi ritmi, bet nu vareeja kautvai nereekt tik briesmiigi, ja nedzied nopietni. Kautvai kaa vieni porngrinderi kuriem es nosaukumu neatceros(paaris dziesmas zinu), smalkaa balstinjaa - paarejot uz dobju, un ruucoshu dziedaat. Visaadi vareeja sadomaat, un varbuut ka bija profesionaali(nezinu cik tas ir gruuti shaadi nodziedaat kaa vinji, neieklausiijos), tachu par spiiti visam nevaru vinjus pienjemt...
0
Parodija ir parodija, bet nu meeram tachu jaabuut. Kaut kaadai eetikai kaa taadai...
0
labi ka nebija ar kautkaadiem porno priekshmetiem uz skatuves uzkaapushi taaka ok... kautkaada eetika ir, nu bet duuh, tik un taa nava ok priekshnesums...
0
par citiem starp citu:
Collide - bija labi tikai vokaals taa kaa neidereejaas, nedaudz savaadaak kaukaa taakaa zemaaku, ruucoshaku vai varbuut atkal kauko citu vajadzeeja. Nez neesmu eksperts bet taa shkiet.

Fraility - mani favoriiti no koncha. Labi ar publiku straadaaja, kaa rezultaataa publika atbalstiija, kaa rezultaataa atkal shameejie at speeleeja energiskaak. Viss bija kaa vajag(vairaak vai mazaak). Taaka shitie vislabaak patika.

Infected - nu itkaa interesanti jau 2 balsis kopaa, bet nepierasti un liekas taakaa haotiski. No otras puses varbuut ka tas ir labi.:) Jebkuraa gadiijumaa izjuutas: Apjukums=>Mistiska atmosfeera=>Iepatikaas=>In... ;D
0
Nez kapeec neuzrakstiijaas...

Infected - nu itkaa interesanti jau 2 balsis kopaa, bet nepierasti un liekas taakaa haotiski. No otras puses varbuut ka tas ir labi.:) Jebkuraa gadiijumaa izjuutas: Apjukums=>Mistiska atmosfeera=>Iepatikaas=>Pa... Paklausiijos=>Apnika ;D
0
Bljaaviens nu kas tie par lagiem, par uzrakstiin normaali nevar;)
0
viss pasaakums kopumaa ir labs, tikai miinus ir balsohanas sisteema.... es nevareeju nobalsot, jo kaaads jau bija sagraabies balsohanas lapas manaa vietaa... taapeec shame on you... izdomaajiet par to balsohanas sisteemu, lai atbilst kaut kaadai sajegai... bet taa jau grupaam varu noveleet, lai jau turras puishi un arii ta viena meitene.... :)

ak jaa.... es laikam nespeju iebraukt, bet kas jums tieshi visiem patika tajos frailty... man vinju dziesmas likaas pa garu un vokaala publikas uzkurinaashana nedaudz uzjautrinosha... nu sorry... bet taa nu man domaajaas... :)
0
To Unicorns

Milziigi anaali ultra brutaals paldies Tev! Nemaz nezinaju, ka tas esi Tu:) Atceries plostosanu lidz ritam pec CANNIBAL CORPSE:)))))))
0
to pazole: balsoshanas lapas Tavaa vietaa neviens sagraabties nevareeja. Apsargs taas lapas deva pa vienai katram, kas maksaaja par ieeju koncertaa, peec pasaakuma paarpalikushaas atdeva atpakalj. Droshi vien apsargs kljuudiijaas, un aizmirsa to lapinju Tev iedot.
0
hmmm..man laikam arii jaaizteicaas par sho pasaakumu..bija tieshaam ljoti jauki, visi malachi, tomeer vislabaak patika Collide, un tieshi vokaala del'; Frailty un Infected--likas ka tiem taa reekshana nepadodas viegli..nu par Tabestic Enteron..:):)..prieks, kad cilveeki prot "enjoy themselves" uz skatuves;)
0
Slikti,ka nedzirdeeju Collide (njemot veeraa, ka thrash ir arii mans viens no fav), bet labi, ka taadi bija. jautaajiens: te kaads izteicaas par upcoming pasaakumu kabataa, kur collide speles kopaa ar sanctimony. nav apleeses ap kaadu datumu reekjinaaties?
0
ozinjam: 27.11. Bez Sanctimony un Collide buus arii Silenced.
0
atvainojos par drukas kljuudu.
0
taadaa gadiijumaa atsaucoties uz Valda teikto... fui..apsargam, kursh mani ignoreeja vai piemirsa.... :( .....
0
Nu tad labdien un sveiki. Pirmaamkaartaam paldies balsotaajiem. Kjipa cilveekiem, kas nav tik naaviigi druumi lai arii ieveerteetu grind, kas nav domaats tikai shauram savu draugjelju locinjam arii sheitanpatan. Tiem, kas to uztveera kaa apvainojumu - jaa, par jums es biju iedomaajies, varu tikai priecaaties, ka taadu ir paarsteidzoshi maz. Galu galaa, ja cilveeks nosauc grind par regejmetaalu, tad vinja muzikaalaa uztvere nav diezko augstu veerteejama un veeraa njemama. Par to doom un black muusos tas vareeja buut vieniigi tas Haipoukraisii kovers. Arii teksti mums ir, tikai tas nenoziimee, ka es pedantiski vinjus izdziedaashu taa lai visiem buutu saprotami. Paga paga, man tachu nav jaaskaidro, kas ir grind, johaidii. Nu smiekliigi karoch, ka kaads ir aizvainots. Ja tu paarkaaptu saviem principiem un paklausiitos kautvai gjitaaras partijas, varbuut tavas domas krasi mainiitos. Labs ir visu gaishu.
0
fui apsargam ka atnjeema pus litu shnajbja :DDDD un izleeja to, pizdjec, kaa vinja roka paceelaas :D
0
to fauns! jums ir tada doma veel kaukur speeleet tuvaakajaa laikaa? baigi gribas ieveerteet shito numuru! outfits jau nu tieshaam padevies
0
un ja cilveekiem nav humora izjuutas, tad raadiet savas druumaas naaviniecinju sejas maajaas pie spogulja.
0
tas regejmetaals bij kaa joks domaats
0
Nu par konchiem neko nezinu pagaidaam, jo ne jau es vinjus organizeeju. Ja tuvaakajaa laikaa sekos Fresh Blood naakamaas kaartas, tad nespiid, bet ja ne, nevaidzeetu buut probleemaam, jo "Lielajiem Cilveekiem" patikaas. Katraa zinjaa esam speeleet griboshi, un gaidam piedaavaajumus. Ja tie nenaaks, tad uzmaaksimies pashi.

--- fekal fekal megatron fukk!!!!! ---
0
Gan jau cilveeki man piedos, ka dodu savu komentaaru par sho konci tik veelu — protams, ka vislabaakie bija INFECTED! Nu baigie malachi! Veel man ljoti patika FRAILTY, it sevishkji blondais gjitaarists. Par COLLIDE arii esu lielaa sajuusmaa! Kopumaa koncis bij labs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
skru
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas