0
[#]

22. janvārī Rīgā, klubā SALAMANDRA (Salamandras 1) uzstāsies zviedru death metal pamatlicēji ENTOMBED!

      ENTOMBED (swe)
      www.entombed.org
      LOITS (ee)
      www.loits.org
      SAPLES (lt)
      SANCTIMONY (lv)
      www.sanctimony.lv
      HUSKVARN (lv)

Sākums: 18:00
Ieeja: Ls 7

No Liepājas un Daugavpils uz koncertu (un atpakaļ) tiek organizēti autobusi. Liepājas un Daugavpils autobusu pasažieriem ieeja koncertā maksās Ls 5. Rezervēt vietas autobusos var pa tālr.:
Liepāja:       9660952
Daugavpils: 9375922

Afiša: Entombed

 

Komentāri
0
Būs jau laikam jāaizvelk...
0
Obligāti.....!!!!!!
0
interesanti...
0
Nu uz šito ir jāiet. Turklāt sestdiena, varēs svētdien atiet. Cerams, ka pasākumam nebūs tik bēdīgas sekas kā Paradise Lost koncim.
0
kas par beediigaam sekaam??
0
Jā!!!!!!!!!!
0
baig baig baig gribaas, bet...............
Jaapeerk viens suuda kabelis kas panjems naudu koncim un visam paareejam..:(((
Nekas ganjau es savaa muuzhinjaa veel dabuushu vinjus dziivajaa dzirdeet.
0
Tu tā domā?
0
Super, beidzot kaut kas arii sestdienaa, noteikti ka aizchaaposhu :D
0
Sekas bija bēdīgas personīgi man. Nācās šķirties no jakas. Droši vien kāds prihvatizēja. Bet nu pats vainīgs- nepareizās proporcijās šņabi ar alu sajaucu.
0
Ko tad tu ta piemāvies, dzert atnāci vai muzonu klausīties?
0
E kads nezin kad www.sanctimony.lv bus valja... mn tada sajuta itka jau kadu pus gadu "driz bus valja" ... ::(
0
Vēl ilgāk. Tas saits jau Melnās piektdienas diskā nosaukts par Sanctimony oficiālo mājas lapu, bet līdz pat šam brīdim tur nekas nav ielikts.
0
jeh!esmu iekšā!
0
šO pasācienu gaidī gaidu,ilgi nav nekur būts,un,ja mani intuīcija neviļ,tad vajadzētu būt labi!
0
Sveiki. Uz konci taisās iet cilvēku ka biezs. Ideāli ir tas,ka notiek sestdien. Piemēram C.Corpse bijām spiesti vērot sausā ( nākamais rīts bija pirmdiena ), toties visu redzējām un filmējām, par ko esmu ļoti priecīgs. Bet negribās arī citu galējību, kā bija uz VADER balli, kad komā bez pulsa un sapņiem vāļājāmies kur nu kurais ( uz, zem trepēm, stūros, tualetē u.c.). Tāpēc sestdien jāsavācas ar metalhediem ap plkst. 15...16-00, jāiemalko kāds galons varbūt divi miestiņa un aiziet uz death n roll baļļuku. Vai ne ?
0
buus vien jaaiet =] labs pasaakums solaas buut..
0
jaunaa gada 1. LIELAIS koncis, labais, labais :)
0
Cilveeku daudz- tas labi, es tik ceru, ka tie nebuus taadi pasi leekaataaji, kaa Baltija Saulee.
0
Būs gan lēkātāji, gan dzērāji, gan pokemoni, gan krievi, gan fašisti, gan urlas, gan žīdi utt. utjpr. Tā ka labāk nemaz nenāc :P
0
Nu par urlām gan ir jāšaubās.. tā teikt- sveša viņiem tā lieta, neizprotama. arī mūziciņa griež sāpīgi bungādiņā. tā ka nebūs viņu. pārējo gan būs melns mākonis, ka ne redzēt, ne izspraukties cauri..!
0
> Intars: Ja es neatnaaksu, nebuus, kas tev paliidz pokemonus miidiit, taapeec taa vietaa lai atrunaatu, labaak paarliecini mani naakt uz konci! >:P

P.S. Tik vai taa jau naaksu, buus par divaam kerzaam vairaak, vareesim miidiit uz nebeedu.
0
es gripeet pastiities no malas uz to jautro skatu un, varbuut, arii njemt daliibu >:D
0
Nevar zinaat, vai urlas nebuus - manupraat, vinjiem taapat ir dzilji pie kaajas, kas skan - it kaa vinji kaadu citu muzonu baigi izprastu. Vieniigi, ka vinji nejuutas labi, ja ir kaads bars lielaaks par vinjeejo.

Bet kaapeec pokemoni buutu jaamiida? Varbuut paaugsies un naaks pie praata.
0
es to par urlaam :P
0
:))
0
Starpcitu, kas galu galā ieviesa šo stulbo terminu -POKEMONI. Cik saprotu, tās (tie) 14-17 un vairāk gadīgi tīņi, tērpušies viscaur melnā, biezs slānis meikapa, krāsoti matiņi, sprādzītes, nozīmītes, uzrakstiņi u.c. u.t.t. . Nesaprotu! kāpēc kādam ir nepatika pret šiem jaunajiem melnīšiem... paši taču kādreiz bijām līdzīgi-uz ārpusi orientēti ideālisti, maksimālisti. Ja mums ir par 6-7-9 un vairāk gadu ,kā šiem t.s. pokemoniem, vajag būt iecietīgiem, nevis augstprātīgiem. Neviens jau pa kājām taču nemaisās. Galu galā viņi sastāda zināmu daļu publikas, kas maksā naudu par koncertiem, kas organizētājiem, varu derēt, nav mazsvarīgi. naudiņa taču jāmaksā visiem- ansambļiem, apsardzei, aparatūras nomai, telpu īrei u.c. Tā ka ņefig apcelt jaunākos.
0
Noteikti būs pārbāzts un lēkātāju bars pie skatuves + vēl varenie mošeri, kā uz CC!
0
ticketus jau var dabuut?
0
Par pokemoniem sākotnēji mēs saucām tos kas pie laimas pulksteņa tusē ~Nu metalistus dredainos ar platām biksēm a kas mazos gotēnus par tādiem sācis saukt nezinu galīgi.
0
mmmm.. Entombed :)
būs jāiet.
0
nu par laimas pulksteņa nu metalistiem tiešām jāpiekrīt- pokemoni, kas pokemoni. bet vai tad tā draza apmeklē Salamandras balles ? kaut kā neesu manījis. Nu bet jauniņi gotiķi galu galā rullē, ko tur daudz... ///
0
eku tvnetaa biki par grupu
www.tvnet.lv/izklaide/music/news...
0
ĀĀĀĀĀĀĀĀĀ,beidzie... vairs nespēju,shī nedēļa vilksies kā vesela mūžība,bet jādzīvo-nedrīkst padoties...sasodīts- būs jau labi
0
www.sanctimony.lv - baigi informatiiva lapa :D
0
Varbuut masu medijiem tomeer vajadzeetu vienoties par grupas Saples dzimto zemi- te rakstiits "It", bet tvnet.lv- "smagaa metaala grupas no Latvijas- Saples,... :)
0
*rakstiits "lt"
0
tvnet`aa kaukas sajaukts, jamie i no Lietvuas
0
Nu ja. Lietavas braalji tagad var pieprasiit kompensaaciju no tvnet par moraalo kaiteejumu!
0
Lai tie Lietuvas brāļi iet ratā, cik reizes latvieši par lietuviešiem nav ārzemju presē/TV/radio/utt. nosaukti.
0
vareetu braukt bet nav kur palikt...help??
0
Nu, bet tur jau ne Lietuvas braalji vainiigi, ka kaads neapteests aarzemju cirvis muus ar shameejiem (un otraadi) sajauc. A te- Latvijas lapaa, ai, ai. :)
0
bljaha nuha!!!!kaads dzird????redz mani? vai kaa.....
jautaaju, BILJETES JAU VAR DABUUT?????
juus te par jobaniem pokemoooniem.....
pajaat...ir nau.....kaada shkjirba po!
kas vinji eest prasa?????
man mosh kaadreiz mulsinaaja.....bet cilveeks taads radiijums , kas pierod pie visa kaa.....
bljin, arii ja peekshnji raperi tuseetu muusu pasaacienos pierastu ,toch zinu......!!!!!varu pat apgalvot....
bljin! tad kad daudzi no jums veel nezinaaja , kas ir metaals utt....kraamu ielaa 4 bija tusinji katru nedeelju .....tad vienaa no tiem tusinjiem ienaaca urla, taads kaartiigs , riktiigs urla, un raustiija aiz matiem visus kas vinjam pagadiijaas celjaa....arii slaveno kuili fashistu, to pats redzeeju;).....biju paaraak mazs, jauns , lai jauktos iekshaa....biju sabijies:(((
un kad apsargi peec pus stundas operatiivi meegjinaaja vinju dabuut laukaa, dad urljiks izvilka pistoli....un ....nu neshaava , bet pohujaa aizgaaja.....
es tik domaaju, kas buutu, ja kaads matainais savaa visaa ekipeejumaa aizietu uz uz kaadu raperu balli????....man liekas daudz variantu nav....
lieciet mieraa pokemonus.....ehhhh
0
luugums Valdim lai vinsh norganiszeee Children Of Bodom koncert
0
no avotiem uzznaaju ka no IGAUNIJAS ir jau saorganizeet 3 autobusi, jo ENTOMBED uzstaasies 21.01 igaunijaaa un tur biljete maksaajot 12Ls.
0
Nu, nē - biļetes tikai Salamandras kasēs pirms koncerta, kā vienmēr.
0
to boheemists.Nekad vel uz Salamandraa notiekoshiem koncertiem biletes nav tirgotas ieprieksh!Vienmeer tikai pie ieejas.Pats esi bijis,kaapeec te cel paniku?
0
ok ok....
0
Starp citu, piektdien, 21.decembrī vispirms pēc 15:00 un otrreiz pēc 20:00 radio SWH Rock eterā skanēs Gustava Terzena telefonintervija ar Entombed vokālu Larsu Goranu Petrovu.
0
Nameless will kick ass , no Death metal is gonna beat us!
0
tb janvaarii?:)
0
Nu, jā, protams, ka janvārī.
0
ap cikiem beigsies pasākums? būs kaut kāds afterpārtijs varbūt? negribās tā vienkārši beigt tusēt kautkādos plkst. desmitos.
0
Es gribu dzirdeet un redzeet Huskvarn. Dzirdeets par viniem ir, redzeeti gan nav...

Jaapiekriit Bokam, lai tie "Pokemoni" ir man vini netraucee.Kaa kaut kaadaa tizlaa pamatskolaa:"Andriitim tizli mati, sitiet vinu, speriet vinu, Un bara instinkts saak savu melno darbu"
0
njaa... redzeet tur tieshaam ir ko.;)) es par Huskvarn.
bet gan jau ka buus labaakas grupas, kuraam uzmest aci:) teiksim Entombed?

0
Oh, yea, vilinaajums ir liels, kaa teica galadriela, bet bail iet un aplauzties, hmm, un par to afterpaartiju...maz ticama taada laime, vai ne?
0
vait` pasi nevar sariikot?
0
pašu rīkots afterpārtijs iznāk lētāk!
0
tā jau ar būs jādara. kaut kāds afterpārtijs jau būs katram bariņam atsevišķi, kā jau tas ierasts.
kaut kur jau vecrīgā lasīsies tauta kur kurais, ja, protams, turēsies uz kājām. ir gadījies nemaz nesagaidīt headliner uzstāšanos,kad esi piesūcies kā ruksis un ārā, netālu pie ieejas, krampjaini ieķēries žoga režģī, aizgūtnēm vemj un klusi vaid.. tas tā- lirika,bet nu pieredze rāda.
Kur tad matainā tautas laba daļa lasīsies pēc balles. kāds var pateikt ? kur vispār pēdējos gadus rīgā var redzēt biku vairāk nāvniekus kā citur ? brīžiem rodās iespaids, ka nekur.
0
To Shuba:
sakaardinaaji! maita
0
Ja naakas durt uz baaru, iipashi leetaak nesanaak, open air pasaakumus sabotee ziema un policija, nujaa, muuzika oficiaalos iestaadiijumos nav iipashi noskanjojumam atbilstosha, maajas dazham ir, bet dazham nav, ko dariis tie, kam nav barinja, varbuut ir veerts apspriest ieprieksh? mjaa, es tomeer izskiiros iet.
0
funeraldady =]

kad vienreiz taas darbdienas beigsies un pienaaks taa nolaapiitaa sestdiena?????
0
good player;)))
deram, sveetdien tu luugsies, lai aatraak paiet tieshi sveetdiena?
0
Nu jaa pilniigi iespeejams, ka tur buus urlas, kuraam niezees kulaki kaadam sadot pa kkirbi, bet nu vienalga uz konci jaaiet, kas neriskee tas nevinee :) Vienmeer pastaav risks neatgriezties maajaas :( HELL YEAH ENTOMBED KICK'ZZZ AZZ
0
A vispaar fotoaparaatus tur varees nnemt liidz vai kaa vienmeer tikai skatiities un klausiities
Ne filmee ne foccee ???
0
funeraldady
ni vella neluugshos! visticamaak, ka guleeshu... zem kaadas segas;))
0
>>>dimeberg
Ziepjutraukus gan jau ka var. ar pusmetriigu objektiivu gan diez vai ielaidiis :)
0
var droši nest gan ziepjutraukus, gan digitālos, gan normālus aparātus ar lielākiem objektīviem. arī nelielas video kameras var stiept iekšā. visu to esam nesuši iekšā šajos končos bez bažām. Apsardze uz to pārāk neskatās (principā vispār nesktās), viņiem vairāk interesē alkohols, iespējamās narkotikas, kaut kādi ieroči varbūt. Nu tipa tas nav zināms jums ?! nav jau galu galā nekāds mega komerciālais pasākums.

Vismaz līdz šim problēmu nav bijis.
0
Kstate man vienmeer intereseeja, kaa dazziem izdodas nofocceeties ar taam zvaigzneem iekss salamandras njaa drossvien vinni nav parastie mirstiigie
0
iedzer nemirstības eliksīru.
0
khi, taisniiba, ar taaa paliidziibu dazhi mani pazinjas arii liidziigu nemirstiibu guvushi. salamandraa tas gan maxaa, taapeec vajag uztankoties ieprieksh. recepte vienkaarsha, dzer un ljauj, lai tas vada. biildes buus, bet nebuus skaidrs kaa taas radushaas:))
0
funerallady pareizi saprata.. ar eliksīra palīdzību Dimebergs kļūs īpašs un neatkarīgs, bet galvenais, uz pāris stundām visnotaļ nemirstīgs, kas ļaus viņam bildēties cik uziet un ar ko uziet. Tādos mirkļos galvenais lai filmiņa būtu attīstīta un saglabāta fragmentos no rīta.
0
Lūsi, dzelzsgriezeeju zini???
0
jabrauc saveejie atbalstiit...
0
Bus jau gana labs javelk vien ir tik jasakas ziben lat un jalur ka neaizdzeras lidz koncim!
0
>st.fear: Jaa, Dzelzsgriezeeju zinu, bet naktsmaajas man vinjam sarunaat neizdevaas diemzheel.
0
a nepateiksiet neviens, kad Sanctimony jaunais albuums beidzot iznaaks, jeb varbuut jau ir?
0
cik man zinaams,tad jau vajadzeetu taa kaa buut iznaakusham,vismaz bija paredzeets,ka tam jau buutu jaabuut.taa nekas ar nav dzirdeets
0
Kads zin kada kartiba uzstasies grupas?
0
m/ Huskvarn m/
0
Nu, ko lai raksta... Tīri normāls pasākums bij, skaņa varēja būt labāka, bet nu ja jau tad jau. Saples nedaudz, vismaz man, tādā ņirgājoša grupa, it kā baigie sātanisti, man nepārāk... Loits, tīri normāla, tāču skaņa bij visai šausminoša. Huskvarn uzreiz oglīti sirdī piemeta, viņi laikam bij tie, kas spēcīgo vēju pār mūsu Latviju sacēla he he. Sanctimonij, normāli, sākumā ģitāras un bass praktiski spied kur gribi fons tikai, bet uz beigām skaņa jau uzlabojās, bet nu nedaudz varbūt nesirdīgi viņi uzvēdās uz skatuves he he... Bet nu Entombed - Kreisās rokas ceļš, beigās un Relation (slinkums tulkot he he) un Izrauts no rokām (Out Of Hend) nu tiešām vareni tika nospēlēts...
0
vismazaak man patika Leishi...:/
Loits patika riktiigi!
Entombed , protams bez bazara...laaaabs:)
...nezinaaju iisti kaa uztvert to ,kaa tika saukts Entombed apakalj uz skatuves....iisti neredzeeju kursh sauca, likaas kaads no Negliito bandas...nu to nevar uzrakstiit iisti... EEN-TOOM-BIED!!! ar kaartiigu Krievu akcentu!....es domaaju, ka Zviedri vareeja arii nesaprast ko visi grib:))))saakumaa naca smiekli....tad palika skumji....russians ruuulz...:/
0
Nu ko lai te daudz saka teiksim taa: SAPLES (lt)
man nevisai bet viss paareejais bija vienkaarssi super m/ hell yeee
0
skaņa ,maigi izsakoties, bija pasūdīga
( ko nevar teikt par C.Corpse konci,kur skaņa bija superīga).. likās ,ka arī tautas salīdzinoši pamaz, nezinu. Kopumā saceltā ažiotāža par koncertu neattaisnoja sevi. It kā jau bija forši ar headliner priekšgalā, bet kautkas tomēr trūka.
0
TAS BIJA KAUT KAS, PAT LABĀK PAR KANIBĀĻIEM... TĀDA LABA AURA...SKANDINĀVI TOMĒR PALIEK SKANDINĀVI.......
0
huskvarn - tas bi vienkaarshi naaveejoshi, uhh
0
Nu jaa, man jau koncis baigi patika — kaartiigi nosvineeju savu dzimeni! Paldies visiem, kas paliidzeeja tikt uz skatuves, un paldies tiem, kas mani kjeera!
0
lietuvieši un igauņi galīgi nepatika, bet Huskvarn bija baigi labie - daudz labāki nekā pirms Canibal Corpse, Sanctimony arī labie, bet Entombed likās nedaudz garlaicīgi (varbūt tāpēc,ka biju jau noguris). Jāsaka, ka ātrajās dziesmās ģitāristu spēli par metālu nenosauksi, drīzāk jau par HC
0
nez, nez, bet Sanctimony.....
0
Bij Okee, tikai kakls bish saap
0
Huskvarn riktiigi labi maak uzstaaties.Tas bija kas jauns.Entombed taa, dazi gabali riktiigi labi, bet citur vini stiepj garumaa, vismaz skinus nolika pie vietas, nav ko raadiit "fuck you!"
0
Nu moins, kas tad tur tads bija ar tiem skiniem???!!?
0
ilgi speeleeja un loti labi nospeeleeje. tik tie idiotiskie sargi, neies tacu neviens gitaaru nemt nost :)). man skiet ka entombed tas tik patikaas ka muuseejie tik aktiivi. nez kaapeec man sanctimony nepatikaas, kaut kas vairs nav ar viniem
0
Pamēģināju uzbliezt nelielu atskaatu uz konci:)

Koncis kopumā bija labs, tikai organizācija varēja būt labāka - atnācu 19:30, bet pie ieejas 100 cilvēku rinda ;(. Pēc 15min gan iespraucos iekšā un izrādījās ka Saples vēl 2 gabalus norukāja (domāju ka otrā blice jau pie beigām būs, bet laikam kā parasti, reālais sākums bija par stundu vēlāks).

Neko daudz par Sapliem pateikt nevaru, jo otrais gabals bija Dismember -Cascet Garden- kovers, bet viņu pašu - parasts brutāls death. Vokālists un ģitārists gan tādi reāli kuilīši, bet ja jau bez krekliem spēlē, tad bišķi uzkačāties gan varēja ;(.

~20:00 sāka spēlēt Loits - priekš bleka varbūt neslikti, bet man viņi liekas garlaicīgi. Nospēlēja 40min, nevarēju vien beigas sagaidīt. Man patika tikai viena dziesma. Igauņu tradicionālais sauciens Huj! gan reāli rullē ;(

Husqvarn norukāja stipri par īsu - tikai 30min. Bet galvenā ir kvalitāte, nevis kvantitāte un tās bija labi daudz. Jaunajā gabalā gan īsti neiebraucu, pārāk moderns laikam.

Kad sāka spēlēt Sanctimony, uzreiz kļuva skaidrs kāpēc viņi ir izvēlēti pēdējie pirms Entombed - ja agrāk viņu post-death metālā bija jūtamu nu-metal elementi, tad tagad to drīzāk var nosaukt par death’n ‘roll ar stonera elementiem (visai tuvu tagadējam Entombed stilam). Veči kārtīgi iekustināja publiku (Husqvarniem tas arī tīri labi sanāca). Parādījās pirmie daiveri ;) 40min uzstāšanos vainagoja duetā ar Goranu Petrovu nomauktias -Wolverine Blues-.

22:50 sāka spēlēt Entombed. Neesmu nekāds Entombed fans (vislabāl patīk Clandestine un Morning Star - 8/10), bet dzīvajā viņi reāli rullē. Pilnīgs ugars. Mani nedaudz pārsteidza, ka starp vecajiem death metal gabaliem un jaunajiem (vairāk uz heavy velkošiem) praktiski nekādu stilistisku starpību nevarēja dzirdēt (citi aranžējumi protams, bet tomēr - starp Paradise Lost -Fader- un -Shadow King- ir taču reāla aiza). Pēc treklista spriežot bija kādi 17 gabali 80min garumā. Man nelikās par garu vai vienmuļi (cik tad ir to bandu kurām ir daudzveidīgas dziesmas?).

Skaņa likās visām blicēm apmēram vienāda, tikai Loitsam baseni un dzirdēja švaki, bet taustiņus tikai pēdējā dziesmā. Kopumā tīri laba skaņa, bet es paŗsvarā no balkona skatījos, varbūt zālē bija sliktāka.

Publikas varēja protams būt arī vairāk (man bija 280 biļete 19:45). Kopumā zāle izskatijās samērā pilna (~400 cilvēku). Kopumā kādi 500 laikam bija atnākuši. Galvenais, ka atsaucīga, jo galvu kratītāju skaits gan pie 100, gan pie 1000 ir aptuveni vienāds.

Sūdīgi ka alus bija tikai Cēsu Pils un kaut kāds mostrozs apiņu uzlējums Brangais (9.5%). Vēl pāris škirnes par ļaunu nenāktu. Sargi arī bezjēgā mīcijās pa skatuvi - pēc 10min jau varēja izcirst ka Petrovam patīk daiveri un likt viņus mierā (turklāt neko viņiem padarīt sargi tāpat nespēji, daudzas reizes tie viņiem pat gar muguru uzlīdu uz skatuves no sāniem un iemauca publikā, bet tie kas no priekšas uzrāpās, laikam tikai priecājās par papildus grūdienu no muguras - tālāk var aiznirt;) Tā vietā būtu par reālu kārtību rūpējušies - 3m no sarga kāda kaza ar āzi metās džeku Credlu kreklā reāli žņaugt un vēl divatā zemē nogāzi, kad čibis sāka tiem purnā dot. Sargs tikai mīnājās un gaidīja kamēr tauta viņus izšķirs. Vēl citam loham nepatika ka ļaudis kratīja aktīvi pačku un reizēm uzgrūdās virsū. Kāpēc tad lien pirmajās rindās? Labi ka pāris veči tam grūstītājam apskaidroja situāciju (vārdiski).

Bija jautājums par naciķiem. Viens lisijs no otrās rindas vicināja rociņu, nu Entombed večiem tas pavisam nepatika (metālisti kā zināms ne visai godā naciņus) un viņi sākumā vēl centās noskaidrot vai tas ir prikols, 5 pirkstu faks vai tomēr pārliecība, bet tā kā viņš turpināja hailot, tad palūdza apsargiem pavadīt uz izzeju.

Thats all, Folks!

0
jaux koncis bij', Huskvarn iedzina pozitiivaa nostaljgjijaa, vai, veel taga nevaru iisti atiet. :]
0
Ne jau par faku Entombed sadusmojās. Tā debīlā amēba, kas mēģina uzrādīt kādas homo sapiens iezīmes sāka dirst par ģitārista etnisko piederību. Bļāviens - ja cilvēks tā spēlē, tad manis pēc kaut vai ķīnieša, nēģera un maora krustojums! Tā kā manuprāt tas lisijs dabas kļūda bija pelnījis nahujizāciju un spļāvienu uz tukšā galvaskausa... Man nav iebildumu pret veselīgu patriotismu, bet visa šitā infantilā rasistiski-nacistiskā maucība ir jāārstē!!!
0
tie infantiļi tiešām jāārstē.. bet nu tas krustojums, piedod mums, nu gan nekas labs nevarētu būt. mums ,piemēram, besī, ka mūsu zeltenes tusē ar melnajiem( gk.studenti, strādnieki, kautkādi uzņēmēji u.c. parazīti). varbūt vaina daudzos mūsos, bet nu `ņe po ģelu` tas. fu.. pilnīgi šermuļi skrien, tā jau mums tā demogrāfija dirsā... un parazīti no saviem pārapdzīvotajiem reģioniem pabāž vēl dziļāk. R-eiropā tas ir izteikti, drīz arī pie mums tā būs.
0
Nez, kura īsti forša un jēdzīga latviešu meitene tad "tusē" ar visādiem "parazītiem"? Tas jau pārsvarā ir tas pats cācīgais slānis, kuru dzīves mērķis ir uzgulties uz superbiezā pimpja ar pāris meršiem garāžā... Par tādām nav žēl. Bet ja cilvēks ir pratis iekarot latviešu meiteni ar savu personību, tad bāleliņi paši vien vainīgi, ka miestiņā apslīkuši ;)
0
Koncis bija labs:)))
0
man patika vislabāk Husqvarn, nākamie Loits, bet Entombed man likās vienmuļi un pat brīžiem garlaicīgi. Man prieks, ka citiem patika, bet man ne pārāk... Šitos es mājās neklausos parasti un arī nesākākšu.
Es gaidu Marduk.
0
boks, nu lai tak tusee. ja baalelinji nejeedz savangjot savas meitenes - pasi vainiigi.
0
nu labi, lai tā būtu.
pārsvarā jau cacas ar vienu rievu galvā- - tas tiesa.
0
Nu man jau liekas, ka tie ir tadi Nacīshi(ja tos vispar varetu nosaukt par nazi) kas tikai to tik vien dara kaa apdzeraas un bezjedzigi censhas sameklet kashķi kur vien var... Tas tiesham ir zem visam normām.
Ja cilveks nak uz koncertu tad vinjam ir jarespekte tie kas speelee, jo ne jau speeletaji izvelas klausitajus bet mes pashi...
0
Jaa, bet tas tak ir iists gudriibas speeks un gariigais briedums:samaksaat 7Ls, lai vareetu padirsties un doties prom apsardzes pavadiibaa. Kad jau taadi paarliecinaatie, tad jau gjitaarista tautiibu pirms tam noskaidrot vareeja, un nemaz nenaakt. Starp citu, viens no tiem brashuljiem veel pirms shii incidenta meitenju tualetee apmazgaaja savu uzdauziito pushumu uz sejas un suudzeejaas, ka kaads maita neparko sadevis, pat seju neesot uzspeejis samaniit, taapat vien- atnaaca, ieraudziija, iekaustiija.
0
Noteikti, kad tika pirkta shi biljete, vai ari kada citaa veida ieguta, tad shis cilveks nemaz nedomaja par shada veida iznakumu.. Pie visa ir vainiga nenormala paargalviba.. Cilveks nemaz neapdomajas ko un ka dara, galvenais vinjam ir pieradit savu varu = stulbumu. Un ja vel pie ta visa piejauc alkoholu...
Tada ir tikai Latvijas nazi sliktaa puse...
Protams, iespejams, ka ta vinkarshi sanaca dotajaa briidi, bet cik nav redzeti vel tadi cilveki= nu, nazzzii !!! kas bezjedzigi cinas par savam bernishkigajam domam...
0
starp citu: cik man zinams Latvija ir kadi 29 negeri un apmeram 400 skinu ( nokuriem lielaka dala ir adolfini :),paradoksali. Tas butu ta pat ka uz Australiju aizbrauktu basku seperatisti ( vai ari kadi muslamu ekstremisti) un propagandetu savu ideologiju un savas prasibas, VAI JUUS REDZAT LOGIKU ?
es ne. ES varetu teikt, ko shie nazi ir darijushi lai butu labak? JA jau vini gribetu ko mainiit tad dibiinatu LV NAZI partiju, bet tas liekas pilniigs absurds. pie mums drizak ir kaut kas lidzigs futbolkomandas fani kas pec macha grib pavicinat dures.
0
Pāris vārdos par koncertu - gadās jau visādi konči, viens labāks, cits sliktāks, cutur vairāk tautas, citreiz mazāk - nevar teikt ka šis būtu bijis no tiem sliktākajiem, viss bija normāli, bungas pat kurlais būtu dzirdējis:) domāju ka Loits labi nospēlēja, tāpat pārējie arī, nu zviedri bija kā saka: vakara nagla :) reizēm jau nebija kā diskos, bet tas jau saprotams, bija foršs atmosfērs :)
Runājot par tiem pseido-nacistiem... nu ko lai saka... Ja cilveks grib but piederigs tādai vai tādai kustibai, tad esi- tikai netraucē citus. Liekas ka tiem mazajiem plikpaurīshiem liekas ka kārtigs nacists ir stulbs, piedzēries, agresīvs un patstāvīgi ar vienu roku uz priekšu staigājošs tips. Ja godīgi, tad gribas novērsties no tadiem pamuļķiem, kam galvā ir tukšums un totāla nejēdziba par lietu kārtību. Ja tagad būtu apmēram 1943. gads, tad varu saderēt, ka visi šie nazi vannabe sieriņi atrastos Sauriešu akmenslauztuvēs un atstrādātu savus godīgi nopelnītos 200 g maizes un kausiņu balandu zupu pa dienu... man nav nekas pret viņiem, ir redzēti arī prātīgi NS dzeki ārzemēs, bet nez kapēc viņi ziniet neskrien visiem virsū kā mūsējie huligāni.
0
Augury, shaubos vai kads var pamanit ko mes daram lai butu labaak, bet tici man tiek darits.. Un ne jau ta, ka aiziet uz konci un vicina dures lab pa kreisi.. Nav jadibina nekada NAZI partija utt..
0
nez, Entombed koncii neko daudz gan nemaniiju bet nu Baltijas Saulee tas nazi movements bij diezgan smiekliigs show-offs. atnaak idinji, apdzeras (vai otraadi) un tad saak savaa starpaa kauties ik pa mirklim kaadu paraujot liidzi. nemaz nerunaajot par raapshanos uz skatuves un zieg hail zhestu.
tipiskaakais lauku variants - labam vakaram vajag pielieties un dabuutsadot kaadam pa naasi.

sviests.
0
Nu Baltijas Saule jau ir cits staasts.. Man ar ipashi nepatika..
0
Koncerts bija viens no labākajiem, kāds Latvijā smagajā mūzikā ir bijis. Man pat skaņa likās OK.
Saples - tāds jautrs iedzērušu vīriņu death, patiesībā tipiski lietuvisks death, nepaspēja apnikt, jo ātri beidzās! Slikti skanēja basbunga, likās, ka skaņa bungām vispār peldēja šurpu turpu.
Igauņu Loits bija labs, interesants black, vienīgi jocīga likās vokālista izvēle spēlēt sasietiem matiem, bet varbūt jau viņš tā dara vienmēr! Blass šiem bija stipri pa klusu! Ļoti labs bundzinieks pie Loits spēlē, patika viņa sniegums, arī notrigerētās bungas skanēja atbilstoši mūzikai (man jau vispār trigeri ļoti patīk).
Nu Huskvarn jau tā kā Hedlaineri. Viņu dziesmas skanēja īpaši labi ar otru ģitāristu Šerifu. Patiesi spēks! uztāšanās vidū Paulam (bungas) "aibrauca" kājbunga, bet šķiet ka to pat neviens publikā nemanīja, lūk profesionalitāte! Huskavarn vecās dziesmas šķiet it kā rakstītas pavisam nesen, nekāda naftalīna piegaršas vispār nav, Urbixa vokāls ļoti mizteiksmīgs un spēcīgs!
Sanctimony neatpalika no Huskvarn uzkurinātās enerģijas, tikai un vienīgi to spēcināja! Koncentrēts, smags skanējums, ļoti labs vokāls un čosīgas līdz pēdējam dziesmas! Hollow man ar Petrova kunga piedalīšanos tiešām bija "saldais ēdiens" gan skatītājiem, gan noteikti arī pašiem Sanctimony, vismaz viņu seju izteiksmes par to liecināja, kā nu ne!
Nu Entombed tiešām apgrieza zāli kājām gaisā un bija sajūta, ka elle sākusies zemes virsū! Tik smags skanējums, manuprāt, pat CC nebija. Lars Petrovs bija enerģijas pārpilns, jaunais basists vispār izskatījās laimīgs (Jorgens pats vainīgs, ka vairs nespēlē, nedabūja redzēt šo ugāru:)), vienīgi Kaderlundam bija problēmas ar skaņu uz skatuves, viņš pat izrāva vadus no abiem viņam paredzētajiem monitoriem! Patīkami pārsteidza Entombed dziesmu izvēle, liekas, ka vairākumā bija vecās dziesmas īpašs prieks par Sinners Bleed Out Of Hand un Rebbel Angel!
Pēc koncerta laimējās tikties ar Entombed džekiem, prieks bija parunāties ar Larsu un Pēteru. nemanīju nekādas iedomības un stārisma pazīmes nevienā no viņiem, Kaderlunds vienīgi izskatījās nedaudz pikts, laikam nogurums!?! Forši vēči, cepuri nost viņu priekšā! Cerams, ka sanāks šos redzēt vēl kādu reizi!
0
Nu, ar skaņu bija problēmas tāpēc ka daiveri kontaktus sačakarēja, ta kā neko salbot nesanāca, ņēma un izrāva :)

A, kas par problēma ar Entombed nacionalitāte - zviedru grupa, visi zviedri (spriežot pēc uzvādiem), varbūt kāds sāms, ko citu tad gaidīja?
0
skatos ka atsauksmes shim pasacienam salidzinoshi normalas!!
0
Augury: 400 skini? smejies? labi ja 100 butu... bet pa moriem tev gan tiesa, pat varetu but visi 30 nemot vera ko tadgad dazas latvju zeltenes ir sadzemdejushas...
0
Nu jaa, 400 ir taa krietni pa daudz...
0
ai da vispar istu skinu gandriz nav.. vai ari vispar nav :(
0
A nu ko tagad darit? Tada ir dzive un visss..
0
A tu domā - baigi vajag? :)
0
lai butu 100 skini, ta pat precizi nezinu. Bet Koncis tiesham labs. Mans tops ir shads 1. Loits 2.Entombed 3. Huskvarn, 4 dala SANCTIMONY un *SAPLES (*kurus es nedirdeeju un nedomjau ka daudz zaudeeju). Kadas citiem versijas. PS. skumji ka Ancient kabata spelees, tada limena, grupa tadaa uki.
0
LOL, Ancient Kabataa? Nejauc gadiijumaa ar "Ancient Flames Over Europe"?
0
to lielajam Uggam- fočēji konci? bildes būs galerijā?
0
buus buus :)
0
BigUgga, nu baigi labas bildes!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
BigUgga
Sonnenmensch
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas