0
[#]

3. maijā kopā ar vietējām grupām UNDUSTED, KRIEGOPFER un SAVING DAYLIGHT REMAINS uzstāsies Norvēģijas metal/hc grupa INSENSE.

INSENSE ir 1999. gadā dibināta metal / death metal / hardcore grupa no Norvēģijas. 2002. gadā iznāca viņu debijas albums, kuru populārā interneta lapa Ink 19 nosauca par vienu no 2002. gada „pavelkošākajiem” metāla albumiem. Pasaules metal scēnas uzmanību viņi ieguva pēc pagājušajā gadā Black Balloon Records paspārnē Eiropā un ASV izlaistā albuma Soothing Torture, par kuru gandrīz vienbalsīgi visi mūzikas apskatnieki min, ka ar to sākusies jauna ēra Ziemeļu metal scēnā, kura agrāk asociējas tikai kā black metal elites grupu mājvieta.

Brutāls vokāls un hipnotiskie rifi ir šī spēcīgā un pamatīgā albuma, kurš satur 10 niknas dziesmas galvenās sastāvdaļas. Kaut arī Insense ir salīdzinoši jauna grupa jau tagad tā tiek dēvēta par Norvēģijas metal/ hc scēnas progresīvāko pionieri. Grupas stils tiek salīdzināts ar tādām grupām kā Meshuggah, Fear Factory, Killswitch Engage un citām.

Grupai ir iespaidīga koncertu pieredze, tā ir uzstājusies vairākās Eiropas valstīs kopā ar tādām slavenām grupām kā Hatebreed, Enslaved, Khold, Vreid, Showdown, Stonegard Etc. Video grupas dziesmai I, Deviant atrodas Norvēģijas mūzikas TV kanāla ZT rotācijā un drīzumā tiks iekļauts arī citu mūzikas kanālu rotācijā. Grupas dziesmas skan vairākās Eiropas radio stacijās, ieskaitot, protams, lielāko nacionālo staciju NRK. Ar koncertu Oslo 27. aprīlī startē gandrīz 40 koncertu lielā jaunā albuma reklāmas tūre, kuras laikā grupai paredzētas uzstāšanās 11 Eiropas valstīs tai skaitā arī Latvijā DEPO.

Trešdien, 03.05.

INSENSE
www.insensehq.com
www.myspace.com/insense

+ UNDUSTED (Rīga – alternative metal)
http://www.undusted.lv/

KRIEGOPFER
http://kriegopfer.mibo.lv/,

SAVING DAYLIGHT REMAINS
http://www.savingdaylightremains.net/
http://www.myspace.com/savingdaylightremains

 

Komentāri
0
nope
0
Lekataji...
bet no otras pusue - laikam maisam gals valja, visu laiku Latvija tagad kaut kas notiek... jebkurai klausitaju gaumei... Taka butu japriecajas, bet man kaut ka nesanak :)
0
Sestdien 6. maijā Liepājā Fontaine Palace:

Pedal to the metal:
INSENSE (metalcore – Norvēģija)
COLLIDE (thrash metal – Rīga)
+ DJ Enkurs (Rietumu radio – Liepāja)

Entrance:
doors at 20:00; entrance - 1.5 lvl

www.fontainepalace.lv/index2.php?page=eve...

Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas