0
[#]

Sestdien, 11. oktobrī klubā "Kabataa" plkst. 18.00

HORNA [Finland]
SALACIOUS GODS [Netherlands]
BEHEXEN [Finland]
LOITS [Estonia]
URSKUMUG [Latvia]

Ieeja Ls 2,50

(Afiša)

HORNA [Finland] Woodcut Records [Finland] www.woodcutrecords.com

HORNA ar pāris slaveniem albumiem un vairākām vinil-relīzēm zem dažādiem leibliem ir neapšaubāma somu black metāla kulta grupa. Grupai paredzēts drīz ierakstīt un izlaist mini albumu "Viha Ja Viikate", kas tiks prezentēts šajā tūrē. bleedingpool.com/horna

LOITS [Estonia] Takas Records [Lithuania] www.ledotakas.net

Ziemeļu melanholiskie blackmetālisti kļuva pazīstami ar nu pat kā Ledo Takas Records izlaisto albumu Legion Estland. Prims tam grupa bija pazīstama ar savu demo kaseti "Ei Kaheste Midagi" un vairākiem lieliskiem koncertiem Baltijas valstīs. Par viņiem mēs vēl dzirdēsim.

SALACIOUS GODS [Netherlands] Cold Blood Industries [Netherlands] www.coldbloodindustries.com (bijušais leibls)

Klasiskā black metāla banda ar pāris izlaistiem albumiem un pilnā gatavībā atkal plosīties (pašlaik tiek meklēts jauns leibls). Šī būs viņu pirmā īstā Eiropas tūre.

Valdis.

 

Komentāri
0
nu ko - pagaashais pasaaciens bija Despera dzimmene, tagat kaarta maneejai ;))
0
Jaaizkaato buus, bet tikai tusa peec, jo laikam neesu uz bleku tendeets.
0
BigUgga buus bildees tac pac kaa Despers:] galvinja pret pudeliit utt... ka jau pie svetkiem:] suminam....
0
R.- nezodz manus textus! :))
diemzheel mana dzimene ir dazhas dienas pirms tam...
0
I. nesien bumbas klaat.Tavs text netika zagts, bet ko dariit, ka doma taa pati. Te arii buus tavs teksts, tu tiec citeets:"man shkjiet, ka uz shito konci es aizieshu tikai pakost"
0
O jeee.... asinis shkjiidiis :)
0
through the blodbaths & over dead bodies - I will be there :)
0
Pasaakumam jaabuut diezgan labam, man shajaa pasaakumaa "die to see" banda buus Horna, kas savaa buutiibaa nav taadas black leggendas kaa Satyricon, Immortal, Emperor, Marduk, Dark Funeral, bet daudz neatpaliek skaneejuma zinnaa no shiem monstriem. Jaasaka arii, ka tie nepevaisam nav liidziigi komerciaalajiem Dimmu Borgir vai melodiskajeim bleckeriem Children of Bodom vai Old Mans's Child. Ja jau visi lielaas ar savaam dzimeneem, tad man naakamajaa dienaa peec koncerta taada arii buus:))
0
labi, jau labi, man tiesi dienu pirms tam buus vaarda diena :))
0
uuuu, briest reaaals tuss :)))
0
galveinais CIENIIT SMAGO MUUZIKU un VISS
0
mnjaa.. es tur noteikti buushu :))
0
I´ve seen it yesterday in vienna it was not bad but not worth the entrance fee.....salacious gods are really ridiculous, they look as if they jumped out of a horror movie, Horna and Behexen rocked...
0
Zheel ka notiks kabataa un uz tikai blekjiigo pasaakumu arii kaut kaa nepaaraak velk ,piedzerties var arii maajaas,taakaa , maybe...
0
Ar taadu attieksmi seedi maajaas, dzer un gaidi savus Deicide...
P.S. Varbuut arii kadreiz sagaidisi...
0
Ne mēnesi bez konča - tas priecē... un tukšo maku arīdzan :))))
0
vajag vairak iesilditaju!!!!!!!!!!!!!!!...
0
Uz Black Death Night II buus tik daudz iesildiiitaaaju, ka tu apdersisies :)))))))))
0
eu nu paga ...ko es izdariiju ...tu tak zini ka pg ir pokemons utt ...emm un un es nezinaaju ka nedriiksteeja teikt ka tu biji PA a par behemoth nekaa nezinu ...es vinai paraadiju bildi vi vso! viss es ar vinu vairs nerunaaa!!!!!!! vso salecos
0
nu, ko.. tantei jaasaka: 'fuck, otrais koncis gar degunu!' bet taa tam buus buut, ka es jums saku!:)......
wow, Deathperro - sveicu!;)
arii Rinaldinju!;))
0
btw, taa tur aukshaa bij es!;)
un varbuut kaads zinoshais vareetu man pastaastiit, kas buus ieksh Blck Dth Nght II? piem Ugar - uz prieksh.. ;)
0
Vietu kur riiko vajag citu, Kabata prieksh taadiem pasaakumiem ir par mazu. Gan jau ka atkal buus tikpat daudz headu kaa uz Behemoth un nebuus vietas, kur galvu paklaniit :(
0
Urskumuga arii speelees? Nu patiikami bez gala. Sities alkolisti, piedodiet, metaalisti, kops 30.08. uz skatuves nav redzeeti.
Jaa, bet Kabata tiesaam nav piemeerota taada meeroga Koncim.
0
Domaaju, ka ir veerts aiziet un maksaat tos 2,5Ls, ja vien nesavilksies atkal visi DISCO beerni kaa BEHEMOTOS. Taads sviests. Smagaas muuzikas piekriteejiem nebija kur izveersties. Ceru, ka shoreiz taa nebuus.
0
jaa,kabadaa buus noteikti,kaa siljkes mucaa,bet ko tur izdariis jaaiet vien ir!!!
0
Protam kaa jaaiet:)) Kur ta citur:) maajas sedet vai?
0
Es Vecrīgā pamanīju plakātus, ka 19. oktobrī iekš Depo ar būs pasākums - Urskumug, Nightwing, Kolotun un vēlkautkas.
Triecieni pa manu budžetu nāk no visām frontēm :))))
0
varbuut Anathema vareetu uzrakstiit savu mailu?;)
0
Deathperam driiz buus jaameklee paliidziiba Straupes nacionalajaa relaksaacijas iestaadee:))
0
Death Angel: jaa tas tiesa - ja paveero bildes kuraas jams redzams atluuzis tad taada iestaade vareetu buut visai driiz buus jaaapmeklee :DD
pie tam jams veel pamanaas atluuzt ar taadu nevainiiga beerna grimasi sejaa ... ;D
0
ha ha ha....
labāk atlūzt nekā kaut kādus sūdus savārīt vai kaut ko vērtīgu pazaudēt.
0
SVEICIENS VISIEM METALLISTES METALBIEDRIEM NO pagaidaam ex MUTILATE MYSELF vokillera,bet tagadeejaa NECROMANCER vokillera!Tiximies black metal asinizliessanaa 11.oktobrii!
Metal&Hell forever motherfucking
0
Deathperado: labaak jau buutu atluuzt savaariit suudus biksees un pazaudeet kaut ko "vertiigu" :)))))
0
Esta pagina esta del carajo. Aunque no entiendo ni un culo, los dibujos estan bacansisimos.
-------------------------
I just wrote in Spanish what I meant is that this website is awesome. Altough I don't understand anything the design it's great and the draws as well.
0
te tagad sāks ieklīst arī visādi ārvalstnieki :)))) Nez, caur kuru search saits tika atrasts?
0
"culo" spaaniski noziimee pakalja... taa vismaz babelfish apgalvo :) "no entiendo ni un culo" adekvaataa tulkojumaa latviski vareetu sanaakt "ne suuda nesaprotu" :)))
0
es tik domaaju, kaapee jams ienaacis no search.latnet.lv mekleejot metal.id.lv
0
lau nu kaa,bet man ir dzimshancdiena riit.varbuut shis pasaacienc man omu uzlabos,bet ljoti iespeejams,ka vareetu buut pat otraadi. redzeeshu dazjus riebiigus purnus.un akal tikshu aplieta ar alu un mitraas dreebes savilx cigu smaku.
baac,es runaaju kaa pesimistu kluba vadiitaaja.:DD
0
shodien bik spranda saap... laps bij pasaacens vakar...
0
BLJAAAAAAA, tas tik bij pasaakums!!!!! sen nav buuts uz tik KRUTU vakaru!!! Distruction kaa vienmeer savaa stilaa... abi ar to meiteni caurspiidiigaa sietinjaa un zilaas dzhinsenees... jauki! Un tad tie veel no Holandes!Baac, super!PALDIES organizeetaajiem! Ceru, ka sveetdiena depo buus arii laba. Aicinu visus!Cerams, ka shoreiz iztixim bez "dubinaam" un konfliktiem.Preteejaa gadiijumaa vairs nebuus mums nekaadu pasaakumu.Bet, ja nerunaat par to starpgadiijumu - wis bija augstaakaa liimenii (cik nu augsti tas Kabata ir iespeejams) Ceru,ka arii IMPALED NAZARENE buus jauki. Uz driizu sadruku - Bat
0
Me he quedado frio porque pensaba que nadie entendia espanol. Pero para su informacion, encontre esta pagina surfeando en la net.
0
Pasaaciiens bija labs, tachu paaraak aatri beidzaas :(. Jaagaida IMPALED NAZARENE.
0
kjeeksis tipa esot rupji izteicies, jo domaajis, ka neviens nerubii spaaniski :) diezko jau nerubii arii, bet pateicoties modernajaam tehnologjijaam var aatri atkost visus sliktos vaardus :))
0
Nu vechi, piedodiet, bet kautkas ar tiem cilveekiem nav kaartiibaa. Gribiet teikt, ka True Black speelee tie, kuri domaa, ka uz skatuves izskataas peec baisiem deemoniem un shkjoba savas trulaas grimases pa labi-kreisi? Paskatieties uz sevi no malas, tas izskataas sasodiiti smiekliigi. Nu nee, tas nav prieksh manis. Ja tu speelee true, tad neuzvedies uz skatuves taa kaa taads nu metal peertikjis. Ik pa briidim sametas lielaa dusma, kaa var bojaat taadu vaardu, kaa Black Metal. Tie pashi Urskumug! Es saprotu, ka dzhekiem nav ne vainas, sakariigi u.t.t., bet kaapeec vokaals izskataas peec zhmiegtas zhurkas ar gjitaaru starp kaajaam. Un no saaniem skatoties, izskataas, ka vinji nevis staav, bet seezh uz skatuves. Nav obligaati tik ljoti jaaieliecas celjos, sabeigsi sev kaajas. Starp citu, es neesmu no cilveekiem, kam viss ir slikti. Tikai peedeejaa laikaa shaadi kadri bojaa gariigo. Piemeeram, Behemoth koncii, briidii, kad Preternatural vokaals uz skatuves izvilka mobilo, es biju viilies. Nu, veciit, tu tachu esi uz skatuves, un es no tevis gaidu attieksmi, nevis ziimeeshanos - O bl*ee, pasmatrikji, kakoj u menja krutoj mobiljnjik! Labi, desa paliek desa, un kur nu veel melodiskaa, bet BLACK!!! Nezinu, kaa jums, bet man blackmetal asocieejas ar aukstumu un druumumu, caur kuru es guustu emocionaalu gandariijumu. Bet kad man uz skatuves uzkaapj viens melnbalts tips un, vaajpraatiigi shkjoboties, nosauc mani par mazafaka, nu piedodiet, es gribu izurbt noraut vinjam elkoni un sashkjaidiit. Ja shkjobies, tad vismaz patreneejies no saakuma pie spogulja, un paprasi kaadam, kaa tas izskataas no malas. Un veel kas... Kad shkjobaas piem. Abats, man nav iebildumu, jo vinjsh to prot dariit.
0
Skat skat, tuuliit buushu aizvainojis kaadu patiesu TRUE dzheku, kursh tagad suutiis man virsuu baismiigas sniegaveetras un ljaunas laastekas.
0
Pilniigi piekriitu tev Faun! Es gan to "kruto" mobiilo nepamaniiju, bet es ticu, ka tas bija pielaujams... suukaa gan... :( A kuru grupu tu domaa par to skjobiishanos?
0
los mejores metaleros estan en europa sobre todo en finlandia
children of bodom, inpaled nazarene y tambien sonatartica y stratovarius
0
los mejores metaleros estan en europa sobre todo en finlandia
children of bodom, inpaled nazarene y tambien sonatartica y stratovarius
0
Fauns:Atklaati runaat es shito momentu ne atceros:))par mobilo:)Bet joprojam tu visu laiku saka Blackmetal,bet Preternatural nav Blackmetal gruppa;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas